Zinnia Frø

Det brogede ensomme lang skyldtes blomster, Zinnia er en slægt af 20 arter af de årlige og flerårige planter af Asteraceae familien. Native til amerikansk jord, er zinnias blevet hybridiseret i et utal af kultivarer og sorter, der har gjort dem til en favorit sengetøj blomst. Zinnia blomster på planter, der er lidt buskede karakter, og vokse mellem 6 og 40 inches i højden. De blomstrer hurtigt vil vise sig, enkelt og dobbelt i varierende størrelser og i en række vidtspændende farver. Alene skønhed, som en Zinnia kan producere i massen seng er næsten svært at genskabe med enhver anden form af blomster. Disse blomster er sommer årige, og derfor kun kan formeres ved Zinnia frø.
Om Zinnia Frø; Zinnia blomsterfrø udvikles i retning af slutningen af ​​blad og er indblandet i blomsten hovedet selv. De er brun farve og papery i tekstur. De kan synes vanskelig, men disse frø har potentiale til frø hurtigt og med lidt fiasko. Selv om Zinnia frø er let tilgængelige i næsten alle sorter, hvilket sparer Zinnia frø og starte en blomst plante fra din egen samling helt har sin egen charme.
Zinnia Frø Høst: For et frø til at spire, skal visse miljømæssige betingelser skal være opfyldt, og Zinnia frø er ikke anderledes. Hvor godt frøene er høstet, opbevaret og til sidst såede udstille gennem sunde planter og en god blomst show. Høst og såning tid også spiller en afgørende rolle i at sikre en kraftig vækst. At indsamle Zinnia frø fra blomster, øremærke nogle gode kvalitet blomster på selve planten. Lad blomsten tørre naturligt på anlægget. Man kan indsamle forskellige farver og nuancer sammen eller hver for sig, afhængigt af farveskema, du ønsker at følge næste sæson.
De-head de tørrede blomster fra stammen. Frøet hoveder er i centrum af blomsten (de holder bladene ned). På en ren stor ark, ryste de tørrede kronblade fra de døde hovedet. De tørrede blade, vil sammen med Zinnia frø falde af. Med en let åndedrag, blæse væk bukkene fra frø. Frøene vil være brun og tørret. Opbevar frøene enten i en ren steriliseret krukke eller i en papir netpose. Opbevar frøene på et køligt tørt sted. Holde styr på dem fra tid til anden for at udelukke enhver svampevækst eller infektion. Nogle personer foretrækker at støv en bakteriedræbende pulver, men dens valgfrie. Mens opbevaring Zinnia blomsterfrø, så sørg for ikke frø er grøn eller fugtigt.
Zinnia Frø Plantning: Zinnia frø kan sås direkte i den tiltænkte placering og fortyndet senere, eller startes indendørs og planter plantet i overensstemmelse hermed. Zinnia ser attraktive i blomster senge, eller som kanter samt grænser. De høje sorter gør bright midlertidige hegn også. Dværg hybrid Zinnia plantesorter kan nemt dyrkes i potter og containere i forskellige størrelser. Start Zinnia frø indendørs tidligt somre. Såning medium skal være let og godt dræning. Drys frøene jævnt og dække let. Spritz jorden med vand eller stå puljen i en plade med vand, indtil toppen jorden dæmper. Dæk med en avis eller en plastik kæde, og holde det i et skyggefuldt sted. Sikre fugt for at kickstarte deres spiring proces. Lær den rigtige måde at spire frø, se: voksende frø indendørs.
Frøene vil spire inden for en uges tid. Udsætte kimplanter for sollys gradvist, og når de når de seks blade scenen transplantation dem i rige organiske kompost tilsat jord. Space dem fire inches til en meter fra hinanden, afhængig af sorten. Vand dem tilstrækkeligt, selv om de ikke kan lide for meget fugt de ikke vil tolerere tørre perioder enten. Barkflis omkring for at holde ukrudt væk. Befrugte let, når knopperne er at dukke op. Fjern regelmæssigt blomst deadheads at forlænge overflod. Læs mere på blomst haver.
Da blomsterne begynder at visne bort, holde sig til dem for indsamling næste sæsoner Zinnia frø. Nyd disse blomster år efter år uden at købe nyt blomstens frø hvert år.

Rock Hairstyles
Udendørs Bryllup Steder
Smokey Øjenskygge
Hvordan man Wear Bandana
Bonsai Træer for begyndere
Hvordan kan man se dine forældre du er gravid
Betydning af Gemstones
Sådan bærer Leggings
Sådan får du slipper af Vaskebjørne
Væggelus Skilte
Vægpaneler Designs