Yin Yang Tattoo Design

Tatoveringer er intet andet end symboler, som vi mennesker forsøger at gennemføre de forskellige filosofier, der har været fulgt i århundreder. Kan det være den japanske koi fisk tatovering eller en keltisk tatovering, tilhører hver af disse tatoveringer til nogle kultur eller stamme, og har typisk filosofisk forstand forbundet med det. Tatovering er et smukt kropskunst, hvori disse filosofiske symboler er stiftet den menneskelige krop i kunstnerisk måde. Yin yang symbol også indkaldt som Taijitu er en taoistisk symbol og tilhører den kinesiske kultur. Når tendens tatovering var dyrkning af disse symboler blev meget populær blandt tatovering kærester. Før man går videre for at vide om Yin Yang tatovering designs, så lad os tage en kig på betydningen af ​​disse Yin Yang tatoveringer.
Yin Yang Tattoo Betydning
En grundlæggende yin yang symbol er cirkulær i form og er opdelt i to symmetriske dele, der er sort og hvidt. Hver af disse dele indeholder en lille rund dråbe modsatte farve. Begge disse symmetriske dele passe i hinanden som brikker i puslespillet og form den komplette yin yang symbol. Den sorte del af dette symbol kaldes yin, mens den hvide del kaldes yang. I henhold til kinesisk kultur er yin del anses for at have karakter af en kvindelig og destruktiv karakter, mens den yang del bjørne mandlig funktioner og er meget kreativ. Således kinesiske filosofi states at selv disse dele modsat natur tiltrækker de hinanden danner basale fem elementer der skaber Universet. Disse elementer omfatter, Jorden, vand, ild, metal og træ.
Dybest set yin yang symbolet fremmer forening af to kontrasterende elementer og symboliserer enhed og harmoni. Der er syv love yin yang symbol, og nogle af dem er som følger. Alt i dette univers er ikke permanent, skal alt komme til ende på en dag er der altid to perspektiver til en ting, der ikke er to ting i dette univers ligner og modsætninger altid tiltrække. Yin del af symbolet kan repræsentere kvindelige, mørke, passiv, nat, vand og jord, mens yang kan repræsentere mandlige, aktive, dag, ild og luft. Lad os tage et kig på nogle yin yang tatovering design og deres placeringsmuligheder. Læs mere på kinesiske tatoveringer og deres betydninger.
Yin Yang Tattoo Design og placeringer
Hvis du vil beholde yin yang tatovering meget simpelt, kan du altid have de traditionelle yin yang tatovering design. En orm eller en drage, der omkranser yin yang symbolet gør en enkel, men elegant tatovering. Kan man selv har ild blinker eller vand bølger, der omgiver yin yang symbol. Yin yang tatoveringer er meget alsidig og på grund af deres interessante betydninger, kan disse tatoveringer let tilpasses. Kombinationen af ​​dragen og phoenix, overfor hinanden i et cirkulært vis, har altid været en populær Yin Yang tatovering design. Da der er så mange modsatte elementer som vand og ild, kærlighed og had, osv. nogen af ​​disse ting kan let indgå i et yin yang tatovering.
Det ikke altid nødvendigt at have to modsatte elementerne i en Yin Yang tatovering. Kan man også har samme formål skåret i to forskellige farver. To Koi fisk udskåret i cirkulære måde med deres munde vender mod hinanden hale er en af ​​de mest populære yin yang tatovering designs. Andre dyr, der kan være hugget på en sådan måde omfatter firben, tigre, delfiner, osv. En yin yang tatovering kan også være skåret med en Celtic knude eller en nautisk stjerne i midten. Selvom traditionelle farver bruges til yin yang tatoveringer er sort og hvid, kan de være skåret med mange andre levende farver i henhold til designet. Læs mere på sort og hvidt tatoveringer.
Der er ingen regler om at stille yin yang tatovering, og du kan placere den overalt på kroppen. Disse tatoveringer normalt er små i størrelse og dermed ser godt ud på ethvert organ del. Hvis yin yang tatovering er stor størrelse, øvre ryg og overarm gøre gode placeringsmuligheder. Mens de små yin yang tatoveringer kan placeres på håndleddet, lænden og ankler.
Yin yang tatovering designs er meget fleksible og alsidige i naturen og dermed kan du få et design, der har appelleret dig mest. Sørg for at du har lavet en god søgning af alle mulige design muligheder og derefter få den tatovering på din favorit del af kroppen. Happy Tatovering!

Tattoo Metoder
Tør Rot Reparation
Ruskindsstøvler
25-års fødselsdag Idéer
Rengøring Vinyl flisegulve
Bohemian tøjstil
Rengøring ovndør ​​Glas
Skin Care Rutinemæssig
Skilsmisse Statistik
Contemporary Wedding Sange
Hvordan til at få mit kæreste Tilbage