Wolf Tattoo Design

På at læse titlen, kan man blot spørge, hvorfor skulle nogen ønske at få et billede af en ulv imprintede permanent på deres kroppe? Men, ulven er et af det mest populære tatovering design i dag. Ferocious er en universel ord, der beskriver ulven. Men kan man ikke klar over, at der er flere andre betydninger og symboler i forbindelse med ulven tatoveringer. Lad os få et kig på dem i detaljer.
Wolf Tattoo betydninger; Aggression, magt og energi er den mest markante betydninger relateret til ulven tatoveringer. Som nævnt ovenfor er ulve altid anses truende og ondt og derfor, ulv tatoveringer er legede af dem, der er fascineret af heftige ulven. Ulven er også en af ​​den mest udbredte mytisk karakter, som udkommer i flere Eventyr og fabler. Dette tilføjer mystik og charme med et element af fare for det. Ulve er også forbundet med ondskab og cunningness. Disse unikke figurer af ulven gør den mere besnærende og fortryllende.
Der er dog flere positive betydninger forbundet med ulven. Ulven har en vigtig rolle i livet for de nordamerikanske stammer. I deres kultur, symboliserer wolf intelligence og vejledning. As Ulvene lever i en pakke, de repræsenterer enhed og loyalitet. Ifølge den romerske mytologi, var det en mor ulv, der menes at være næret Remus og Romulus, den dobbelte grundlæggerne af den antikke by Rom. Derfor finder de ulv som en varm og blid, men alligevel beskyttende figur. På den anden side, i astrologien er billedet af ulven repræsenteret af stjernebilledet Sirius. Kvaliteter som frygtløshed, modet og magt er også tilskrives ulven. Derfor er de besidder disse kvaliteter kan sport Ulven tatoveringer lykkeligt.
Wolf Tattoo Design; Selv ulv tatoveringer er for det meste legede af mænd, kan kvinder også har det, hvis de finder det passer dem. Når du har besluttet at gå efter ulven tatoveringen, skal du til forskning lidt før færdiggørelsen af ​​designet. Du kan kun have hovedet af ulven eller hele kroppen trykt på kroppen. Tribal wolf tattoo designs kun i sort farve også se attraktivt og er lige populære. En ulveflok, eller en ulv i nærheden af ​​månen, eller hylende ulv tatovering designs er de andre ideer til ulv tatoveringer du kan tænke på. På den anden side, kan du gå til den typiske Native American designs som ulve ledet af mand eller vice-versa. Alle følelser ulve, kan ligesom sine hyle, knurre, græde, glubske udseende, mv afbildet i ulv tatovering designs. Ligeledes kan ulv tatovering designs ske i rød, hvid, sort, mørkeblå, osv. farverne.
Placeringen af ​​ulven tatoveringen afhænger af dens størrelse. Tattoo elskende enten foretrækker kun lederen af ​​ulv eller en pakke af dem hugget på deres krop. Et tatovering af en ulveflok bliver en meget stor design og kan trækkes på ryggen, maven, skuldre, osv. På den anden side, hvis du ønsker at kun lederen af ​​ulven imprintede på kroppen, kan du have det foretog på din arm, ben, talje, i nakken, osv. Læs mere om enkle tatoveringer til mænd.
Wolf tatovering designs er for det meste iførte af motorcyklister, eventyr elskere og tilhængere af hippie kulturer. Dog kan andre også tænke på at få det, da der er flere meningsfulde symbolik i forbindelse med det. Så se efter en pro tatovering kunstner, der vil hjælpe dig med at få, hvad du ønsker. Held og lykke!

Hvordan jeg skulle blokke Out en Cell Phone
Hvordan man sover bedre
How at hænge en lysekrone
Linolie
Indendørs Fødselsdagsfest Spil
Gemini Tatoveringer
Dahlia Løg Care
Strand Tema Bryllupskager
Pimpsten Bruger
Moderne Boligindretning
Grøn te Fakta