Wheel Bearing Støj

En rumlen eller cyklisk støj af nogen art høres med lejer, der har et problem i deres funktion. Selv om føreren sanserne lille problem i køretøjet, skal han straks gå efter et hjul med støj diagnose. Problemet, hvis ikke behandles i tide, kan der være mulighed for farlige konsekvenser. Læs mere om bilsikkerhed.
Identificere Wheel Bearing Støj
Den fælles trick med at identificere et hjul med problemet er at se, om støjen forbliver samme, mens accelererer eller aftagende. Hjulleje støj ændrer sig ikke med skiftende hastigheder. Støjen dog stiger eller sænker, mens du drejer. Således kan man sige, at en støj høres med jævne mellemrum, mens man kører med en konstant hastighed er et tegn på forsynet problem. Hjulleje støj bør ikke forveksles med den støj, som en beskadiget CV fælles, og det er en helt anden problem og bør behandles særskilt. Den støj, som lejer er på grund af manglende smøring eller på grund af skader. Friktionen genereret i tørre områder af den bærende dermed resulterer i en summende lyd, som gentager sig med regelmæssige mellemrum. Lyden kan også kaldes så slemt hjulleje støj.
Hvis du vil tjekke hjulleje støj, bør man have en mekanisme til at løfte bilen til at dreje dæk. Mens dreje hjulet, bør man placere den anden hånd på spankulere forsamling. Hvis der er noget problem i hjulleje, kan man høre en lyd. Løft køretøjet er nødvendigt at fastslå den side, hvorfra støjen kommer. Vrikke dækket frem og tilbage hjælper også i at kontrollere, om dækket er løs.
Forhjulsleje Støj
Forhjulet bør kontrolleres for støj og smøring. Servicering af forhjulsleje skal ske hver 30 tusind miles. Under kørslen, bør man høre ordentligt hensyn til, hvor støjen kommer fra. Støj, der kommer fra gulvbrættet tyder på, at problemet ikke til stede i hjulleje, men i andre dele af bilen. Lyden fra vinduerne giver en bedre idé om den korrekte problemet.
Rear Wheel Bearing Støj
Den støj, som både bag-og forhjul lejer er den samme. Derfor ingen forskel er til stede i lydene fra bagerste og forreste hjul. En metode til at diagnosticere baghjul med støj, bortset fra ovennævnte, er at køre bilen på en konstant hastighed, med små variationer i den hastighed, der gøres. Små udsving er nødvendige, fordi nogle biler larmer kun på bestemte hastigheder. Her pointen er, at hjulet er forsynet med støj fare, hvis ikke gå upåagtet, og bør behandles med eller repareret så hurtigt som muligt. Læs mere på bilreparationer.
Under diagnose af hjulleje problemet, bør man kontrollere, om der er nogen revner på underlaget. Selv små revner kan føre til større problemer. At påvise minutter revner, må man tjekke den bærende i skarpt lys. Revnet, udstenede eller slidte lejer skal udskiftes. Dele såsom lejenav boring og spindler bør også undersøges for skader. Under inspektionen, bør man kontrollere, om der er nogen skader på lejenav bar, og dets indretning bør også kontrolleres. Lejet hub bar, hvis ikke passer ordentligt, opfordrer det til udskiftning af bildele, såsom tromme, rotor eller hub. Det bør undersøges, om spindler er justeret korrekt. De må ikke være i en lige linje, en korrekt diagnose af problemet er nødvendig. Styretøjets kno skal udskiftes, hvis noget problem findes i spindler. Læs mere på:; Bad Wheel Bearing Symptomer; Wheel Bearing genanskaffelsesværdi Bil problemer Disse problemer med hjulleje støj diskuteres i korte i artiklen ovenfor. Man bør foretage omhyggelige analyse af slidte og andre dele af køretøjet med henblik på at fastslå den nøjagtige årsag. I nogle tilfælde kan det ikke være muligt at finde ud af problemet på egen hånd. I sådanne tilfælde vil konsultere en mekaniker være hensigtsmæssig.

Part takkekort
Urolig Lag
Master Bedroom rhus
Skytten og Vædderen kompatibilitet
Let at dyrke grøntsager
Gave Indpakning Teknikker
Hvordan man kan skære Hår with Clippers
Bryllup Indgang Musik
Hjemmelavet Lotion Opskrift
Blødgøringssystem Reparation
Køleskabet ikke Køling