Wall Gips Reparation

Der er flere grunde til, at du måske se grimme revner og huller er opført i gips vægge. Gipsvægge smukke at se på, når nye, men med alderen det kræver en rimelig lidt røre op, så dit hus holder udkig utrolig smuk. Som arkitekter ville sige det, mens huset lægger sig ned på sin grundvold, revner begynder at blive synlig på pudsede vægge. Før det bliver på med væggen gips reparation, så lad os prøve at forstå, hvorfor dine vægge udvikle revner i den allerførste sted.
Wall Gips Reparation: Årsager til revner på gipsvægge
Det er ultimativ betydning, at du finder ud af den præcise årsag bag den synlige revner andet en dybt rodfæstet og uden opsyn problem vil gøre revner tilbagevendende ligegyldigt hvor mange gange du bringer dig selv at reparere dem. Her er nogle faktorer, der kunne være synderen bag det beskadigede vægge. Vide mere om hjemme forbedringer. , Det er et kendt faktum, at træ absorberer fugt og oppustes og kontrakter sæsonkorrigerede. Så træramme af døre ans vinduer i dit hus er ikke anderledes. Men gips er ikke absorberende og hverken udvider eller kontrakter. Så hvis den minimale plads mellem dit trærammer og pudsede vægge ikke er tilbage, vil gips knæk med gentagne bevægelser af træet. Gips på træ vægge, også lide samme skæbne. ; Med tiden er den spænding, der holder huset sammen også gradvist frigivet. Som et resultat, start revnerne på vægge med den stigende alder væggene. Der er også aktive gravitationelle kræfter, fundament motilities samt jord skift, der kan føre til væggene fremvisning revner i dem. ; Klimatiske faktorer har også indflydelse sprækkedale at dukke op. Uvejr, humidness, drastiske temperatur ændringer, ændringer i jordens konsistens, fugt – de er alle i en eller anden måde eller den anden ansvaret for at have skadet dine vægge. ; Endelig kan lejlighedsvis flytning af meget tunge møbler rundt omkring i huset eller montering af ekstremt tunge billedrammer på en nypudset væg, før den har sat i godt, også føre til grimme scissures. Selvfølgelig kan du også skade en mur ved et uheld at ramme det svært med et møbel eller noget tung for den sags skyld. ; Endelig vil din gips udvikle revner, hvis entreprenøren ikke holder mursten og cement vægge godt fugtet under opførelsen af ​​huset. Det er noget jeg har bemærket i mit hus. Hvad sker der, når fugtigheden tørrer ud, sprækker begynde at opdrage deres split ansigter. Så sørg for, at dine vægge regelmæssigt vandes, mens huset stadig gøres. ; Nu hvor vi har en rimelig liste over, hvad der kunne eventuelt pest skønheden af ​​dine pudsede vægge, lad os komme til væg puds reparation.
Wall Gips Reparation: Sådan Reparation Wall Gips
Små huller, Til dette skal du købe nogle spackle, som er et pulver, der indeholder gips og lim. Når det blandes med vand dette spackling stof danner en plastisk masse. Må ikke anvendes på dåse og færdigblandede forbindelser, da de ikke sidste. Husk også at blande kun det beløb, du har brug for, da disse forbindelser har en bestemt periode, inden for hvilken de tørre op. Så hvis du blander mere du vil spilde. Det er også en god idé at holde spackling tørrer op på dine værktøjer som dengang Gud hjælpe dig! Når du har denne indsætte fylde de små huller i væggene med disse og derefter udglatning med en spatel. Se, at det, at du gør overfladen helt fast. Tillad denne tørre i mindst 12 timer. Efter denne periode vil du måske bemærke, at nogle spackling svind har fundet sted, og der er en lille bule i de steder, du fyldt i går. Anvende en anden hjælper i spackle og gøre overfladen endnu en gang mere. Når det er tørret op, skrab området mildt med en smergel papir og grunder og maling! Alle gjort og sæt.
Store huller, først vakuum kanterne af hullet i gips, så alle løse partikler fjernes. Disse partikler kan faktisk komme i vejen for den bindende mellem den nye patch og væggen. Nu gør et plaster plaster, i form af den gabende hul. Sørg for at de fælge af både hul og plastret passer ind i hinanden perfekt. Nu Fugt kanten af ​​den hule, placere lappe gips på hullet og brug en spatel til at dække hele området med en spackling sammensatte og smidiggøre området. Lad det tørre i en dag. Næste dag kan du anvende et lag af fælles sammensatte og derefter tørre området igen. You kan udjævne området med en sandpapir efter det og så primer og maling.
Hårfine revner, at kunne håndtere væg puds reparation af hårfine revner, skal du først fylde spalten med en bøde lag spackling sammensatte. Så oven i dette skal du placere en gipsvæg-styrke tape eller en glasfiber mesh bånd. Den første bånd sort er en bedre løsning og reparation jobbet holder ganske længe. Formålet med denne tape er at buffer eller stød absorberer trykket på vægge, hvis huset ikke er på en stationær tilstand. Kør en spartel over denne tape til at lette den. Nu gælder et andet tyndt lag spackling og lad den tørre helt. Så genanvende yderligere to lag, men altid mulighed for tidligere pelsen til at tørre først. Desuden bør hvert lag dække et lidt mere areal end det foregående. Så brug en slibepapir med en grus på 150 og gøre området endnu og derefter, hvis du ønsker primer og male det op!
Store revner og løste gips; Først tage en 3 / 16 murværk bor med en hårdmetal spids og bore huller i gips på en endnu forskel på hver 3-4 inches. Sørg for, at du ikke bore igennem træ tremme. Hullerne skal være over hele væggen, hvor der er en revne. Nu fjerne det løse støv fra disse huller med en vakuum og derefter sprøjte noget væske balsam ind i hvert hul. Sørg for at du tørre al overskydende dryp balsam fra væggen og derefter montere en slange af en stærk lim agent i en fugepistol. Nu sted dysen af ​​røret i hvert hul og trykke på aftrækkeren helt i hvert hul. Næste, skrue i gips ringe i det maksimale antal af små huller, med en boremaskine. Dette vil sikre, at gips pelsen absolut er klynger sig til træ tremme igen. Når du føler, at limen er tørret op, tage alle de puds ringe og endda området med en slibepapir. Derefter anvende en glat lag spackling sammensatte på dette og lad det stå uanfægtet i 12 timer. Derefter kan du bruge sandpapir på området en gang mere og anvende et andet finere lag spackling sammensatte på denne. Paint, hvis du ønsker efter det.
Knapped Gips Hjørner; Til dette skal du gøre den sædvanlige afstøvning af de løse partikler og derefter let fugt hjørnet med en sprøjte. Næste bruger en 6 spatel til at fylde spalte with spackling sammensatte. Brug en lineal for derefter at gøre fyldet niveau med resten af ​​muren. Nu, når det sammensatte er semi stivnet, fugte fingeren for at opnå den perfekte vinkel sammen med resten af ​​muren. Selvfølgelig skal du anvende en anden lag, hvis du bemærker sammensatte svind ved tørring, men skrabe området først og derefter dæmpe regionen lidt før belægning igen.
Hvis du har en mur, så knæk kunne være dybere end gips. I et sådant tilfælde, skal du fjerne knækkede gips-området. Stenene skal være synlig igennem den. Når du ser crack, skal du bruge en kul mejsel til at skabe en lidt bredere fure. Derefter udfylde en injektionsmørtel pose med molder mix og fyld fure med alle de mix. Endelig tager en pind en maler bruger til at røre materiale og stikke blandingen ind i fure en lille, så det sætter bedre. Derefter skraber området, når molder er tør, og derefter i overensstemmelse hermed gips området.
Læs mere på:; Gipsvægge Knæk Repair; Sådan Reparation Gipsvægge; Reparation Gipsvægge Huller; Så ser du, reparation gipsvægge kan være lidt rodet, men det er ikke svært overhovedet. Selvfølgelig skal du dække de omgivende vægge og gulvet med plast plader og bånd dem på plads. Desuden ville det være sikkert at meddele Dem, der ikke bruger en vakuum for at fjerne støv, medmindre din støvsuger filter er virkelig fint. Ellers støvet vil nå motor og ødelægge det. Brug handsker, øjne vagter og masker for at undgå kvælning eller støv allergi. Interiør maleri planer bør gennemføres, når alle væg puds reparationer er overstået. Det er forståeligt, at de gennemsnitlige omkostninger til reparation væg puds vil gå ned, hvis du gør det hele jobbet alene. Professionel hjælp vil gøre dig kaste ud i det mindste USD 400 – USD 700 afhængig af væggen gips reparation får du gjort, og også det område, du bor i. Men et hjem job vil skære omkostningerne ned drastisk. Så hvad holder dig? Fart på! Der er en masse knæk at reparere.

Hvordan man Spot en Liar
Microdermal Implantater
Indendørs Blomstrende Planter
Lædermøbler Conditioner
Bil Stereo Fjernelse
Rehearsal Dinner Etiquette
Septisk systemer Typer
Bremse Line erstatning
Sådan ansøger Mascara
Room Maleri Idéer
Dream Farver Betydning