Vitamin E Olie Bruger

En fedtopløseligt stof, kan vitamin E findes naturligt i visse fødevarer, og også som et kosttilskud. Det er for det meste trukket ud eller fremstillet direkte fra andre olier, soja, majs, raps osv. gennem en destillation proces. Selv om olien er tyk og kraftig struktur, kan det let absorberes i huden og håret, gør det fremragende til kosmetiske og terapeutiske årsager.
E-vitamin Olie Anvendelser for hud
Vitamin E olie indeholder kraftige antioxidanter, der påvirker cellulære funktioner betydeligt. Det hæmmer væksten af ​​frie radikaler og neutraliserer de negative virkninger af dem til stede i huden. En intern indtagelse regulerer andre vitaminer er nødvendige for at opretholde en sund hud. Der direkte eller produkter, der bruger denne olie har en hovedingrediens hjælper med at kontrollere ældningstegn som rynker og fine linjer. Dens udjævne egenskaber, udjævner de rynkede hud.
E-vitamin olie er også med til at give en naturlig og sikker behandling mod solforbrændinger. Olien ikke kun trænger ind i huden nemt, men giver vigtig beskyttelse til epidermis (ydre) lag af huden. Selv om anvendelsen af ​​olien er ønskeligt, det har en tendens til at få klistret hvis nogen er nødt til at flytte udendørs, og derfor er det bedst at bruge solcremer, der gør brug af vitamin E olie. Håndcreme en halv time før eksponering for sol og hver fjerde time også. E-vitamin olie er også brugt til at behandle og helbrede hudinfektioner som eksem eller psoriasis. Olien bruges i cremer specielt sammensat til aktuelle ansøgninger og hjælper med at udjævne rynkede hud, der er et almindeligt symptom på de fleste hudlidelser. Læs mere om vitamin E ar healing – er vitamin E fade ar.
Brugen af ​​E-vitamin olie til at reducere ar eller pletter virkelig ikke brug for mere sigende. Selv vil de fleste ar forsvinder ikke alle sammen, er det muligt at lysne eller udglatning af dem, og skabe en overordnet relativ ens hudfarve. Dets anvendelse til at forebygge kirurgiske og graviditet relaterede ar lide udseendet af strækmærker er meget omdiskuteret, med nogle vouching for, og imod det. Hvis du er interesseret i at vide hvordan man bruger E-vitamin for at reducere ar, metoden er enkel. Få et par E-vitamin kapsler, punktere den med en steril pin og presse den ud på en vatpind. Dup olien over hele rensede plet eller arret (Denne olie er ikke antiseptisk i naturen) og lad det sidde. Må ikke massage olien i, gør det muligt at trænge ind på egen hånd. Et behov for at konsekvent anvende E-vitamin olie til måned på, før ar begynder at klare. Læs mere om fordelene ved E-vitamin olie til huden.
Sådan bruges E-vitamin hudfedt
Selv om mange antiwrinkle hudplejeprodukter er tilgængelige, der bruger vitamin E olie, kan man altid bruge denne olie direkte, alene eller med en transportvirksomhed. Sørg for at du vælger en god brand af olie, så mange producenter tilføje elementer såsom glyceride at øge mængden af ​​olie, og dermed, reducere dens effektivitet. Olie kan komme i en flaske eller fortrinsvis i kapselform. Rens huden godt, dup det tørt og anvende olie meget let i cirklende bevægelser. To til tre ansøgninger om ugen vil være mere end tilstrækkeligt til at få resultatet. Lad olien natten, og skylle det ud med varmt vand. Gøre brug af denne spekulerer olie for at få dig selv disse gyldne lokker, ved at læse E-vitamin for hårvækst og vide mere om de naturlige kilder til dette vitamin på fødevarer, der indeholder vitamin E.
Før der gør brug af olie på huden, ising en smule på den indvendige side af din arm, vent et par timer til at kontrollere, om en allergisk reaktion, hvis der er nogen bivirkninger, undgå denne olie, hvis ikke, gør gavn for E-vitamin olie bruger. Holdbarheden af ​​E-vitamin olie er cirka 2 – 3 år, så du skal ikke holde på det for længe.

Hvordan man kan skære Plastic
Udendørs Bryllup Steder
Funny Break Up Citater
Træ Tattoo Design
Tårn Piercing
30 års fødselsdag Idéer
Kan han lide mig Quiz
Hvordan lejer en brudekjole
Hvordan man dyrker Bonsai
Isbryder Spørgsmål
Sådan at hænge gardiner