Vindueskarm erstatning

Det er konstateret, at træ vindueskarm er knytnæve for at få forkælet eller rådne i et hus. Den vigtigste årsag hertil er, at vindueskarme bliver udsat for regn, vind eller sol hele dagen igennem. Selvom vindueskarmen bliver lidt våd og forbliver sådan længe, ​​forvandles det til ett svamp levested. Alle disse svampe er ansvarlige for rådner karmen. En rådden karmen i huset ser dårligt. I tilfælde du har trævinduer, har du ingen valg men at erstatte rådne vindueskarm at forhindre din vinduer fra at blive påvirke af svampe. Stedet for ændre eller erstatte hele vinduet, kan du vælge ett vindueskarm udskiftning som vil løse dit knibe. Kan du lide at læse mere om installation af udskiftning vinduerne.
Vindueskarm Erstatning: Nødvendig Materialer
Før igangsættelse af vindueskarmen udskiftning proces, samle alle de materialer, der er angivet nedenfor; målebånd, Lumber, tænger, skruenøgler, Finish Nails, Pry Barer, Træ Putty, Saber Saw, Hammer, hvordan du udskifter en vindueskarmen
Trin 1; Før du starter at erstatte en råddent vindueskarm, bruge målebåndet at måle længde, tykkelse og ånde vindueskarmen.
Trin 2, Du bliver nødt til tage ud rammen kanalen trim sammen med alle dens sidestykkerne for at komme til karmen. Det, du står over for en svært ved at fjerne enhver trim, skal du bruge en brækjern for at løsne op og derefter tage den ud. Efter dit arbejde med brækjern er færdig, hold den væk, så det er ikke interfererer, mens du fjerner andre kanter.
Trin 3: Træk enhver søm tilbage i væggen eller i vindueskarmen. Du kan gøre dette ved hjælp af tang eller nøgler. Også tegne søm fra trim, ved at trække dem fra bagsiden.
Trin 4; Når du har fjernet alle neglene, holde karmen og træk det ud omhyggeligt. Ikke skader eller bremse karmen, som du ville kræve det som en benchmark for fastsættelse af nye vindueskarmen. Bring den gamle karmen til en lokal hjem forbedring butik, og købe tømmer. Også købe søm (6d or 8d), som du ville kræve at installere nye karmen.
Trin 5; Målingerne du tog i det første skridt, vil komme i handy nu, da du skal gøre markeringer på tømmer. Hvis du finder det svært, dem blot spore omridset af din gamle dørtrin på emnet.
Trin 6; Brug en sav til at skære en ny karm fra tømmer. You kan smoothen dens kanter ved hjælp af en bøde kniv. Udgangen korn nedskæringer vil kræve nogle slibning.
Trin 7; Fix i vindueskarmen udskiftning, hvor du vil og hammer i et par søm, så det bliver på plads. Also hammer et par søm på steder, hvorfra du har fjernet trim. Tag et perspektiv på karmen at bestemme vejret det er i samme situation som du ville have det skal være. Efter kontrol, søm alle andre stykker fast.
Trin 8; Alt sømhuller skal udfyldes med træ kit. Du kan derefter male eller udsmykke den nye karmen at matche din indretning.
Læs mere på; vindue behandlinger, Vinduespudsning, Relplacement Windows; Det kan være svært at udføre en vindueskarm udskiftning, hvis du ikke er tryg arbejder med håndværktøj. I sådanne fald ændrer ikke forsøge at forsøge dette proces, da du kan forårsage unødvendige beskadige dine vinduer eller vinduesrammen. Du kan altid ringe til en faglig tømrer til at hjælpe dig med at erstatte vindueskarme.

Forståelse Mænd i Forhold
Spiselige Massage Oil
Sådan får du en annullation
Arsen Bruger
Meget korte Frisurer til Ældre Kvinder
Weekend Getaways for par
Palm Tree Decor
Mascara Tips
Hvordan man undgår skilsmisse
Maleri Køkken Cabinets
Sådan installeres badeværelse Fan