Vindue Behandling af karnap

Karnapper tilføje en fin dimension til boliger. De enorme karnapper er charmen ved mange hjem. Ofte brugt til at sidde, disse tilføje op til skønheden i dit hus. Udsmykning disse er en vanskelig opgave, som du har brug for at overveje resten af ​​vinduer og interiør så godt. Men en karnap er absolut en særlig funktion i et rum og dermed bare forgudet af mange.
Mens du arbejder på den indvendige design del, er vinduet behandling for karnap absolut overvejes. Så her er nogle idéer, som du skal læse før du færdiggør karnap behandlinger for dit hus.
Vindue Behandling Ideer til Bay Windows
Siddeområde, Bay vinduer bruges ofte til at sidde og se den dejlige udsigt ud eller bare slappe af. Det meste af tiden, de har særlige ordninger for sæder. Disse kan have indbygget vindue sæder, der også kan dobbelt op som lager. Så ved at vælge puder til disse pladser, der skal gøres omhyggeligt. Må ikke bare hente en kølig skygge og fastsætte i. Sats for en pude der matcher din sofa eller en, der har matchende stof til tæppet eller blinds at skabe en pæn look. Du kan få de pladser der er installeret i din karnap, hvis den ikke har denne funktion.
Hyggeligt læsehjørne, Nå karnap er et yderst dejligt område for at læse bøger. Et af vinduet behandling af karnap er at konvertere dette til en hyggekrog for bogen læsning. Alt du behøver er en bænk til at passe på dette område, hvis det ikke har indbygget sæder. Næste installere en smuk gesims bord. Dette vil blive installeret lige over muren fra de to sider hjørnerne af karnap. Nu på sidevæggene i dette vindue skal du installere sidepaneler. Du kan nemt få disse i hjemmet forbedring butikker. Med sidepaneler, der er fuldt funktionelle og kan lukkes at lukke karnap siddeområde, kan det være et sjovt sted for dine børn. Cover glasset, ved at installere blinds. Få nogle matchende puder og naturligvis dine foretrukne bog og bruge din tid på den bedste måde. Læs mere om karnap belægninger.
Gardiner og rullegardiner, Det er noget, man skal være meget forsigtig med. Gardiner eller persienner er de primære elementer i vinduet behandling for karnapper. Karnap gardiner skal helt matche resten af ​​indretningen. Disse skal også gå godt med de vægmaling farver. Du kan vælge mellem tynde stof med cool design til dem i tykke stof med fede mønstre. Brokade stof til gardiner ser meget elegant. Den semi-transparente gardiner er meget populære for karnapper. Har en dobbelt runner er en fantastisk idé. Dette tillader dig at have en solid klud gardin og et lag af snøret eller semi-transparente gardin over det. Dette tilføjer en fantastisk at se til karnap.
Efter installation skærmene eller vinduet persienner vil bay vinduer ett finish og når du åbne disse du et fuldstændigt ydre udsigt. Også her skal du tage stilling til materialet og stil blinds, om du ønsker, er stof, bambus, fransk stil, roll up stil, osv. Overvej at tilføje kapper og gesimser til færdigt look. Også vælge designer karnap gardin stænger. Læs mere om de forskellige karnap gardin ideer.
Andre dekorationsteknikker, og du kan dekorere denne på flere måder i stedet for at omdanne det til et opholdsområde eller læsehjørne. Når du er færdig med blinds eller gardiner, er det tid til at tilføje nogle smukke stykker til dette område. Et af vinduet behandling for karnap er at placere en vidunderlig høj statue og tilføjer accent til dette område. Placering planter på hver side er også en cool måde at forbedre udseendet af bugten vinduet. Hvis du har en enestående landskab udsigt fra denne karnap, glemmer at lukke vinduet. I stedet for at vælge vinduet behandling for karnap, bare holde det så åbent at give et flot udseende på dit værelse. Du kan placere dine møbler på en måde at sætte fokus på dette karnap. Du kan installere en lysekrone i den øverste ramme af karnap.
Læs mere på:; karnap Design Planer; Bay vindue behandling Ideer og Indretningstips; Window behandling for karnap skal gå godt med resten af ​​møbler og inventar, især med hensyn til farver. Så har en flot karnap at krydre det indvendige af dit hjem.

Alternative brudekjoler
Skridt til at bygge et hus
Typer af bomuld
Billige Party Idéer
Ivy Plant Care
Traditionel afrikansk beklædning
Yucca plantesygdomme
Sådan at få nogen til Like You
Romantisk Soveværelse Idéer
Bremseklodser erstatning
Rib Cage Tattoo Design