Vin Stain Removal

Underholdende har sine fordele og ulemper. Invitere venner over til middag, og som har en blast ofte kommer på en pris. Nogle gange, kan denne pris være din dejlige nye tæppe eller din sofa. Når dine kære venner kommer til at tabe noget vin på gulvtæppet, hvad kan man gøre, men siger det er OK ‘. Ikke desto mindre smerte følte på at se de farvede tæppe kan være ganske dårlig. Underholdende kan ikke undgås, bare fordi du er bange for at få din sofa og tæppe farves. Desuden pletter er uundgåelige! De bare synes at pram deres vej ind i dejlige parter. Hvis du har nogle nemme vin pletfjerning retsmidler i ærmet, kan det lykkes dig at nyde resten af ​​partiet, idet forvisset om, at pletten vil komme ud. Lad os få et kig på nogle måder om, hvordan du fjerner vin pletter. Læs mere om pletfjerning.
Vin Stain Removal instruktioner
Vin kan plette forskellige overflader som tæpper, tøj, møbler osv. forlader rød eller gullig pletter bag. Rødvin består af tanniner og mørke farver, der efterlader grimme pletter bag.
Tæppe Vin Stain Removal instruktioner
Trin 1: Så snart vinen hits gulvtæppet, grab fat i nogle papirhåndklæder og duppes så meget vin som muligt. Men, i iver udslette så meget som du kan, så sørg for at du ikke anvender for meget pres, da dette kan medføre vinen spild at indstille dybere ind i stoffet. Det er vigtigt, mens blotting at starte fra yderkanterne, og derefter bevæge sig mod midten. Læs mere om rødvin pletter.
Trin 2, Hvis vinen pletten tørrer op, fjerne pletten bliver en skræmmende opgave. Således er det vigtigt at forhindre, at pletten tørrer. Hvis spild er forekommet midt i en fest, og du kan ikke rense gulvtæppet med det samme, så tag lidt salt og anvende den til farvede område. Dette forhindrer pletten tørrer indtil det tidspunkt, du kan rense det op. Dette salt tip er en af ​​de vigtigste vin pletfjerning tips, der kan gemme dine dyrebare tæppe. Læs mere om kirsebærsaft pletfjerning.
Trin 3: Når festen er slut og gæsterne har forladt, hurtigt vakuum op salt. Rush til køkkenet og gribe fat i en skål. Hæld i nogle opvaskemiddel, hvid eddike og lunkent vand. Find en ren klud og haste til ulykkesstedet. Forsigtigt dunk en del af ren klud i den klargjorte sæbe-eddike blanding og duppes kluden på pletten. Flyt fra yderkanten til det indre. Nu tager papirservietter og duppes pletten tørre. Følg denne procedure indtil rag ikke længere absorberer noget vin.
Ligesom hvordan diamant nedskæringer diamant, vin tællere vin. Hvidvin kan bruges til at fjerne rødvin pletter fra tæppet. It neutraliserer rødvin, hvilket gør det lettere at løfte den røde plet fra gulvtæppet. Bare hælde hvidvin på farvede område og forsigtigt skamplet væsken med et håndklæde. Når det meste af det er absorberet af håndklæde, tage nogle tæppe shampoo og rene normalt som om pletten er intet, men nogle gunk fast på gulvtæppet. Læs mere på gulvtæppet pletfjerning.
Tøj Vin Stain Removal instruktioner
Trin 1: Den første ting at gøre, når du ender op med rødvin farvede tøj er at tjekke etiketterne. Hvis etiketten kræver kemisk rensning kun følg vejledningen.
Trin 2; hvis tør rengøring af tøj er ikke nødvendigt, få nogle talkum fra skabet og anvende den på pletten. Pulveret vil absorbere rødvin molekyler fra tøj fibre. Når pletten er tør, få farvet pulver ud ved forsigtigt at ryste pulveret ud med en blød børste. Hvidvaske som sædvanligt i vaskemaskinen.
Læs mere på:; Sådan fjernes fedtpletter fra Tøj, Sådan fjernes Ink fra Tøj, Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj, hvis du er ude på en restaurant, hvor Spild, så klubben soda er et oplagt valg for at rydde pletten. Bare ising en ren klud med nogle club sodavand og udslette pletten. Hvis der er hvidvin på bordet, så tager den og hæld noget af det på de farvede område. Der er forskellige kommercielle vin pletfjernere, at man kan vælge så godt. De arbejder godt og rydde pletter på dit tøj, møbler og tæpper.

Maleri Tips og tricks
Reparation af gipsvægge
Smokey Øjenskygge
Hvordan vælger en madras
Office Rengøring Checkliste
How indgangsvinkler Kvinder
Soveværelse Interiør Design Idéer
Strawberry Hoste
Vindue Behandling af karnap
Fjernelse dørpaneler
Bil Stereo Fjernelse