Venus Fly Trap Plant

Mens de fleste af planter på Jorden laver mad, med hjælp af sollys, luft og næringsstoffer absorberes fra jorden, er der nogle planter, der fanger bytte for næringsstoffer. Sådanne anlæg, der hører til sidstnævnte kategori kaldes kødædende planter. Der findes forskellige typer af kødædende planter, der viser forskellige fældefangst mekanismer. Det er modificeret blade eller øvrige dele af disse planter, der fungerer som fælde for insekter og andre leddyr. De fangne ​​insekter er senere fordøjet af planten. Generelt er fældefangst mekanismer af kødædende planter inddeles i fem typer. De omfatter faldgrube fælder (som i kandebærere), snap fælde planter (Venus flyve fælde anlæg), klæbrig slim, blærer to suger byttet, osv. Den sidste kategori er hummer-pot fælde, som har hår til vejledning byttet til plantens mave orgel. Denne artikel handler om Venus flyve fælde anlæg, dens fældefangst mekanisme, osv.
Venus Fly Trap Plant
Kødædende planter kan være enten aktive eller passive. Mens pitcher anlægget er en passiv, da fældefangst mekanismen ikke indebærer nogen aktivitet, Venus flyve fælde er en aktiv kødædende plante. Fangst mekanisme i sidstnævnte anlægget omfatter hurtig indsats fra bladene. For at forstå fældefangst mekanisme Venus flyve fælde anlæg, er en grundlæggende idé om planten struktur, der kræves. Følgende er nogle Venus flyve fælde planten oplysninger om sine fysiske egenskaber.
Venus flyver fælden anlæg (Dionaea muscipula) er små planter, som er indfødte mod nord, og South Carolina. De har en lille pære-lignende underjordisk stængel, hvorfra en roset af 4-7 blade er dannet. Længden af ​​blade intervallet mellem fire til ti centimeter, som pr sæson og planters sundhed. Normalt er længere blade produceret efter blomstringsperioden. Hvert blad har to dele, en bladstilk, som er hjerteformet og i stand til fotosyntese og en terminal del med en hængslet midtribbe. It er den terminale Lap af bladene, der fungerer som snappet fælden. Kanterne af disse fælder, udskiller slim og den øverste overflader har anthocyanin pigmenter, som er ansvarlige for den røde farve. Begge disse funktioner fungerer som lokker for insekter. Overfladen af ​​disse fælder indeholder få hår-lignende strukturer, som får stimuleres, når rørt af bytte. Dette resulterer i den hurtige afslutning af fælden med the insekt fanget indeni. Som kanterne af bladet Fælden er foret med stive hår-lignende fremskrivninger, kan de fangne ​​insekter ikke slippe. Læs mere på pitcher plante information.
Hvordan Venus Fly Trap Planter Trap og Digest Prey?
Nej, du ved, at det er den ændrede blade af Venus flyve fælde plante, der fungerer som fælder for insekter. As insekter røre følsomme hår på disse blade, bliver det lukket, og dermed fange insekter. Men i hvert fald to følsomme hår er nødt til at blive stimuleret i træk for bladet fælden for at få lukket. Ellers en hår skal være stimuleret to gange, for hurtig afslutning skal finde sted. Det siges, at når de følsomme hår bliver stimuleret, få bladet fælde lukket inden for et tidsrum på mindre end 0,1 sekunder. Det har også været observeret, at meget små insekter er tilladt at undslippe gennem kløften mellem de stive hår på kanterne, som fordøje dem, er det ikke gavnligt for planten. Hvis fælden bliver lukket med andet end bytte, gerne sten, vil den åbne op efter tolv timer og slip den.
Når de blade fælden lukker med det bytte indeni, den inderste del af bladet producerer fordøjelsesenzymer, som opløser de bløde dele (indre dem) af insektet, der forlader den ydre del, som er sværere. Det tager omkring seks til tolv dage for blade fælden for at fordøje insekt. Når den byttet bliver fordøjet, anlægget reabsorbs mavesyren inde i bladet fælden. Efter dette, åbnes bladet fanger, afslører sidesten hårde dele af insektet, som er skyllet væk af regn eller blæst væk af vinden. Hastigheden af ​​lukningen af ​​fælden og tid, det tager at fordøje, osv, afhængig af forskellige faktorer, såsom, fugtighed, temperatur, sollys og frem for alt er den samlede sundhedstilstand anlægget. Det har også været bemærkes, at når den fælde er lukket, er forseglet på en sådan måde, så at begrænse indrejse af bakterier og for at undgå spild af fordøjelsesenzymer. Men hvis det insekt er for stor til den fælde, så det kan ikke forsegle kanterne, hvilket skimmel og bakterier at trives på de dele af insekter, som er fremstående ud af fælden. Dette fører til de rådnende af den fælde, som bliver sort og falder fra. Læs mere på fakta om Venus flyve fælde og typer af planter.
Nu er du vide mere om nogle interessante Venus flyve fælde plante fakta. Disse planter har vist sig at blive dyrket i drivhuse og som stueplanter. Hvis du vil vide om, hvordan man bekymrer sig om Venus flyve fælde plante, så nærme sig en botaniker eller lokalt planteskole. Men disse planter kræver særlig pleje for en sund vækst. Et af de vigtigste punkter vedrørende Venus flyve fælde plantepleje er at plante dem i varme, fugtige områder. Lean mere om anlægget, før du begynder at dyrke dem.

Gas vs komfur
Sweet 16 Fødselsdag Invitationer
Kan han lide mig Quiz
Sådan shrink Tøj
Bil Alarm Problemer
Scar Removal Produkter
Hvordan man opbygger en dørkarm
Blå Blomster: Typer af Blue Flowers
Vehicle Safety Checkliste
Andet Ægteskab brudekjoler
Hvordan du udskifter Bremseklodser