Vanskelige Riddles

Hvis du tror, ​​min artikel, ‘hårde gåder for voksne’, var let og ikke give dig helt af en udfordring, derefter du plejer blive skuffet denne gang. Igen, jeg her præsentere Dem med gåder som vil gøre du spekulerer i overraskelse, ‘Hvordan, hvorfor og hvad?’ Men igen, som jeg altid siger, en gåde som kan gøre ett person gå skøre i løse det, kan så simpelt som spise en kage, for den anden. Så »Det hele afhænger opfattelsen! ‘ Så opfatter, forstår, tænker og ryste hjerne af jeres at komme til svarene af alle disse vanskelige gåder, som er blevet kompileret i følgende. Læs mere om tankespil.
Vanskelige Riddles og Svar
Lad os begynde turen med nogle interestingly vanskelige gåder for voksne. Ordet er »voksnes«, som betyder større niveau af forståelse og intellekt. Så hvis du finder gåder for svær eller lad os sige, for forvirrende at løse, så bider ikke dine negle. Blot klikke på svaret …Held og lykke!
Vanskelige Riddles for voksne
# 1. Jeg elsker at efterligne højre øje af min far, der arbejder som en radar, som igen ligner en rotator. Nu finde ud af hvad der så specielt ved denne sætning?

# 2. Der var denne konkurrence, hvor deltagerne var nødt til at holde ‘noget’. Ved slutningen af ​​begivenheden, var vinderen en person, der var fysisk handicappede (han havde ingen hænder eller nogen fødder)! Hvad var at »noget ‘?

# 3. En ekstraordinær regnorm forsøger at bygge et hus på toppen af ​​et træ der er 20 meter høj. Everyday, ormen klatrer 5 meter. Dog natten, mens han sover, han uforvarende underkjoler 2 meter ned. På denne måde hvordan vil mange dage regnormen tage at nå til toppen af ​​træet?

4. Når du er fuld, du stadig ønsker at spise det. Selv om det er helt mørkt du stadig kan se det med dine nøgne øjne. Hvis du tilfældigvis falde på en bunke af bomuld, vil du lider det. Og selvom du er helt brød, du stadig har det. Hvad er denne mærkelige ting?

# 5. Du har fået en pind der er omkring 30 cm lang. Nu har du været bedt om at foretage stokken kortere. (Fastsættelse – du kan ikke bryde den, klippe det, flå det, bider den. Med andre ord er du ikke engang lov at røre det! ). Hvordan vil du gøre stick kortere?

6. En nat blev en mand og hans kone køre til ett bestemt sted. Pludselig bilen stoppet. Manden indså at han skulle hælde nogle koldt vand i karburatoren. Han bad sin kone om at sidde inde i bilen og låse dørene, mens han går der søger efter vand. Efter engang, da manden returnerer, han finder denne kone døde i ett blodpøl. Udover hende, laa der en fremmed uden tøj på hans krop. Hvem var den fremmede og hvordan gjorde hans kone dø?

Få mere på:; Hard Tænkeboksen at løse med Answers; Trick Spørgsmål og Svar; Tricky Tænkeboksen for Voksne; der ender sessionen af ​​vanskelige gåder for voksne. Her er nogle hurtige ettaller og ett »leetle» vanskeligt for børn.
Vanskelige Riddles for Kids
7. Du får tabt i en tæt skov, og nogle stammefolk få fat i dig. Nu disse Savage folk ønsker at lave et spil ud af dig! De hænge you hovedet ned til en træ med et reb. Et tov er bundet til benene og den anden ende til en søm på stedet. Nu, de lys en lille stearinlys-lignende stuff under afslutning rebet på jorden. At gøre det mere interessant, disse idioter, bringe en sulten tiger fra sted og placer den under træet og de forlader. Nu vil Lyset langsomt brænde rebet, vil du falde ned og tigeren vil gøre dig hans aftensmad. Hvordan vil du spare selv?

8. Hvad er fælles mellem ett arbejder mand ultimo ett dagen og ett cykel på hele tiden?

9. Jeg en af ​​de mest pragtfulde vidundere af moder Nature. Jeg rig som kong Midas og have ett række forskellige pulserende ansigter. Solen er min far og regn er min mor. Hvad er jeg?

10. Fuldfør sekvens hvis du kan: H, N, N, N, N, N, N, N, N, N, N, E, E, _, _, _,

11 Du er inde i et mørkt rum med blodigt vibrerende vægge rundt om dig. Endnu, du er på sikreste sted i hele verden! Hvor er du?

# 12. Jeg gå forud for indledningen af ​​en banan. Jeg 3 trin væk fra lederen af ​​en elefant og 14 trin væk fra begyndelsen af ​​en historie. Gæt hvem am jeg?

Her er mere på:; Hard Tænkeboksen for Kids; Sjov Trick Spørgsmål og Brain Teasers; Funny Tænkeboksen for Kids; Jeg håber du nydt finde alle mulige svar på alle disse vanskelige gåder, a.st.. Så med ikke mere gåder i min taske, er dette hvor jeg ville underskrive off. Enjoy rysterist!

Coed Baby Shower Games
Billige Gave Idéer
Installer en Affaldsskakt
Sådan fjernes skosværte Stain
Sort Muld Fjernelse
Sådan fjernes Indervæg
Termostat Fejlfinding
Makeup Pensler: Rengøring Makeup Pensler
Hvor hen til lave et fladt dæk
Office maling farver
Hvordan man opbygger en reol