Valentines Boxes

Det er Valentinsdag og i ellevte time, er dine tanker, hvad Valentinsdag gave at give. Du har nok penge, men du ønsker at gave noget ekstraordinært denne gang. Du har fået en saks, æsker, farverige udsmykning papirer, bånd, osv. Endelig, du beslutter dig for at gøre hjemmelavet Valentines kasser, men er forvirret, hvordan man griber det an. Okay Stop tænkning og bare få alle de materialer, der er nævnt nedenfor for at gøre din Valentines bokse.
Her er noget af det materiale, du har brug for …
Lad os ikke gøre disse typiske hjerteformede valentines kasser. Runde, firkantede eller rektangulære kasser er langt bedre, og kan gemme flere gaver. Skotøjsæsker eller anden bokse med unattached låg fungerer godt. Alt du behøver er bånd, farvet papir (af enhver art, fløjl, enkle, crape, osv.), en saks, lim, tape, masser af bomuld for at afbøde dine gaver inde i boksen, pailletter, at farve penne skrive budskaber, og selvfølgelig en kreativ sind!
Valentines Æsker til kæreste
Faktisk, hvis min kæreste gaver mig valentines kasser, kunne jeg besvime med, at han bogstavelig talt gjorde det! Drenge er virkelig ikke ind udsmykning, indsætte alle girly ting på ‘kasser’, right! Men hvis de gør en, besvimelser er det værd! Cover boksen med den romantiske farven rød, og tegne et hjerte i midten af ​​kassen låg. Udfyld hjertet ved at stikke pailletter, på og omkring hjertet, fyld den med små bogstaver at sige “Jeg elsker dig” over det hele. På siderne af kassen, skrive ting, der giver hints om gaver inde i boksen. For de gaver, skrive et brev til hende og læg dem i en flaske, der kan sidde inde i boksen. I stedet for en bomulds pude, sted en T-shirt, som du har købt til hende. Lav en armbånd af farverige perler og læg den i kassen, købe en sød par øreringe og slippe det i. Tilsæt til kassen, en ramme, der har billedet af jer begge. Hvis du planlægger at foreslå bare sætte ringen inde i kassen og fylde hele kassen med kys chokolade. For mere om dette, tager et kig på Valentinsdag idé til kæreste.
Valentines Æsker til kæresten
Dette er så spændende. Tanken om, at feltet bliver lavet med dine egne varme hænder, og at han vil elske det, og ros dig med en hakke på kinden, gør dig rødme øjeblikkeligt, blink? Lad os starte med denne ene. Cover feltet med hans favorit farvet papir. Efter indsætning, sted et billede af dig både på kassen. Nu dekorerer rammen af ​​billedet med pailletter eller små skaller eller noget, du har i tankerne. Ved hver side af boksen skriver de ting, du kan lide ved ham eller sjove elsker citater, eller endda et digt til ham. Inde i boksen Læg et lag blød bomuld, og sætte små gaver i det som, en gadget, som du har købt til gave ham, eller en dejlig trendy armbåndsur, en lille flag hans foretrukne fodboldhold, en efter barbering, eller selv chokolade. En hurtig tip specielt til denne boks: spray parfume, du bruger hver dag og lukke boksen. Wow!, Er dette felt meget at gå på arbejde. Du også kan læse mere på Valentinsdag ideer til kæreste.
Valentines bokse for mor og far
Bare se dine forældres reaktion, når du gave dem disse valentines kasser. De vil blive lykkelig. Dække de to skotøjsæsker ved at indsætte en lyserød eller en blå velour papir på alle sider af hver boks. Hvorfor netop disse farver? Fordi da du blev født, købte de alt for dig, enten i lyserød eller blå (piger = lyserødt, drenge = blå, husker du?). Lav en mønster, du kan lide på boksene, og holde pailletter på disse mønstre. Kontroller, at du har nok pailletter, så du ikke korte af det. Nu inde i disse bokse, skal du placere en pæn lag bomuld og sætte små gaver som en lille strikket pung, en elegant armbånd, et ur eller en dejlig duftende håndcreme rør til din mor. Og for din far, du kan sættes i en nøglering, et krus, en uafgjort og manchetknapper ind i feltet. Disse er blot eksempler, kan du tilføje alle gaver, du har besluttet at købe eller allerede har købt til dem. Efter de dekoration og placering af de gaver er overstået, kan du binde kasserne i en snazzy bånd. Hvis du er spekulerer hvordan man kan dekorere den del under dække af kasserne, så bare tilføje et fotografi af dig og dine forældre i det. Awe! De vil elske det.
Valentines Æsker til dine børn
Du kan aldrig fortælle, hvor meget du elsker dine børn. Selvom deres liste over gaver er længere end den indkøbsliste kan du i det mindste købe et par? Dække feltet med deres favorit tegneseriefigur gavepapir. Lav en collage af deres barndom billeder og slips denne boks med bånd. Gøre to typer af kuponer, 1 – med alle deres yndlings eatables, at du kan lave mad, og de elsker, 2 – legetøj, som de ønsker som gaver. Skriv en spiselig på 5 chits, som er af en farve og navne på 5 gaver på den anden chits af forskellig farve, og dette vil differentiere eatables og gave chits fra hinanden. Bed dem om at samle 2 af hver type, når de åbner kassen. Wrap chokolader i en chokolade gavepapir eller hvis du har nogen anden gave indpakning ideer og læg den i kassen. Du kan også sætte nogle købte gave kuponer af deres yndlingsbog butik.
Læs mere på; Valentinsdag Ideer, Unikke Ideer til Valentinsdag, Dette var min tage på Valentines bokse ideer. Håber du har nydt at læse disse. Jeg gætter du kan ikke vente med at lukke dette vindue og komme i gang. Indtil nu, skal du have ‘købt’ gave til din Valentine. Men ‘making’ disse cool Valentines bokse på din egen kan blive rigtig sjov. Efter alt, har du tilføjet et personligt touch til det. Og tillid mig, dine nærmeste elsker dem. Happy Valentinsdag!

Dekorative Badehåndklæder
Hvad skal man gøre på en dato
Hvordan at sende en skrivelse Internationalt
Jubilæum Gaver til kæreste
Baby Shower Dekorationer Gør
50 års fødselsdag Invitationer
Strand Tema Soveværelse
Ansigtsmassage Techniques
Maling Farver til soveværelser
Great steder at bo
Olielækage Reparation