Værelse ud Omkostninger

Hvis dit hus er mindre og din familie er stigende, kan du måske være overvejer at købe et nyt hjem. Men en bedre alternativ kunne gå i for en værelse ud til dit hus. Mange spørgsmål om værelse ud omkostningerne kan være lurer i dit hoved. Hvor meget koster et værelse ud koste? Hvad er de faktorer, der bestemmer familiens værelse ud koste? Skal du være opmærksom på disse begreber, inden du nå frem til en konklusion med hensyn til projektets gennemførlighed. Du er nødt til finde ud af, om du har råd til anslåede gennemsnitlige værelse ud omkostninger. Snarere end at klager over den skjulte omkostninger og ekstra omkostninger senere, ville det være bedre at forstå begrebet værelse ud omkostningerne lommeregner, som vil kunne give dig plads ud pris per kvadratfod. Online værelse ud regnemaskiner kan også bruges danne sig et generelt idé om værelse ud omkostningerne. Læs more på rum tilføjelser til beboelsesvogne.
Ting du behøver at vide
Du skal begynde ved henvendelse byens bygning provision. Dette vil give dig en idé vedrørende gebyrer, måske opkræves for byggetilladelser. Beregningen af ​​de gebyrer og anvendelsen omkostninger vil bidrage til at give et klarere billede med hensyn til udgifter. Målingerne af pladsen optagelser meget vigtigt for beregningen af ​​rummet ud omkostningerne. Du bliver nødt til at ansætte en entreprenør og bede ham om at fastslå udgifterne til arbejdskraft. Antallet af udlejningskøretøjer arbejdere og det antal timer de ville være arbejder på dit projekt ville bestemme de lønomkostningsposter. For, hvilke samlede omkostninger, du også behov for at indsamle oplysninger om arbejds-og materiale omkostninger i forbindelse med vvs, tømrer og el-montering job. Andre aspekter du skal kigge ind, er gennemførelsestid af projektet, ideer om kvadratiske optagelser, byggetilladelse gebyrer, møbler og den øgede skat, du muligvis skulle betale for værelse ud til dit hjem. Læs mere på hjemmebane forbedring tilføjelse.
Samlede anslåede værelse ud Omkostninger
De samlede omkostninger vil afhænge af design eller det layout. Det vil afhænge af din eksisterende hjem struktur og den slags plads, du planlægger at tilføje i form af en familie værelse, stue eller soveværelse med en vedhæftet badeværelse. Du kan søge ved hjælp af fagfolk for at designe dit layout, så rummet tilføjede blander godt med hele huset. Så vil værelse ud omkostningerne afhænge af, hvor kompliceret af rummet design og interiør design så godt. Når du leje en entreprenør, kunne hans afgifterne i størrelsesordenen USD 125 til USD 250 per kvadratfod for en lille værelse ud. Af små sized room Derudover vi forstås værelse af en areal på 150 kvadrat fødder eller derunder. Hvis du forsøger at bringe omkostningerne ned ved at reducere det areal i rummet Desuden skal du vide, at dette ikke vil hjælpe, hvis dit værelse ud størrelse er allerede lille. Reduktion af kvadratiske optagelser vil ikke rigtig gøre en stor forskel for så vidt angår prisen er berørt. På den anden side vil ett forøgelse arealet af en lille rum tilsætning ikke skæres ett stort hul i lommen. Hvis dit budget er lille, at du kan spare penge og tænke over at gøre det selv hjem forbedringer. Du har også mulighed for forbedringer i hjemmet lån i forbindelse med nogle finansielle støtte krav.
Priserne vil variere afhængigt af kompleksiteten af ​​designet, mængden af ​​materialer som kappe, nitter og hardware sammen med arbejdskraft udgifter. Du kan ende med at bruge op til USD 500 i tilfælde af dine behov er mere end bare en simpel værelse ud. Prisen vil kunne gå højere, når pladsen optagelser er steget. For eksempel, for en luksuriøs 16×25 store værelse ville prisen måleområdet være USD 30.000 til USD 1,00,000. Vær parat til bruge endnu mere i tilfælde overdådige landskabspleje og moderne interiør design ideer er involveret. I tilfælde, planlægger du tilføje omfattende projekter som indgangsparti, dæk eller tilføje en etage, vil prisklasse sikkert stige. Remodeling dit hus med værelsesnøgle tilføjelser er en fantastisk idé men du skal være klar om dine krav og dit budget. Så beslutte om alle de faktorer, som vil påvirke den samlede værelse ud udgifter og holde en justering for skjulte omkostninger også.
Værelse tilføjelser er billigere end at købe et nyt hus. Det bliver en god investering, hvis du planlægger det godt. Så etch ud en klar plan om hvordan administrere dine værelse ud omkostninger og nyder at ekstra plads.

Hvordan man rent Batteri Terminals
Dekoreret vinglas
50 års fødselsdag Invitationer
Eye makeup remover
Chrysanthemum blomst Betydning
Måder at hjælpe miljøet
Måder at Style kort hår
Hjerte med Wings Tattoo Betydning
Reparation af Gipsvægge Huller
Top Pick Up Lines
Makeup for Acne hud