Vægmonteret Bogreoler

The væghængte reoler oplysninger nedenfor er nyttige i at installere pladsbesparende og nem at bruge strukturer for at holde bøger. Lad os forstå, hvordan man opbygger en simpel reol og få relaterede oplysninger om forskellige designs.
Vægmonteret Bogreoler
Den vægmonterede reoler designs og produkter nedenfor er nyttige til opbevaring og er også attraktive i udseende. Der er mange forskellige typer af konstruktioner til boghylder findes på markedet. Man kunne også bygge reoler derhjemme, hvis du tænker på at hengive sig til den indvendige udsmykning i huset.
Hvordan man laver en simpel bogreol, her et af de væghængte reoler pensionsordninger, som kan bruges til at gøre en enkel struktur. Man ville kræver 2 stykker af træ planker med 4 fødder længden og 2 meter i bredden. Endestykkerne anvendes til at fremstille denne boghylde skal 2 meter bred. Både skruer og lim bør anvendes til fastsætte endestykker fast. En del af krydsfiner skal klippes og knyttet til hovedafsnittet / ramme til at bygge dette møbel. Hylden kan males med henblik på at øge dets udseende. Læs mere om hvordan man opbygger en reol.
Skjule Wall-Mount boghylder, det skjuler væg-mount bogreoler består af pulverlakeret stål og har en unik struktur. I modsætning til den almindelige bog hylderne, er disse enkle design og få skjult under bunken af ​​bøgerne. Stoerstevaegten understøttet af denne hylde er 10 lbs. Denne boghylde passer til bøger med en dybde på mellem 6,5 og 9 inches. Produktet er prissat til $ 22,00.
MP One-Tier Book Shelf; Denne mur-monteret bogreol består af stål, og har en pulverlakeret finish. Den har bare en enstrengede og kan monteres på væggen samt placeret på et skrivebord. Sort er den almindeligt tilgængelige farver i dette produkt. Prisen for dette væghængte produkt er $ 66,64.
Helix vægmonteret boghylder; denne boghylde er en stige-lignende form med hylderne lavet af eg finer. Stellene er lavet af jern og belagt med nikkel. Benene på denne boghylde har indbygget levellers. Det samlede antal hylder dette produkt er fire. Helix vægmonterede boghylde er prissat til 199,99 $.
Fem-hylde vægmonteret bogreol, i denne hylde, findes bøger placeret i en opretstående stilling i modsætning til den almindelige måde, hvorpå de er stablet oven på hinanden. Den grundlæggende ramme er lavet af hårdt træ while plexiglas indehavere mulighed for visning bøgerne nemt. Højden, bredde og dybde denne vægmonterede boghylde er 37 tommer., 34 inch. og 7 inch. henholdsvis.
Cirkel vægmonteret bogreol; denne boghylde se meget attraktive på grund af sit unikke design. Cirklen vægmonteret bogreol ligner mere et hjul, der afdelinger, der skal holde bøger på periferien. Krydsfiner fremstillet af wenge farvet eg bruges til at gøre denne boghylde.
Book-house, det er en dejlig vægmonteret reol med formen af ​​et hus. Bortset fra bøger, andre elementer såsom mobiltelefoner, ure, nøgler, mv kan også placeres på denne hylde. Den lille størrelse gør den til en af ​​de bedst vægmonterede reoler til børn.
The væghængt boghylder, som også kan bruges som væg udsmykning idé, hjælpe i arrangere bøger korrekt og opnår ikke gulvplads unødigt. De forskellige udformninger af boghylder forudsat ovenstående ville hjælpe i at vælge den passende ene som pr vores behov.

Bil Alarm Problemer
Hvordan man kan afslutte Indervæg
Hibiscus blomst Tatoveringer
Skin Stramning Cream
Rense Bruser Drain
Afternoon Tea Party
Hvad skal man Bring Hospital når der har en Baby
Skorpionen Egenskaber
Sensitive Facial Skin
Hvide Bird of Paradise
Modeling Poses