Upper Lip Hair Removal

Der hår på overlæben er helt sikkert noget, der generer kvinder i det offentlige. Mange af dem mister deres selvtillid og foretrækker at leve et ensomt liv. Hvis du er en blandt sådanne uheldige sager, så fortvivl ikke, men træffe de rigtige foranstaltninger til at gøre dit udseende og liv bedre. Der er en række af den øvre læbe hårfjerning metoder, du kan bruge. En kort beskrivelse om nogle af de almindeligt brugte er givet her. Vælg en, der passer til dit behov, disponible ressourcer og komfort og se den måde, du ønsker det. Læs videre hårfjerning metoder.
Metoder til Upper Lip Hair Removal
Threading; Overlæber hårfjerning ved gevindskæring er den mest udbredte metoder. Metoden mange være en smule smertefuldt, men det bliver slippe af med den mindste og fineste hår fra roden, i et par minutter. Trådning af hår ud, giver mærkbare resultater næsten øjeblikkeligt. Når du får det gjort, tager det cirka 15 dage for at se fornyet vækst. Det betyder, at du skal fjerne hår fra din overlæbe kun to gange om måneden, hvilket er ganske nem. At tilføje til dette, er hårfjerning ved gevindskæring ganske overkommelig. Du behøver ikke at tilbringe mange bukke på en skønhedssalon. Overvejer overlæben hårfjerning omkostninger og effektivitet, gevindskæring anses for at være den bedste blandt alle de metoder til rådighed til dette formål.
Tweezing, tweezing er den anden populære metode anvendes af kvinder til at fjerne hår fra deres øverste læber. Ved denne metode til hårfjerning, er dele af håret plukket ud én efter én med et lille værktøj kaldet plukker or pincet. Metoden er lige så smertefuld som gevind. Men at plukke hår ud, er tidskrævende og generende. Ud over dette, er resultaterne ikke er tilfredsstillende. Den undlader at give dig en glat og “helt-færdig ‘look. Faktisk tweezing er en metode, der anvendes til at fjerne hår, der bliver tilovers efter gevind eller voksning. Det er ikke tilrådeligt, når du skal fjerne en lang række af hår tråde. Derfor anser ikke tweezing som en metode til hårfjerning fra hele overlæben.
Voks, Voks er en metode til hårfjerning, som får fjernet hår fra sine rødder. Resultatet er langvarig. Du kan nyde en hår-fri og glat udseende hud på den øverste læber i ca 20-25 dage. Du er nødt til at få din øvre læber voksbehandlet, cirka en gang om måneden. Den metode, koster ikke meget, men hvis du ønsker det, kan du voks din øvre læber derhjemme også. Der er mange forskellige voks til rådighed til formålet. De er varme voks, kold voks osv. Påfør en lille mængde voks på overlæben med en spatel, dække den med et stykke bomuldsklud eller en færdiglavet engangs strimler, tryk den forsigtigt, hold strimmel i den ene ende, og træk det ud på én gang. Du finder overlæben område, der skal rengøre og mere retfærdig udover at være fri for uønsket hår. Voksning overlæben er ganske smertefuld, men resultatet er helt sikkert det værd. Det er endnu en af ​​de anbefalede metoder til overlæben hårfjerning. Læs videre voksning tips.
Elektrolyse, Threading, voksning og tweezing er midlertidige metoder til at fjerne hår fra øvre læber eller nogen anden kropsdel. Men effektive de kan være, du skal bruge tid og penge på dem igen og igen. Derfor går til en permanent løsning er tilrådeligt. En sådan metode til permanent hårfjerning er elektrolyse. Det bruger lav spænding elektricitet til at ødelægge hårsækkene. Effekten er næsten permanente, men du skal betale en masse for at få det gjort. Desuden skal elektrolyse ske ved en erfaren praktiserende læge eller bedste, ved en kosmetolog. Når du er færdig forkert, kan det beskadige huden og efterlader ar bag. Elektrolyse anbefales til kvinder, der har lys hud og isolerede hår. Læs om permanent hårfjerning omkostninger.
Læs videre:; Facial Hair Removal for mænd og kvinder; permanent hårfjerning i hjemmet; Overlæben hårfjerning metoder som gevindskæring, tweezing og voksning er ganske smertefuld. Men du kan bringe smerte ned til en vis grad ved at følge et par overlæben hårfjerning tips. Vask dit ansigt med varmt vand 10-12 minutter før hårfjerning fra overlæben. Dette vil åbne op for hårsækkene og vil gøre hårfjerning en smule let og komfortabel. Dels skal tage en over-the-counter, smertestillende medicin 1-2 timer, før det bliver øverste vokset læbe. Vælg en af ​​de foreslåede metoder og få dig en hårfri overlæben og ser fantastisk som aldrig før.

Bedste måde at rense trægulve
Bedste Vandtæt Eyeliner
Frisurer til fint hår
Wireless Home Security System Anmeldelser
Sådan installeres hegnspæl
Hvordan man kan slå en Hurtigere Billet
Fødselsdagsfest Spil
Fuld størrelse Madras Dimensioner
Hilarious Quotes
Concealer for Dark Circles
Interiør Dørmontering