Unikke Brude Brusekabine Games

En Brude brusebad er en part, der er kastet af brudepigerne for bruden at være. Brude brusebad er almindeligt holdt 2 – 3 måneder før brylluppet, og selvom der traditionelt kun kvinder deltog i dette parti, i dag er brude brusere afholdt for både bruden og gommen og er kendt som Jack og Jill brusere.
Brude brusere er der, hvor venner og pårørende til bruden gået sammen om at give gaver og velsignelser til bruden. Normalt, for brude brusere, sidder folk sammen og har en afslappende, men sjovt tidspunkt at tale med hinanden. Men da mange af de gæster, der ikke kender hinanden, organisere Brude brusebad spil er en fantastisk måde at bryde isen og gøre partiet mere fornøjelig. Så hvis du planlægger en Brude brusebad for din søster eller kan være din bedste ven, her er nogle unikke Brude brusebad spil, som du kan indpode i din agenda. Læs mere om Brude brusebad spil ideer.
Unikke Brude Brusekabine Game
Ideen om en Brude brusebad er at have det sjovt tid med bruden, hvem der skal have en hektisk tidsplan i løbet af de næste par uger indtil dagen for brylluppet. Derfor vil spil tilføje nydelse til festen og skabe minder, som alle, især bruden vil huske for evigt. Derfor, her er nogle Brude brusebad spil, der vil gøre partiet underholdende og sjov. Vide mere om Brude brusebad ideer.
Bryllup Scramble; Dette er en af ​​de nemmeste spil, som du kan arrangere på Brude brusebad. Det er ganske simpelt, og de fleste mennesker ved, hvordan man spiller scramble. Saml flere ord, der er relateret til bryllup som kirke, kjole, vielsesring, brud, brudgom, osv. og scramble dem op. Skriv forvrænget ord på et ark papir og print flere kopier af den. Giv et ark papir til hver gæst og bede dem om at færdiggøre kamp i en fastsat periode. Hvem får den maksimale korrekte ord bør blive annonceret som vinder. Det vil også være godt at bemærke den tid, i tilfælde af at der er mange mennesker, der har fået alle de korrekte svar. I en sådan situation bør prisen gives til den person, der har afsluttet slagsmålet først. Vide mere om printbare brude brusebad spil.
Elementer i den pung, for dette spil, lave en liste over ting, der normalt ses i en kvindes pung. I samme papir, foretages en ny liste over de mest usædvanlige ting, der kunne ses i pungen. Tildel hvert punkt med nogle punkter, alt efter om det er en almindelig eller en usædvanlig element. For eksempel er læbestift noget, der normalt ses i en kvindes pung og derfor bør den gives et lavpunkt, og på den anden side, er det meget usandsynligt at finde noget som en sten i en kvindes pung og så skal det være er tildelt det højeste point. Når alle gæsterne er ankommet, skal 2 til 3 grupper alt efter antallet af gæster inviteret med til festen. Annoncere punkter på listen én efter én og gruppe bør tildeles point efter de ting der er fundet fra pungen af ​​medlemmerne. Den gruppe, der får maksimum point bliver vinder. Læs mere om bryllup brusebad spil.
Brude Vis; for dette spil, deler sig igen gæsterne i flere grupper og bede hver enkelt at vælge en brud iblandt dem. Deres opgave her ville være at designe en brude kjole ved hjælp af aviser eller toiletpapir. I tilfælde af avisen, så glem ikke at give de grupper med en saks, lim, osv. Alle grupper bør gives en nærmere fastsat periode, inden for hvilken de er nødt til at afslutte gøre brudekjole. Når alle grupper er færdige med opgaven, gennemføre en brude viser, hvor brude udvalgt af gruppen ville vise deres skabelse. Bruden, for hvem den part er vært skal være dommer og give prisen til den gruppe, som hun mener, gjorde det bedste brudekjolen. Læs mere om gode spil til brude brusere.
Vat og Spoon Game, hvis du er på udkig efter sjove Brude brusebad spil, her er en underholdende en for dig. Lave flere vatkugler og læg dem i en skål. Ved siden af ​​det, en anden skål som skal holdes tom plads. Hver gæst skal være bind for øjnene og rakte en tung ske. De skal forsøge at tage vatkugler fra skålen og overføre den til den tomme skål. Den person, der overfører det højeste antal vatkugler er vinderen. Den sjoveste del her er, at fordi folk bind for øjnene og bruger en tung ske, kan de ikke vide, om de virkelig er overdrage vatkugler, eller om skeen er tom. Så spille dette spil og har en fantastisk tid griner.
Disse er nogle af de Brude brusebad spil, som du kan inkludere i den part, du planlægger for din ven, som skal giftes snart. Så afhente en af ​​disse unikke Brude brusebad spil til den kommende bad og jeg kan forsikre Dem om, at bruden vil have en tid, at hun vil klenodie for resten af ​​hendes liv.

Hvordan du installerer Hængsler
How til dato Online
Viskerblad erstatning
Sådan ændres en generator
Forholdet Tips til kvinder
Sådan fjernes en tatovering
Cute Svederemme
Tribal Band Tatoveringer
Amazon regnskoven Planter
Hvordan man Bleed en radiator
Gør Baby Shower Invitationer