Underarm Tatoveringer

Underarm tatoveringer har været populære siden aldre, da det repræsenterer dybe engagement på den person, imod hans tatovering design. Tatoveringer er blevet uhyrlige mode erklæringer for unge i dag specielt i pop, rock og rave kulturer. Den bedste del af underarm tatoveringer er, at de kunne være et sensationelt ud til samlingen, hvis du er et organ kunstelsker. Denne placering giver en stor sort i størrelse som en underarm er perfekt formet til en permanent tatovering. Du kan få underarm tatoveringer enten på oversiden af ​​underarmen eller på undersiden af ​​din underarm, hvis du ikke ønsker at gøre det ser temmelig indlysende. Et stort underarm tatovering design idé ville slutte sig til den med en eksisterende øvre arm tatovering, som skaber et ærme tatovering. Læs mere på ærmet tatovering designs.
I tidligere dage var fulde ærme tatoveringer populær blandt bikers og kriminelle, men idag de godtages i mainstream. En stor eksempel på en fuld ærme tatovering i mainstream, ville være Chester Bennington, den vokalist berømte rockband Linkin Park.
En anden god idé til underarmen tatoveringer ville være at få to ens tatoveringer på undersiden af ​​dine underarme at skabe en tvilling kig på dine arme. Kan du også få to identiske glød i mørke tatoveringer inked på din underarme for en stor after-mørk look. Glød i mørke tatoveringer er fantastisk til underarme, da disse kun er synlige hverken i mørke eller i ultraviolet lys, hvilket betyder, vil disse tatoveringer ikke være synlige altid! Underarm betragtes være det mindst smertefulde sted at få en tatovering.
Underarm Tatoveringer for Mænd
Underarmen tatoveringer er mest populære hos mænd kendere af body art, da de har en bredere underarm i forhold til deres kvindelige kolleger. Her er et par designs, som du ville elske at overveje for underarmen tatoveringer.
Portræt Tatoveringer, Portræt tatoveringer er en vrede i tatoveringen verden i dag. Du kan få et portræt af et familiemedlem, en legende, en religiøs figur eller din egen personlige helt, som en underarm tatovering. Portræt tatoveringer kan også bedst inked på din underarm som den del af din krop er cylinderformet, hverken fladt eller curvy! Du kan enten bruge bare ansigtet på den person, for stående eller hele kroppen portræt også. Portræt tatoveringer af berømte skotske helte er stor valgmuligheder også. Læs mere på Scottish tatovering designs.
Hvis du fra vestlige Amerika og hagl fra en gammel cowboy familie, kan du få en portræt af en berømt cowboy personlighed og få ideer fra cowboy tatoveringer. Et portræt, som en design af underarm tatoveringer, kan enten historisk, realistisk eller abstrakt og fiktive?
Dragon Tattoos; Dragon tatoveringer er store i størrelse og kræver en stor plads, så kunne der være et bedre sted for en Drage tatovering end underarmen? Dragons er grundlæggende mytologiske væsener i den japanske mytologi og repræsenterer åndelig kraft, beskyttelse og sikkerhed. Dragon tatoveringer se meget maskuline og ser fantastiske på mænd. Du kan spørge tatoveringen kunstnere til bruge farver gerne lyse orange og rød for en autentisk japansk dragen look. Sidst er dragon tatoveringer blive populær i kvinders tatovering verden også. Du må gerne læse på dragen tatovering designs for kvinder.
Cross Tatoveringer / Religiøs Tattoos til store virksomheder på tværs af tatoveringer og Celtic tatoveringer er særdeles populære designs for underarmen tatoveringer. Da tværs tatoveringer er religiøse, ville du næsten ikke ønsker at slippe af med det på noget tidspunkt i fremtiden. Jeg er sikker på du fast tro på din religion end noget andet i denne verden og dermed få en religiøs tatovering på din underarm er en fantastisk idé at lade hele verden vide hvad du tror på! Prøv overvejer Celtic tværs tatovering designs for et anderledes look. Kan du lide at læse mere om keltisk tatoveringer til mænd. Praying hænder tatovering er også et af mest populære religiøse underarm tatoveringer. Det var stammer i Tyskland og er sandsynligvis den bedste måde at vise din hengivenhed til Gud.
Læs mere på:; Underarm Tattoo Designs for mænd, arm Tatoveringer for fyre; stammefolk arm Tatoveringer, underarm Tatoveringer til kvinder
En kvindelig underarm er smallere end en mandlig én. Underarm tatoveringer for kvinder se godt kun hvis de mellemstore ordentligt. Prøv at overveje mindre tattoo designs underarmen, piger! Her er et par mønstre, som jeg vil anbefale.
Nautiske Star Tatoveringer; Nautical star tatoveringer er små i størrelse og ser meget sød on en kvindelig underarm. Et stort idé ville være at kombinere en nautisk stjernet med en vinge motiv. Nautisk stjernen er et symbol på at skabe sin egen skæbne mens fløj motivet står for frihed. Denne tatovering simpelthen viser off frie ånd personlighed, du har, og ved at placere det på din underarmen du lader hele verden vide om det! Denne ene er bare for vovehals pigerne! Læs mere på nautiske stjerner tatoveringer for piger.
Fantasy Tatoveringer; Piger kærligheden lever i deres fantasiverden hele tiden, og hvis du er en af ​​dem kyllinger, vil tatoveringer af feer og engel tatoveringer ser dejlig ud på din underarmene. Du kan eksperimentere med designs lide havfruer og enhjørninger. En sexet idé ville være få ett farverig havfrue tatovering med en hale omkring dine underarmen. For et dramatisk kigge, så prøv en enkelt tone gammel guiden tatovering. En guld Unicorn tatovering er en sød underarm tatovering design. Læs mere om fe tatoveringer til kvinder.
Blomsten og Butterfly tatoveringer, blomster og sommerfugle er for de piger, der er meget girly. Blomst tatoveringer kan være sværtet med et udvalg af farver på underarmen. Blomst tatoveringer kan enten blot en rød eller blå rose eller en indviklet konstruktion wildflower vin der ombrydes underarmen. Du kan også prøve designs gerne orkideer og margueritter til en lysere look! Læs mere på vinstokken tatoveringer for kvinder.
Sommerfugl tattoo designs er en af ​​de mest populære kvindelige tatovering designs i verden. Butterfly tattoos represent beauty, grace and delicacy of en woman. Hvis du tænker at få en sommerfugl tatovering, sørg den er lille i størrelse og er inked med finesse. Store og mellemstore sommerfugl tatoveringer ville betyde modsatte af delikatesse og skønhed! Læs mere om Celtic sommerfugl tatoveringer.
Husk at forskning og tænke to gange, før det bliver inked på din underarm. Underarmen tatoveringer er en enorm tilsagn som vidt tatovering anses, da denne tatovering placering er så indlysende og synligt at du måske ønsker at slippe af din underarmen tatovering i få år. Så vær forsigtig og gøre op dit sind kraftigt, før det bliver nogen underarm tatoveringer. Unødvendigt at sige, få det gjort fra en certificeret tatovering kunstner. Kontroller også, at segl steriliseret nåle åbnes foran dig, før dens anvendelse og bortskaffelse efter brug. Så med disse underarm tattoo designs, håber jeg du finder en meningsfuld en til dig selv. Del dine tanker og motiver med os, hvis du allerede har en på din underarm. Få tatoveret snart!

Sådan installeres Timing bælte
Skole Spirit Idéer
Hvad farver gør Brown
Myg Bites
Funny Senior Citater
Bevæger sig på Love Quotes
Hvordan man dyrker Bonsai
Hvordan man kan skære Plastic
Astilbe Care
Youth Group Aktiviteter
Garage Door Forår genanskaffelsespris