Udendørs pejs Designs

En pejs giver unikke charme til det rum, hvor det er installeret. While indendørs pejse almindeligt set, kan en udendørs pejs blive en stor idé. Udnytte den gratis udendørs plads til at have en pejs er en smart mulighed, du kan tænke på. Forestil dig at sidde ved siden af ​​pejsen i din baghave med din ægtefælle på en kold aftenen …Romantisk! Er det ikke? Tja, hvis du også havde planer om at have en udendørs pejs, så her er nogle unikke udendørs pejs design idéer, som du kan gennemføre. Have et kig på disse udendørs pejs design planer.
Bedste udendørs pejs Designs
Udendørs pejs Design: Idé # 1, det næve noget at vælge, samtidig med at udendørs pejs design planer er det materiale, der vil blive brugt. Støbejern, leret, aluminium er det almindeligt anvendte materiale. Anvendelse af sten og mursten er også populært, og det ser simpelthen awesome. Using Marmor sten eller kalk er en elegant måde at designe din udendørs pejs og give hele området en fin look. Brick er kendt for at være den mest holdbare materiale. Desuden er det med natursten og mursten du behøver ikke bekymre dig om problemet med rust, som kan opstå efter et par dage i tilfælde af metal. Nå, ingen grund til nævne, at det anvendte materiale skal kunne modstå den varme flammer.
Udendørs pejs Design: Idé # 2; Hvor bygge pejsen er en anden ting at overveje. At have en pejs i baghaven er det mest oplagte valg. Dette giver dig en masse muligheder, som området er højere. Bortset fra dette, kan du overveje vindfanget at have den udendørs pejs. Et stort terrasse kan også være et egnet sted til dette, men husk at den skal være stor nok. Hvis du har god plads udenfor dit hus kan du bygge et specielt overdækket område. Du ville helt sikkert have en dejlig tid sidder her.
Udendørs pejs Design: Idé # 3; Når du beslutter stedet og det materiale, du vil bruge til at bygge pejsen kappe hvad der er tilbage? Nå, kan du tænke om du foretrækker at have naturtræ pejse eller udendørs gaspejse. Der, at naturlige trae afbrænding i pejsen helst giver en stor følelse, men du kan også overveje gas udendørs pejs. Med gassen pejse, er du sikker på at gå glip af knagende lyd af brændende træ, men der er mange andre fordele ved denne, den primære er mindre vedligeholdelse. Så ikke behov for at købe hakket Brænde eller rengøring aske. Læs mere om udendørs pejs tilbehør.
Udendørs pejs Design: Idé # 4; Nå, når du har pejs installeret, tænk på andre dekorationer og designe. Du skal have en behagelig siddearrangement omkring det. Bord, stole placere omgå et must. Kan du også vælge en lav deco seng skal placeres rundt om den. Med et lavt sofabord i foran denne seng. Husk, at du vil tilbringe de kolde aftener her. Også du har brug for at føle sig meget komfortable, så du kan slappe af. En ordning for at spille nogle beroligende musik er en rigtig god idé. Hvis området er lukket, kan du tænke på at dekorere væggene og markedsføring varm tæpper på gulvet så godt.
Læs mere på:; Udendørs Fireplace ideer; Udendørs Fireplace byggeplaner, Førnævnte, som er et af de enkle udendørs pejs design vil helt sikkert hjælpe dig. Husk på, at pejs sikkerheden ikke bør ignoreres. Det er bedst at have en pejs mindst 10-15 meter væk fra huset. En af de udendørs pejs gode råd om sikkerhed er at holde en spand fyldt med vand eller en haveslange rør i nærheden. Du skal også holde handsker og andet isolerende materiale handy. Dette er meget vigtigt i tilfælde af en nødsituation. Så er når du nyder det ultimative udendørs pejs?

Vinylbeklædning Farver
Lejrbål Spil
Party Mad Idéer
Sådan installeres Timing bælte
Split Ends Treatment
Tips til dyrkning Long Hair
How at sy Weave
Naturlig Facial Scrub
Interiør Dørmontering
Engelsk Ivy Plant
Hvordan man dyrker Bonsai