Typer af Vodka

Vodka er nok den hurtigste popularitet få spiritus. Ordet vodka finder sine rødder i et russisk ord, som betyder “lille vand”. Det er en farveløs væske, hovedsageligt indeholdende alkohol vand sammen med et par af de følgende – hvede kartoffel, byg, majs, melasse eller roer. Vodka er et meget alsidigt ånd og kan drikkes både ufortyndet, på klipperne, eller mere populært i cocktails som lange Island Iced Tea, røde øjne, Bloody Mary, og i hele martinier familien. Der er mange typer af vodka brygget verden over ved hjælp af forskellige metoder.
Forskellige typer af Vodka
Der findes ingen internationalt accepteret standard klassifikation af vodka. Men der er et par groft inddeles typer af vodka efter til hjemstedet, smag eller brygning procedure. De to mest grundlæggende typer af vodka er – neutrale eller ikke-aromatiseret vodka og aromatiseret vodka.
Neutral Vodka; De tidligste russiske vodka var en neutral spiritus og havde stærke alkoholiske aroma. I Polen har omfanget af renheden af ​​vodka blevet overvejet while indplacering med alkohol. Hvorefter har de typer af vodka er defineret som: standard, præmie og deluxe vodka. Russerne også iværksætte deres eget system, hvor russisk Vodka er kategoriseret som høj kvalitet og eksport-værdig. Øvrigt i Rusland, vodka der er mærket stærk rummer mere end 55% alkohol.
I De Forenede Stater er neutral vodka kaldes klassisk eller regelmæssige. Her vodkaer skal fritaget for udtalt smag eller aroma, og dermed de fleste af mærkerne i USA smagen mere eller mindre det samme. Vodkaer er differentieret på grundlag af deres pris, navn og alkohol indhold.
Aromatiseret vodka, Flavors tilføjet til neutral vodka former aromatiseret vodka. Oprindeligt har vodka været anvendt til blonder andre drikkevarer på grund af sin neutralitet. Oprindelsen af ​​aromatiseret vodka skyldtes et forsøg på at deodorize den stærke alkoholiske smag af tidligere neutral vodka. Med tiden smagsoplevelser blev essensen af ​​vodka brygning og forskellige mærker begyndte at vise deres færdigheder og ekspertise med innovative aroma. Der er mange traditionelt aromatiseret russiske og polske vodka typer. Disse omfatter: Limonnaya Vodka (citron), Kubanskaya Vodka (citron og appelsin), Pertsovka Vodka (peberkorn og chili peber), Okhotnichya eller Hunter Vodka (ingefær kaffe, nelliker, citron, anis og andre krydderier), Zubrovka Vodka (bøfler / bison græs), Starka Vodka (kan indeholde tørret frugt, frugt træ blade brandy, port osv.). Ud over disse traditionelle aromatiseret typer af vodka drinks, der på det seneste har mange nye introduktioner af moderne smag. Af disse er det mest populære varianter som regel indgår frugt smag som appelsiner, æbler, bær og meget mere. Læs alt om vodka.
Regionale Touch
Dette er en anden type af vodka klassificering. Hver region producerer vodka har sine type støbning, som afspejler kultur og kulturarv i regionen. Østeuropa er kendt som centrum for vodka. Kartoffel og kornbaserede typer af vodka er specialitet af den polske. Andre vodka giganter som Rusland, Hviderusland og Ukraines bruger mest hvede-og rug. Hvede sammen med andre kerner er gjort brug af i vodka produktion i de baltiske lande Litauen, Letland og Estland. Vesteuropæiske lande, herunder Storbritannien, Holland og Tyskland hovedsagelig fremstiller kornbaserede vodka mens Frankrig og Italien gør brug af druer og frugt i produktion vodka. USA og Canada gør brug af korn og melasse og så er det tilfældet med Caribien og Australien.
Berømte Vodka Brands
I betragtning af, at der er mange typer af vodka mærker på markedet, og så mange mente, at deres vodka som det bedste, at vælge den perfekte vodka kan være en hovedpine. En liste over de bedste vodka mærker kan helt sikkert hjælpe. , Absolut, Smirnoff, Chopin, Armadale, Belvedere, White Diamond, Ketel One; Boru, Finlandia, Popov, Skyy, Grey Goose, Tre Oliven, Vox, For nærmere oplysninger og priser læs mærker af vodka.
Læs mere på:; drikke fremstillet med Vodka, Let Vodka Opskrifter; Vodka Drinks, med den stigende variation og valgmuligheder i udvælgelsen forskellige typer af vodka, er denne klare væske kommet for at blive. Vodka er stigende popularitet sig hurtigere end nogen andre drikkevarer og har spredt sine vinger i Asien og Afrika. Dette er, hvor kan vi afslutte denne faktura på typer af vodka. Drik ansvarligt!

Gennemsnitlige omkostninger Wedding Flowers
Forrude Scratch Reparation
Calla Lily Wedding Buketter
Opmuntrende ord Efter Breakup
Bremseklods Genanskaffelsesomkostningerne
Termostat Fejlfinding
Store Pick up Lines
Biludstødningssystemer System
Sådan fjernes en tatovering
How at sy Weave
Weekend Citater