Typer af bomuld

Efter du har nydt den beroligende varme forår, har du brændende sommervarme til at gå igennem. En af de bedste måder at slå sommeren er at gå til tøj, der er fremstillet af bomuld, videnskabeligt kendt som Gossypium spp. Det er en blød, luftig, syntetiske fibre, som har sin vækst omkring frøene fra bomuldsplanten. Den form, i hvilke bomulden vokser er kendt som A Boll. Selvom bomuld er til stede i flere aspekter af vores liv, er det ikke et element af overraskelse, at mange ikke er klar over, at der er flere typer af bomuld. Nå, her er din pick at vide om dem og gøre deres bedste anvendelse.
Typer af bomuld materiale
Der er fem typer af bomuld, som dyrkes på kommerciel basis rundt omkring i verden. Disse omfatter den egyptiske bomuld, Sea Island bomuld, amerikansk Prima bomuld, asiatisk bomuld og amerikanske Upland bomuld. Hver af disse typer har været kort om i den følgende beskrivelse. Vide mere om historien af ​​bomuld.
Egyptisk bomuld, Som navnet antyder, er dette fine, skinnende bomuld har lange og tyndere fibre. Dette bomuldsfibre er lys brun farve og er ideel til at lave en stærk garn. Dette er grunden til, at det er en af ​​de mest populære typer af bomuld, der medgår til lagner, pudebetræk, osv.
Sea Island Cotton; Sea Island Cotton sker for at være en »pebret affære« for sin vækst og forarbejdning i verden bomuldsstoffer. Sin lange korte og silkeagtig tekstur gøre det, der skal anvendes i den fineste bomuld tæller og blandet med silke. Så når du bemærke etiketten »Sea Island bomuld ‘på skjorte, ved, at værket kan få en lidt tung på dine lommer. Få nogle tips til hvordan man dyrker bomuld.
Pima Bomuld, Pima bomuld hører til ELS (ekstra lange korte) typer af bomuld og er populær for sine lange, glatte fibre. Det har en kvalitet, der er sammenlignelig med den egyptiske bomuld. Styrken, blødhed, holdbarhed og Absorbansen af ​​den Pima bomuld gør den til en en af ​​de populære og fineste typer af bomuld til beklædning, håndklæder og lagner.
Asiatic Bomuld, Indien, Kina og Mellemøsten er de steder, som er producenterne af denne type bomuld. Det har grove og barske fibre og dermed er velegnet til fremstilling af produkter som tæpper, filtre, groft tøj, polstring materialer og lignende.
Amerikanske Upland bomuld, Et af de mest anvendte typer af bomuld er den amerikanske Upland bomuld. Det er billigere og af en grundlæggende kvalitet, og er også bruges til at lave flere typer af stoffer. Alsidigheden af ​​bomuld gør det brugbart for fremstilling dyre skjorter og denim.
Andre typer bomuld, Canton Bomuld, Bambus Bomuld, Bomuld Twill, fransk Terry Bomuld, Honey Comb Bomuld, Oxford Chambray Bomuld, Typer af bomuld; Strikket Bomuldsstof – Generelt er strikket bomuldsstof, der anvendes til fremstilling af T-shirts. Maskiner med nåle er ansat til at få fat i garnet og skabe en serie af masker. Disse masker er dem, der udgør denne bløde og strækbar stof. ; Vævet bomuld Fabric – sådan slags bomuldsstof sker ved brug af en væven og en shuttle. , Ikke-vævede Bomuldsstof – Her er stoffet oprettet ved hjælp af varme eller kemikalier til at holde fibrene på plads. Vatrondeller, bandager, bleer og filtre er almindelige eksempler. ; Typer af bomuld tråde; merceriseret bomuldstråd; Glaserede bomuldstråd; gasset bomuldstråd, Bomuld-Wrapped Polyester tråd, så det var en kort drøftelse, som vi havde om de forskellige typer af bomuld, vi kan benytte for deres krav. Valget af en bestemt type af et bomuld er omfattet af formålet. Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe dig vælger den rigtige type bomuld for din bestemt krav.

Baby Room Designs
Hvornår skal man Erstat Brake Pads
Speedometer virker ikke korrekt
Tile Grout Reparation
Beskæftiger sig med utroskab
How to unclog en Drain
Design et værelse Online
Bougainvillea Plant
Hvordan man kan fjerne statisk elektricitet
Fake Tungepiercing
Hvordan man rent glas top Komfur