Typer af Bamboo

Stedsegrønne stauder, bambus hører til den sande græsfamilien Græsfamilien, der vokser fra hinanden i størstedelen klimatiske diversificerede regioner i verden; kolde bjerge til varme tropiske områder. Der er mange typer af bambus planter, mere end 70 Slægter opdelt i cirka 1.500 arter. Selv om de hører til græsfamilien, de har woody stilke, forgrenet vækst og store i forhold til andre medlemmer af familien. Bambus arter varierer i højden med dværg sorter bare omkring 12 inches høj enorme dem omkring 60 fod. Bladene er smalle og slanke og deres længde i de fleste tilfælde, afhænger af størrelsen af ​​bambus planten. I nogle brogede arter blade og stilke (stokke) har forskellige farver som bordeaux, gul eller orange også.
Typer af Bamboo Planter, Bambus er den hurtigst voksende kendte plante på jorden er i stand til at opnå fuld højde og spredes i en enkelt vækstsæson ekspanderende over en periode på 3-4 måneder. Bambus har været af den traditionelle betydning i de fleste asiatiske lande, både økonomiske og kulturelt. Robuste sorter, der anvendes som byggematerialer og et råt produkt for mange håndværk, hvor visse arter er højt værdsatte fødevarer kilde (bambusskud). Primært er der to typer af bambus klassificeres som pr deres vækstmønstre og vaner:; Klumpende Bambus: Klumpende bambus er en langsom producenten og vil vokse i store klynger eller klumper af derved kunne (canes). Deres rodsystem en enkelt klump er et stort jordstængler, der vokser gradvist og omfattende, men bo tæt. ; Running Bambus: Ligesom navnet antyder, løber bambus er fedt avlere, der spredes bredt og hurtigt gøre dem invasive art. Kørsel bambus sorter kan Smør 50-100 meter fra moderplanten. ; Clumping BambooRunning Bamboo; Chinese MountainGolden Grove; UmbrellaKuma; Timor BlackPygmy; FountainArrow; White DragonYellow Grove; BorindaPitt white; SilverstripeDwarf Fern Leaf; Candy CaneGolden Square; FountainDwarf Whitestripe
Begge bambus bruges til forskønne landskaber, kan de dyrkes i jorden eller med store dekorative potter og krukker. Der er masser af populære sorter kan man vælge alt efter deres klassificering og anvendelse.
Bambus plantning og pleje begynder med at vælge de rigtige bambus planten. Den rigtige plads og placering vil afgøre, hvor godt bambus planten vokser. Da bambus er dybest set græs, det skal fuld sol nå sit potentiale, selv om skygge kærlig sorter bare brug for delvis søn While sammenklumpning typer er nemme at håndtere, at du har nok plads til at køre sort. Barrikadere de rod spænd er den nemmeste måde at håndtere dem.
Læs mere om hvordan du plante bambus og bambus plante pleje.
Bambus blomstring er et interessant fænomen i bambus livscyklus. De fleste typer af bambus træer eller planter blomster og dø, hvilket gør vejen for ny vækst. Men bambus blomstring har resulteret i mange myter og legender om sult, død og ødelæggelse, der følger blomstring. Der er en anden type bambus plante, som mange køb, da det bidrager til at styrke hjem indretning, den heldige bambus, men i modsætning til troen på den heldige bambus planten, er det ikke en reel bambus, men et medlem af lilje familien. Bambus med deres interessante blade mønster og stamceller farver vil blive en usædvanlig tilføjelse til din have.

Funny Fødselsdag Jokes
Tattoo Metoder
Sådan Gør Soy Candles
What Women Want i en mand
Ingefær Plant Care
Hvordan man kan spare en Ægteskab
Matchende maling farver
Unikke Brude Brusekabine Games
Sådan bærer Leggings
Hvordan man passer orkideer
Party Ice Breakers