Type C Personlighed

Begrebet personlighed typer der kan defineres som psykiske klassificering af mennesker på baggrund af deres personlighedstræk. Type A og B personlighed teori, som proklamerer, at type A mennesker er dem, der er meget præstationsorienterede, utålmodige, virksomhed som, ambitiøse, konkurrencedygtig og status bevidst, mens type B mennesker er tålmodig, easy-going og afslappet, er baseret på dette begreb sig selv. Moderne psykologer have tilføjet to mere personlighed typer at disse allerede eksisterende, dvs type C, og D personligheder. Her er nogle af de egenskaber, der er fælles for mennesker, der har en type C personlighed. Læs mere på psykologi.
Type C Personlighed Karakteristika
Perfektionister; Type C personlighed mennesker er perfektionister og har tendens til at tage alt alvorligt. De kjole meget pænt og at arbejde meget engageret. De har en tendens til at gå dybt i detaljer om ting og er altid stræbe efter præcision i, hvad de gør.
Konsekvent og pålidelig; type C enkeltpersoner er meget konsekvent og følge alle regler og procedurer både i arbejde og livet i almindelighed. Dette træk i dem gør dem meget pålidelig, som de gør ikke haste ting, og fordi de altid tjekke en ting ud og ind, inden du fortsætter yderligere.
Tankevækkende, Type C mennesker er dybt tænkere, der kan lide at vide hver eneste detalje om, hvordan og hvorfor visse ting virker. Type C folk er meget tålmodig og ikke hvile, medmindre og indtil de får i bunden af ​​ting. Denne personlighedstype træk gør dem ideelle til teknisk job eller job, der involverer numre som en revisor eller en ingeniør.
Følelsesmæssigt undertrykkes; En af de særlige type C personlighedstræk, er, at disse mennesker ikke er i stand til at give udtryk for deres følelser, følelser eller behov for at andre mennesker. Disse folk er sande introverte og du vil aldrig finde dem viser deres vrede eller blive over henrykte over noget. I virkeligheden disse mennesker ofte ignorere og benægte deres følelser og vedligeholde en form for en rationel, no nonsens og følelsesløs ud opførsel hele tiden.
Unassertive; Type C personlighed mennesker mangler gennemslagskraft. Når man står med en opposition, de er ude af stand til at holde fast i, hvad de står for. De er meget mere sandsynligt, at opfylde ønsker fra andre mennesker. De har en tilbøjelighed til at du andre mennesker, selvom det betyder, at de gør ondt selv i processen.
Læs mere på:; Personlighed Typer ABC; Type A Personality vs Type B Personlighed; Ulemper af type C personlighed
Type C enkeltpersoner, da de fornægter deres følelser og kan ikke stå op for sig selv, har tendens til at lide af stress og depression mere end nogen anden personlighed type. Nogle af de andre fælles sundhedsrelaterede type C personlighed lidelser er leddegigt, astma, multipel sklerose, lupus og amyotrofisk lateral sklerose. Klart, at størstedelen af ​​disse er autoimmune sygdomme. Undersøgelser vise, at på grund af den stærke sind krop-forbindelse hos mennesker, når en person med type C personlighed undertrykker hans ønsker og gør ting kun for andre gange, immunforsvaret reagerer ved at angribe selv, i stedet for at forsvare den. En slags C personlighed kan aldrig sige nej til andre, bliver stressende på grund af dette, og ender med mange sygdomme og sygdomme.
Som du kan se, en type C personlighed person skal komme ud for en skald til at føre en normal sundt liv. Til at identificere en person med type C, er personlighedstest som Rorschach blækklat Test, Myers-Briggs Personlighedstype Evaluering-16 personlighedsfaktorer eller 16 PF, der anvendes. Regelmæssig rådgivning, foretage små ændringer i ens temperament, lære at sige nej, og indgyde tillid til sig selv, kan hjælpe en type C personlighed til at føre en normal, sund og lykkelig livet.

Makeup Pensler: Rengøring Makeup Pensler
Gave Ideer til Lærere fra studerende
Parkeringsbremse Reparation
50 års fødselsdag Cake Idéer
Sjove ting at gøre med din kæreste
Interiør maling farver
Tørring Urter
Maling Farver til soveværelser
Hvordan man Spot en Liar
Top Pick Up Lines
Sådan afsluttes en Affair