Tween Clothing

Hvis du har set Confessions of a Shopaholic, vil du huske åbning sekvens, da Rebecca Bloomwood, som en ung preteen, ser på længselsfuldt på et par søde fashionable sko, som en anden pige i butikken bliver at købe, da hendes egen mor køber hende et par adstadig brune sko, som vil vare længere, og derfor er en værdi for pengene. Den samme pige vokser op huse en shopping afhængighed and en million kreditkort. Et problem, der kunne spores tilbage med en psykoanalytiker til hendes lem tøj elendighed.
Hvis du er forælder til en lem, så er du sandsynligvis banke hovedet mod væggen forsøger at komme med en perfekt løsning til den gåde, der er mellem tøj. Hvordan sikrer du, at dit barn forstår flygtige natur mode og lærer, hvordan man vælger mellem tøj, der passer til hende og er ikke blot en tendens, der vil blive over, før du kan sige tøj. Nedenstående er et par tips for at vælge lem tøj til piger som vil forkæle deres fantasier, og på samme tid være praktisk køber.
Hvordan vælger Tween Clothing
Shop med din Tween; Tween er en alder, hvor de er ved at opdage sig selv, og i stigende grad føler et behov for at udtrykke deres individualitet. Many sociologer har holdt ud tanken om, at tweens er de nye teenagere, og det er formentlig rigtigt. Med mange teen idoler og tøj linjer indført ved dem, som er rettet mod tweens, er børn føler sig presset til at klæde ældre end deres alder. Dette er, hvor indkøbene med dem bliver nødvendigt. Samtidig bør du forsøge at undgå at du gør dit barns valg for hende. Gå på indkøb sammen og lade hende vælge tøj hun kan lide. Gennemse hendes udvælgelse og derefter foretage de endelige valg sammen.
Diskuter budgettet, og det er yderst vigtigt, at du og dit barn diskutere budgettet for hendes indkøbstur til mellem tøjbutikker. Forklar hende, at på hendes alder (der er en voksende fase), vil hun blive vokse sit tøj ekstremt hurtigt og vil have behov for nye klæder hele tiden. Også hvis hun valg er bestemt af de nyeste modetrends, så dette også vil blive en forbigående fase. Mens du gør det ikke gå ned på hende, men opmuntre hende spørgsmål (hvis hun har en). Lav en liste over de ting, der er nødvendigheder, og derefter tildele en smule af budgettet til trendy stykker, at hun har været coveting et stykke tid. Hvis du ønsker at købe billigt mellem tøj, så kunne du sikkert butikken, når salget er på eller endog foretage valg på websteder, som synes at have enorme rabatter.
Diskuter hensigtsmæssighed, med stigende indflydelse fra gamle stjerner og deres dressing stilarter, takket være eksponering i medierne, er der en mulighed for, at dit barn gerne vil klæde på en måde, der er fuldstændig upassende for hendes alder, gerne iført lav talje jeans eller tøj, er for afslørende. Før du går på din indkøbsliste udflugt, er det derfor vigtigt, at du fortæller datter passende mellem tøj, som hun kan vælge. Det vigtigt, at du gør disse ting tydeligt, før du går shopping, medmindre du ønsker en scene, der skal oprettes i storcenteret.
Korrekt Selvbillede; Dette er en meget vigtig ting at huske på især hvis dit barn har et dårligt selvbillede. Hvis din datter har tendens til sammenligne sig med hendes venner, er lidt overvægtig eller ikke vokser i samme tempo som hendes venner, så er det en mulighed for, at hun slår sig selv op. I en sådan situation, skal du forsigtigt viderebringe til dit barn, at når man ser gode ikke afhænger af modetøj eller nu-her nu-væk tendenser. Forklar dit barn at det er vigtigt at eje klassiske lem tøj mønstre, der kan sættes sammen med fashionable tilbehør til se godt ud og også være cynosure på alle udflugter. Forklar hende fejlslutning af billederne portrætteres i pressen. Husk, at ved stigende eksponering og hurtigere modenhed niveauer af børn, er der større chance for, at dit barn ønsker at efterabe en afgud, der er projicerer den forkerte billedet for hende.
Pleje af Wardrobe, Din datter vil blive endeligt i en alder, hvor kan hun lære at passe hende tøj. Hun trænger til at forstå, at nogle stoffer har brug for mere pleje, som silke eller uld. Så hvis hun kommer for at købe en lem clothing element i en vis stof bare fordi det er på mode, hun har brug for at forstå, at hun bliver nødt til pleje den. Også, det er den alder, hvor du kan begynde at tænke på at købe tøj, som vil vare hende et stykke tid. For eksempel, hvis du køber en nederdel, der er lidt lang nu, din datter kan sandsynligvis bære det indtil den når lige over knæene. Også du kan købe tøj, der kan blandes og matches med tøj, der allerede findes i sin garderobe.
Der er mange lem tøjmærker som Abercrombie, American Eagle, retfærdighed osv., der har eneret mellem tøj linjer. Du kan sikkert gøre indkøbsture til disse butikker, hvis du er forvirret over de valg til rådighed for dig. Mens indstillinger til rådighed for børnetøj kan virke voksen ligesom i mange henseender og dit barns hundehvalp som udtryk kan smelte dit hjerte nok til at købe disse tøj til dem, er det vigtigt at holde sig til visse grundregler. Du vil sætte pris at holde sig til dem, når dit barn udbryder, jeg har intet at bære, næste gang hun ønsker dig at gå med hende om en shopping tur.

Fugl Phønix Tattoo
Fødselsdag Gave ideer til kvinder
Frosne Pipes: Hvad skal man gøre
Typer af Bamboo
Gruppe spil for voksne
Uformelle Brev Format
Let at dyrke grøntsager
Akryl køkkenvask
Fjern blodpletter fra tøj
Phoenix Tattoo Design
Kirkebryllup Dekoration Idéer