Tuberose Flower

Tuberose blomster er de bedste blomsterne at vokse, hvis du elsker duften, da disse blomster er en af ​​de rige duft producerer blomster. Disse planter er oprindeligt fra Mexico, og dermed velegnet til varmt vejr havearbejde. Men det er muligt at dyrke tuberose blomster i koldere områder, hvor der er varme solrige plantning sites. På grund af sin rige duft, tuberose blomst æteriske olie bruges også i aromaterapi. Nævnt nedenfor er nogle generelle tuberose blomst information, og nogle voksende og pleje tips til tuberose blomst.
General tuberose Flower Info, det videnskabelige navn for tuberose flowering anlægget polianthes tuberosa, og det kommer fra Amaryllis familien, der går med videnskabelige name Amaryllidaceae. Blomsterne eller blomster af denne plante are tragt formede og voksagtig hvidlig farve. De er særdeles populære for deres søde duft. Tuberose blade er lange og slanke. The tuberose hedder det, fordi det danner en pære som stilk under jorden, som kaldes en knold. The tuberose er en nat blomstrende plante, ligesom de øvrige arter af sin familie. Tuberose blomst betydninger både farlig fornøjelse og Vellyst. Omtalen af ​​denne blomst kan findes i mange mytologier. I Indien er det kaldes som rajnigandha der betyder nat duftende. I Singapore er indkaldt som Ye Lai Xiang, hvilket betyder, duft, der kommer om natten. I Cuba er det kendt som Azucena, som også er navnet på amaryllis i Mexico land.
Voksende tuberose Blomster; Du kan købe en klynge af tuberose online eller bestille den hos din lokale planteskole, og følg disse retningslinjer for tuberose blomst pleje. , Hvis du ønsker at vokse tuberose on udendørs havearbejde steder, og vælg derefter en veldrænet jord område. Kan du tilføje organisk materiale for at forbedre dræningen af ​​jorden. Øge jordens kvalitet ved at tilføje kompost, jord bark og tørv mos. Sørg for at bruge en tør type af jord, da disse planter dør i vand logget jord. , For container havearbejde af tuberose, skal du vælge preferably lerkar og fylde dem med en veldrænet jord blanding. Du kan bruge kommerciel potning blanding, men sørg der er tilstrækkelige huller i potter til dræne overskydende vand. ; Plant tuberose løg, hvor de vil modtage fuld sol, og anlægget i klumper. Sørg for at dække 2 til 3 inches af jord i løbet af de klumper. ; Hold vanding tuberose rundhåndet ved opblødning jorden. Vil du se øverst vækst inden for nogle få uger, holder vande regelmæssigt indtil vækstsæsonen, hvis der ikke kommer regn. ; Tuberose brug for en masse om ernæring, så hold supplying tung anvendelse af gødning i deres aktive vækst fase. ; Tuberose blomster vil blive vist i midten af ​​sommeren eller sent på sommeren, hvilket er typisk efter 3 til 4 måneders plantage. Du er velkommen til klip stilkene gøre buketter hvis du kan lide, da der vil masser af disse vidunderlige duftende blomster. ; Efter blomstrende sæson er færdig, skal du lade blade som det er, og ikke udfører nogen trimning. Bladene vil få næring fra solen, og holde vande planten når behovet opstår. ; Hvis du ser en gul forlader den igen trim dem ud, og holde pleje dine tuberose plante, som du igen vil få de smukke blomster næste sæson. ; Det var de voksende instruktionerne på tuberose blomster. På grund af sin eksotiske og blomster duft, der er et stort efterspørgsel tuberose æterisk olie. Dette væsentlige olie er sjældent at finde, så vær sikker på, hvis du er køber tuberose æterisk olie, er det en autentisk.

Skin Stramning Cream
Tribal ærme tatoveringer
Music tattoo designs
Sådan Gør ett Bow
Stift skum Isolering
Bambus Flooring Omkostninger
40 års fødselsdag Kager
Saflorolie
Astrologi og Kompatible Skilte
Youth Group Aktiviteter
Reparation af Gipsvægge Huller