Tropiske stueplanter

Stueplanter tilføje en stor værdi for skønhed og komfort niveau af hus eller kontor. De renser luften og giver en kølende effekt til det omgivende. Bevidst eller ubevidst, de fleste af de dekorative planter, som vi er vokset at forskønne vores interiører tropiske stueplanter. De er hjemmehørende i tropiske og subtropiske klimaforhold, og vokse under baldakiner af store træer. Den er først og fremmest på grund af denne grund, at tropehus planter kan tilpasse godt selv, når de fastholdes i varme temperaturer under tag. Vide mere om fordelene ved stueplanter.
Sådan genkender Tropehuset Planter?
Du kan finde et væld af smukke tropiske stueplanter og vælge nogle bestemte sorter til dit hjem kan være en ganske forvirrende opgave. Et enkel måde at få det grundlæggende i tropiske stueplanter identifikation og vælg dem, der supplerer din boligindretning. Nogle af de fælles tropical huset planter, der egner sig fortrinligt til hjemmet eller kontoret plantager er:; Bird of Paradise – Levende farvet blomst ligner den, en flyvende fugl, fuglen af ​​paradis er en foretrække tropical stueplante. Det store grønne, læderagtige blade også tilføje til den elegance af fugle form blomster. Kender mere på paradisfuglen pleje. ; Bromeliads – I den indfødte levesteder er bromeliads findes vokser i de grene af høje Træer. Med hensyn til løv forme (tynde eller tykke, nåle formet eller brede) og farve (grøn, gylden, læse, maroon, osv.), er bromeliads beskrives som mest forskelligartede tropisk plante. ; Dumb Canes – tilpasning til moderat lys og fugtig atmosfære, er stum canes kendt for deres lækre stort, ovalt formet blade. I midten af ​​bladet vinger lysere i farven, mens grænserne mørkegrønne. ; Orkideer – Hvem kan ikke elske den unikke blomster af orkideer? Med mere end 22.000 identificerede arter, tilhører orkideer til den største flowering gruppen. Af disse typer, er Cattleya, Dendrobium, Phalaenopsis and Oncidium bedst dyrkes som stueplanter. Læs mere om typer af tropiske blomster. ; Xanthosoma – Xanthosoma er en anden type stueplanter med mere end 40 arter, som kan identificeres ud fra spaden formede blade og særprægede hvidlige farvet nervation. Nogle arter af xanthosoma vokse til mere end 6 fod og breder sig til omkring 1 til 2 meter bredde. , Hvordan man tager sig af tropiske stueplanter?
A omfang hårdførhed af tropiske stueplanter er berørt, vokser overdådigt under skyggen af ​​taget er selvforklarende. De kan tilpasse sig en bred vifte af jordtyper og dyrkningsforhold. Det eneste er, at de kræver tilstrækkeligt lys og vand. Nævne nedenfor er nogle de nyttige tips til tropiske stueplanter pleje og vedligeholdelse:; Light – Med tropiske hus planter, er det forståeligt, at de kræver masser af sollys for at overleve. Samtidig vokser i indendørs, skal du placere dem i et område, der modtager diffust sollys og sørg for at installere kunstigt lys system. Vide mere om tropiske stueplanter voksende tips. ; Vand – Den anden primære krav for opretholdelse af tropisk potteplanter er høj luftfugtighed. Glem ikke at placere plastbakker under potterne for at undgå dræning problem. Pr. anvisninger detailhandleren, planlægge vanding tid og frekvens for den specifikke tropiske huset anlæg. ; Temperatur – En varm temperatur er et “must” for en sund dyrkning af tropiske stueplanter. Således kan nogle sorter, der ikke tåler hyppige klimaanlæg. Den bedste måde er at tage imod råd fra venligst og vælg planter, som vil tilpasse sig til dit hjem eller kontor interiør betingelser. ; Næringsstoffer – De fleste af de tropiske stueplanter er hurtig avlere og derfor, de har brug for optimal næring for at støtte deres udvikling. Læs mere om indendørs tropiske planter pleje. ; Skadedyrsbekæmpelse – skadedyrsangrebet svækker den tropiske stueplanter og til tider dræber dem. For at forhindre skadedyr, holder et vågent øje og tilbringe et par minutter med din stueplanter hver tid, du skylle dem. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse. ; Andre tips – Bortset fra de ovennævnte aspekter, bør du plante den tropiske stueplante i korrekt størrelse potter og rense blade på en regelmæssig basis. Til rengøring løv, kan du Fugt en klud og tørre begge sider af bladene forsigtigt. ; For at opretholde frodig tropisk hus planter, er det trick at give korrekte vækstbetingelser, som matcher de naturlige levesteder for planter. Så længe lys, temperatur og vand er til rådighed i tilstrækkeligt udbud, vil din tropisk stueplanter vokse til den bedste og pynte dit interiør med et naturligt anslag.

Få din Ører Pierced
Installer Crown Molding
Håndlavet sæbe Opskrifter
Master Bedroom Idéer
50 års fødselsdag Invitationer
Rengøring Vinyl flisegulve
Remodeling en lille badeværelse
Er han Love Me Quiz
Sådan får du stearinen Out of Carpet
Tankevækkende spørgsmål
Udendørs Bryllup Receptioner