Tree transplantere: Sådan Transplant et træ

Selve tanken om træ transplantere giver mig rystesyge. Det er ganske skræmmende tanke, grusom også at udrydde et træ, der har etableret sig. Men der er tidspunkter, hvor transplantation træer og buske en uundgåelig valg, en, der ikke kan ændres. Og omplantning træer er alle dage en bedre valg end rodløshed og udsmid i træet. Men transplantere kræver omhyggelige overvejelser, så tjek et par pointers angivet nedenfor om, hvordan du transplantation et træ.
Træ omplantning Tips
Transplantere et træ kan enten ske ved dig eller tjenesteydelser af en professionel virksomhed kan fås til en pris. Either måder, man nødt til at planlægge beslutte, til Træet kan transplanteres og vigtigst af alt, hvor det skal transplanteret, om placeringen er valgt, vil mødes jord-og klimaforhold behov træ, hvornår transplantationen et træ, og hvordan man transplantation. Forstå dette, inden du gå videre, kan ikke alle træer overleve transplantation ligegyldigt hvor godt det er gjort, og derfor i tilfælde af en dårlig valgdeltagelse, være parat til at miste træ.
Træer har en bedre pris for overlevelse, da de er transplanteret i en yngre alder. Transplant træer i det tidlige forår, inden fremkomsten af ​​nye blad knopper. Nogle eksperter foreslår, at monsunen måneder for at lette rod etablering. Imidlertid er den bedste periode betragtede træets hvilende stadium; december til marts, men hvis den alt for koldt eller frostklar derefter FEB-mar.
Træets intakt rodklumpen er, hvad vil sikre en vellykket transplantation. Som en tommelfingerregel, måle stilken caliper (stængel diameter seks inches over jorden). For hver centimeter af stammen caliper, bør rodklumpen diameter være 10 til 12 inches. For eksempel bør rodklumpen diameter 20 til 24 inches for en stilk tykkelse på to inches. Circle en grov diameter rodklumpen rundt om træet, og tre til seks måneder før omplantning beskære omkring ti inches dybe rødder omkring rodklumpen af ​​anlægget, der skal flyttes. Nye rødder skyder fra de afhuggede rødder. Dette gøres for at reducere chokket over rod tab til træet. Sørg for at du vand træet godt, efter at bryde sine rødder.
Vand sparsomt et par dage, før du fjerner træet. Graver helt næsten 02:58 inches dybere og omkring rodklumpen for at holde rodklumpen intakt. Til plantning straks, holde det nye hul klar, dyb og bred nok til at rumme hele rodklumpen ved jordoverfladen kun ellers roll rodklumpen ind på en Jute dække det helt. Bind Jute at holde rodklumpen og jorden sammen for at minimere rod skader.
Once transplanteret, refill hullet. Kompakte jorden godt til at forhindre luftlomme i rødderne. Lav en Berm rundt om træet og vand det grundigt og dybt. Helt at undgå befrugtning. Kemiske stoffer på dette tidspunkt vil beskadige alle klar chokerede rod. Bioklip vil bidrage til at holde jorden varm og fugtig. Vand træet godt adskillige måneder efter transplantationen. Etableret transplanteret træer tager længere tid at genoprette. Ethvert tab af jordens fugtighed vil dræbe dem. Må ikke forvente at se hurtige vækst efter en transplantation. Og for et år efter træ omplantning, holde en øje for visnende blade, blade svedne, misfarvede blade eller forkrøblede vækst.
Denne information er for træer (og buske), der er mindre, omkring 5 til 6 meter høj eller 7 – 8 år gammel, eller mindre. Men hvordan man kan transplantationen et stort træ? Til transplantation meget store træer, er det bedst at få professionelle tjenester hyret, for de har ret store træ transplantere udstyr såsom elektriske eller hydrauliske træ spader, pullers, håndtag, støttebind mv Hvis du er spekulerer hvor meget koster det at transplantationen et stort træ, det tager en smule. Der er mange faktorer, der bestemmer omkostningerne ved transplantere et træ. Størrelse og antal af træerne, afstand fra transplantere placering, før og efter omplantning omsorg, tid træffes, brug af udstyr og mandetimer, og overlevelsesraten. Typisk et stort træ (r) kunne nemt koste inden for rækkevidden af ​​hundrede til tusind dollars. Læs mere om ‘hvordan man transplantation et træ’ på omplantning egetræer.
Nu da man er fortrolig med, hvordan man transplantation et træ, gå videre, men før du gør det, så prøv at finde mulige alternativer til dine planer, som ikke ville indebære rydning en etableret træ.

Spiselige Massage Oil
Dato samtaleemner
Bonsai Tree Betydning
Fuld ærme tatoveringer
Havestue Idéer
Plantning Frugttræer
Sådan ændres Bike Tire
Hvordan man kan komme videre efter en pause op
Maternity snitmønstre
Jazz Dance Kostumer
Polterabend Temaer