Tragus Piercing smykker

Øre piercing er den mest primitive endnu populære form for piercing. Selv om dette er den første form for piercing ene er tilbøjelige til at få, det tilbyder utallige forskellige med hensyn til placeringen af ​​piercing. Der er forskellige former for øre piercing såsom øreflip piercing, daith piercing, konkylie piercing, tragus piercing, dermal piercing, tårn piercing, industrielle piercing, helix piercing, osv. tragus piercing er den, hvor en lille brusk, til stede ved åbningen af øregangen er gennembrudt. Det er den brusk, der stikker ud af øret mod dit ansigt. Dette er en almindelig type øre piercing blandt folk, der ønsker at deres stil kvotienten. Unødvendigt at sige, at disse mennesker også på jagt efter unikke og stilfuldt tragus piercing smykker.
Hvordan vælger tragus piercing smykker
For det første, du behøver at vide, hvad der præcist er du på udkig efter. Piercing smykker har deres egen særlige navne. Derfor skal du være fortrolig med begreber som knopper, vægtstænger, barer, labrets, osv. fritrumsprofil eller størrelse piercing smykker er af allerstørste vigtighed, mens man vælger smykker til tragus piercing. Hvis du vælger en ring, så skal diameteren måles på indersiden. Tilsvarende samtidig med at gå til vægtstænger, er det nødvendigt at bestemme længden mellem de to kugler. Hvis din tragus er lille, kan du vælge fra rækken af ​​mikro smykker til rådighed. Valget af smykker, vil også afhænge af bevægelse piercing. Hvis du planlægger at ændre smykker nu og da, så kan du gå til Teflon smykker, da det er temmelig fleksibel og ikke indsnævrer bevægelse. Hvis du har en følsom hud, altid gå efter metaller som guld, sølv, rustfrit stål, titan, osv. På den måde reducerer du risikoen for infektion. Smykker stykke skal helst have indvendige gevind i stedet for eksterne tråde. Dette vil hæve prisen på smykker, men vil sikre smykker brik på plads. Intern trådning mindsker også irritation af øret piercing. Endelig skal du sørge for finish af smykker er glat. Mere om industrielle piercing smykker.
Typer af tragus piercing smykker
Ringe, Ringe, er de klassiske valg til tragus piercinger. Du kan vælge fra den brede vifte af tragus ringe som beaded, cirkulære barbell og glat segment ringe. Beaded ringe er de mest fashionable og bedre egnet til kvinder end mænd. Bolden lukning ringe også se godt ud og er valgt for deres enkelhed.
Stutterier, Studs er en avanceret form for piercing smykker. Nitter tilføje, at stærkt tiltrængt element af elegance til din personlighed. Nitter er også meget efterspurgt af folk, der ønsker at se funky uden at gå på kompromis deres professionelt udseende. Labret stutterier er flade tilbage knopper, der sidder tilbage stramt mod huden. Knopper heller ikke hindrer din øregang, hvilket gør det lettere for dig at sætte på din ørepropper eller hovedtelefoner.
Vægtstænger, vægtsstænger er for en dristig parti, der ikke har noget imod at vise deres vilde side til offentligheden. Vægtstænger findes i næsten alle størrelser og design mønster tænkelige. Du kan vælge fra en grundlæggende jern barbell eller du kan tage din pick fra en række funky vægtstænger lavet af hudvenlige materialer. Du skal dog ikke købe en kompliceret vægtstænger med en kompliceret konstruktion, da det kan beskadige din piercing samtidig lægge på tøj.
Hvis du planlægger at have en tragus piercing, du må helt sikkert have haft mindst et par andre øre gjort piercinger. Derfor skal du vælge en enkel, men elegant tragus piercing smykker, der kan supplere med resten af ​​dit øre smykker. Der skal udvises forsigtighed, at formen og størrelsen af ​​de smykker ikke hæmme din hørelse.

Simple Bryllup centerpieces
Concealer for Dark Circles
Måder at holde sig vågen
High Tea Party
Split Ends Treatment
Køleskabet ikke Køling
Vindue Blind Reparation
Hot Stone Massage
Skal jeg kalde hende
Flaming Heart Tattoo
Har du elsker nogen, der ikke elsker dig