Trægulve Rådgivning

Hårdttræsaktiviteterne strimler er et populært valg i installationen af ​​gulvbelægning. Man er nødt til at følge visse retningslinjer under installationen af ​​trægulve. Følgende artikel indeholder trægulv rådgivning starter med udvælgelsen af ​​det materiale, sin installation procedure.
Trægulve Rådgivning, Processen med trægulv installation kan opdeles i trin eller aktiviteter som valg af materialer, vælge de redskaber, der bruges, forberedende aktiviteter og selve processen med installation. De råd til træ gulve fastsat i de følgende afsnit beskæftiger sig med forskellige aspekter af installationen.
Materialevalg, og der er generelt 3 muligheder i forbindelse med udvælgelsen af ​​træ kræves for gulvbelægning. Solid strimler, parket fliser og manipuleret gulve er muligheder. Med hensyn af letheden af ​​installation, parketgulve fliser og manipuleret træ er de bedste. Det behøver ikke en ekspert til at installere disse gulve. Med fast strimler med henblik på gulvet er en traditionel tilgang. Man bør købe fast strips, der er færdigbehandlede for at gøre installationen lettere.
Rådgivning om Værktøjer; Det pneumatiske sømpistolen er det værktøj der kræves til fastsættelse af neglene. For at holde leddene overholdes korrekt, er lim anvendes. En fugtig klud er også nødvendigt at fjerne de lim, der spildes, mens fastsættelse af strips.
Forberedelse, aktivitet planlægning og forberedelse har stor betydning i installationen af ​​trægulve. Overfladen, som trægulv har være fastlagt, skal rettes. Man kunne bruge en spartelmasse til dette formål. For lim-down anlæg, er spartelmasse et must. Ved hjælp af en fugtspærre er nødvendig i installationen af ​​trægulve. Afhængigt af hvilken type gulvbelægning, fugten barriere skal udvælges og anvendes. Krav til søm-down og lim-down gulve er forskellige fra den, svømmende gulve. Limen-down og søm-down gulv kræver maling-on eller hæld-on fugtspærre. The flød etager på den anden side behovet for polyethylen ark.
Installation processen; Der er to metoder, som kan anvendes til processen med installation. I begge disse metoder, er trælister lagt i rækker. I den første metode, strimler lagt den ene efter anden og den sidste brik, der ikke passer ind i området korrekt klippes og anvendes til anden række. Dette er den mest almindeligt anvendte metode. Den anden metode ligger lidt kompliceret. I denne metode, er træ strips måles og passe ordentligt på de steder i vores præferencer. Det hjælper at bestemme position i leddene. Måling og montering af strips korrekt er det nødvendigt ud fra et korrekt gennemførelse af dette trin. Læs mere om hårdttræ gulvbelægning installation omkostninger.
Bambus Flooring, Muligheden for at bambusparketgulve kan ses som en omkostningseffektiv mulighed, hvis man sammenligner med den almindelige hårdttræ gulvbelægning. Bambus er ikke en almindelig træ, men en græs der vokser hurtigt. Det er ikke bare en billig løsning, men det er også miljøvenlige. Dette skyldes, bambus vokser hurtigt i forhold til andre hårdttræ anlæg. Skære ned løvtræer vil således, skader miljøet meget. Læs mere på:; Bambus Flooring Omkostninger; Sådan installeres Bambus Flooring, Rengøring Tips til trægulve, De følgende tips vil hjælpe i processen med rengøring hårdttræ gulvbelægning. ; Hardwood gulve kan rengøres ved hjælp af opsamlingsoverførsel, feje eller støvsugning. Fejning bør være en daglig aktivitet, mens opsamlingsoverførsel op gulvet med en fugtig klud skal gøres en gang om ugen. ; Anvendelse af kommercielle-grade rengøringsmidler, svaberprøven posten stier en anbefalet praksis. ; Vaskemidlet anvendes til gulve bør skum mindre. Til beskyttelse af polish og fjernelse af snavs, bør man bruge et rengøringsmiddel med neutral pH. ; Læs mere på:; trægulve Typer; Bedste Hårdttræ Floor Cleaner, bedste måde at rense Hardwood gulve; Den trægulve råd i artiklen ovenfor, vil vise sig at være nyttige i forbindelse med udvælgelsen, samt installation af hårdttræ gulv. Rengøring tips givet ved udgangen kan også tilbyde noget hjælp.

Bryllup Bouquet Idéer
Hvordan man kan måle Inseam
How indgangsvinkler Kvinder
River Birch Tree
Flushing en Radiator
Tree transplantere: Sådan Transplant et træ
Standard Ramme Størrelser
Ting at tale med din kæreste
Home Office Ideas
Heater Core Genanskaffelsesomkostningerne
Forår Party Idéer