Traditionel afrikansk beklædning

Afrika er et stort kontinent, hvor tusindvis af forskellige stammer bor. Hvert af disse stammer har sin egen unikke sproget, kulturen, tro, tradition og levevis. Tilsvarende den måde folk disse talrige Stammer pynte varierer en hel del også. Så når vi tale om traditionelle afrikanske Beklædning, kan det betyde noget, lige fra kjoler lavet af græs til loincloths to kringlet konstrueret kaftans. For at gøre det nemmere, her er en lidt trivia om traditionel afrikansk beklædning til mænd og kvinder, som er slidt af et flertal af de afrikanske folk selv i dag. Læs mere om kultur i Sydafrika.
Traditionelle afrikanske Tøj til mænd
Den traditionelle afrikansk skjorte båret af mænd der er kendt som Danshiki eller Dashiki. Denne traditionelle shirt meget lang, ender et par inches over knæene. Dens Ærmerne er albue længde. Der er en række mønster og design på disse trøjer, især nær bunden af ​​skjorten og også rundt om halsen. Danshikis er normalt forbundet med traditionelle herrebukser, også kendt som Sokoto. Selv i dag Danshikis har ikke mistet deres charme og er båret af mænd med bukser eller jeans. Traditionel afrikansk beklædning til mænd vil være ufuldstændige uden omtale af Fila, som er det traditionelle cap båret af mænd i Afrika. Ligesom tørklæde, som afrikanske kvinder støtter, Fila er et tilbehør, uden hvilken de traditionelle afrikanske herretøj anses ufuldstændig. Læs mere på herretøj.
Traditionelle afrikanske Tøj til kvinder
Traditionelle afrikanske tøj til kvinder hovedsageligt er en række Kaftans, som kommer i forskellige stilarter prints og farver. The fritflydende kaftan er dressing stil almuen, mens en godt udstyret kaftan bæres af den afrikanske kongelige, dronninger og kvinder, der tilhører fremtrædende familier. Farverne på kaftans varierer meget, med kvinder vælger noget, lige fra lys jordfarver på livlige, stærke farver som rød og violet. Aftrykkene er normalt meget store og består af traditionelle stammeledere design og symboler. Ancient afrikanere har anvendt en række tie and dye design alt på deres tøj. Indigo anlæg blev hovedsageligt brugt til farvning af traditionelle afrikanske tøj slid.
Hvis man ser på den traditionelle afrikanske tøj historie, disse Kaftans, også kendt som Boubou, var faktisk et herretøj i første omgang. Det var først sent, at den kvindelige version frem. Traditionelle afrikanske tøj til kvinder var i høj grad påvirket af de gamle egyptiske tøj. Ægyptiske dronning Cleopatra var især kendt for at bære kaftans lavet af silke, som havde en bred vifte af print, amuletter, spejl arbejde og broderi dem.
Læs mere på:; Kvinders Beklædning; Børnetøj; Når vi taler om traditionelle afrikanske tøj til børn, det er det samme som nævnt ovenfor, dvs små piger slid kaftans, mens drenge slid danshikis og bukser. Den måde folket af en bestemt stamme eller region i Afrika kjole, afhænger meget af vejret af denne bestemt region, skønt kultur og tro er lige vigtige afgørende faktorer. Når det kommer til stoffer, afrikanere foretrækker naturfibre, der er holdbare også. Egyptisk bomuld og silke er specielt eftertragtede stoffer. Afrikanere foretrækker deres tøj slid at være både smukke og komfortabel på samme tid. Disse er de to afgørende træk ved traditionelle afrikanske tøj.

Roof Helvedesild Reparation
Hawaiian Party Games
Fransk Pet Navne
Bil batteri installation
Sådan Gør ett Bow
Sådan får du Famous Hurtig
Nem at dyrke planter
Bil Party Idéer
Hjerte med Wings Tattoo Betydning
Maternity Photography Tips
Højdepunkter for Black Hair