Tøven Citater

Tøven er det dårlige vane med at udskyde, indtil i overmorgen, hvad der skulle have været gjort i forgårs. ~ Napoleon Hill.
Det kan betragtes som den perfekte, albeit sarkastisk, definition af tøven, at du vil komme på tværs. Jeg er ikke enig med den dårlige vane del om, eller kan jeg fornægtelse givet den salige ukrænkelighed hele staten, men ikke desto mindre det sammenfatter betydningen af ​​ordet sans for brugen af ​​verbiage, ganske godt. Hvis du søger en mere formel leksikon definition af “tøven”, så Merriam-Webster ordbog sætninger det som,
at udskyde forsætligt og sædvanligvis, at udskyde forsæt, bortfalder den gør af noget, der bør gøres
Men helt ærligt, tror du begrænse handling tøven i disse ord alene er hensigtsmæssig? Med andre ord er disse sæt definitioner gøre fuld retfærdighed til det herlige ord, at »tøven ‘egentlig er? Jeg mener bestemt ikke det og over tiderne, har stor folk kommer op med deres egne versioner til forsøg og fange det magiske af denne nirvana gennemsyret tilstand af væren. Læs disse berømte citater på tøven at vide, at du deler noget med den roste genier i denne verden. Det bedste udsættelse citater til dig.
Berømte Smøleri Citater
Tøven er kunsten at holde op med i går. ~ Don Marquis.
Kun Robinson Crusoe havde alt gjort inden fredag. ~ Anonym.
I morgen er ofte den travleste dag i ugen. ~ Ancient spanske ordsprog.
I morgen er den eneste dag i året, som appellerer til en doven mand. ~ Jimmy Lyons.
De to regler tøven: 1) Er det i dag. 2) I morgen vil blive dag i morgen. ~ Anonym.
Du ved, du bliver gammel, når den tager alt for meget arbejde at trække tiden ud. ~ Anonym.
Jeg elsker deadlines. Jeg kan lide susen lyd de laver, de flyver med. ~ Douglas Adams.
Selv om du er på rette spor, vil du blive kørt over, hvis du bare sidder der. ~ Will Rogers.
Jeg gøre mit arbejde på samme tid hver dag – i sidste øjeblik. ~ Anonym.
Jeg kan godt lide arbejde: det fascinerer mig. Jeg kan sidde og se på det i timevis. ~ Jerome K. Jerome.
Aldrig udskydes til i morgen hvad du kan gøre i overmorgen. ~ Mark Twain.
Der er intet at matche curling op med en bog, når der er en reparation jobbet skal gøres omkring huset. ~ Joe Ryan.
Min onde geni ‘tøven’ har hvisket mig at bie ’til en mere bekvem sæson. ~ Mary Todd Lincoln.
Forkæl dig selv med tøven, og i tid vil du komme til dette, at fordi noget bør gøres, derfor kan du ikke gøre det. ~ Charles Buxton.
Arbejde er den største sag i verden, så vi bør altid gemme noget af det i morgen? ~ Don Herold.
Tøven er min Synd. Det bringer mig intet, men sorg. Jeg ved, at jeg skulle stoppe det. Faktisk vil jeg – i morgen! ~ Gloria Pitzer.
Men med disse dejlige påtager sig tøven, kommer glowering ser ud fra bosser, moms og andre, der tror på ånder nakken og presse dig til Excel, om du vil eller ej. De siger ting som, hvis og når der blev plantet, og intet voksede. Så jeg gætte, fra sådanne mentalitet, der opstår en mentalitet at kritisere den handling hober tingene op for i morgen. Læs følgende og forstå, hvad jeg taler om …
Kritisk Citater Om Smøleri
Udsættelse er tyven tid; årene efter år det stjæler, indtil alle er flygtet, og barmhjertighed en øjeblik forlader det store bekymringer en evig tilstand. På tredive, mistænkte mennesket selv som et fjols, kender det på fyrre, og reformer hans plan; på halvtreds chides hans berygtede forsinkelse, skubber hans forsigtige formål at løse, i alle Højsindet tanke-, løser, og re-løser, dør derefter the samme. ~ Edward Young.
Tøven er en af ​​de mest almindelige og dødelige af sygdomme og sit præg på succes og lykke er tung. ~ Wayne Dyer.
Udsættelse er, hænderne ned, vores foretrukne form for selv-sabotage. ~ Alyce P. Cornyn-Selby.
Tøven, er frygten for succes. Folk procrastinate fordi de er bange for den succes, som de ved vil opstå, hvis de flytter videre nu. Fordi succes, er tungt, bærer ansvaret med det, det er langt nemmere at trække tiden ud og leve på en dag jeg vil filosofi. ~ Denis Waitley.
Jeg ville være mere bange for ikke hjælp uanset evner jeg havde fået. Jeg ville være mere bange for tøven og dovenskab. ~ Denzel Washington.
Tøven, er som et kreditkort: det er en masse sjov, indtil du får regningen. ~ Christopher Parker.
Hvor hurtigt ‘ikke nu’ bliver ‘aldrig’. ~ Martin Luther.
Tøven er graven, hvor lejligheden ligger begravet. ~ Anonym.
Må ikke vente. Tiden vil aldrig være lige højre. ~ Napoleon Hill.
Hvis du ønsker at gøre en let opgave synes mægtig svært, bare holde udskyder at gøre det. ~ Olin Miller.
Arbejde udvider således at fylde den tid til rådighed for dets gennemførelse. ~ C. Northcote Parkinson.
Udsættelse er chance naturlige lejemorder. ~ Victor Kiam.
Den tid til at begynde de fleste ting er ti år siden. ~ Mignon McLaughlin i den anden Neurotiske notesbog.
Tøven en af ​​de hyppigste og mest dødeligste af sygdomme og hårdt på succesen og lykke er tung. ~ Wayne Gretzky.
Tøven normalt resulterer i sorgfuld beklagelse. Dagens opgaver udskydes i morgen give os en dobbelt byrde at bære, den bedste måde er at gøre dem i deres rette tid. ~ Ida Scott Taylor.
Det er en utvivlsom sandhed, at mindre man har at gøre, jo mindre tid finder man at gøre det i. ~ Jarlen af ​​Chesterfield.
Someday ikke en dag i ugen. ~ Anonym.
At tænke for længe om at gøre noget ofte bliver dens undergang. ~ Eva Young.
Du kan forsinke, men tiden vil ikke. ~ Benjamin Franklin.
Enhver kan gøre noget stort arbejde, hvis det ikke er det arbejde han formodes at gøre på det pågældende tidspunkt. ~ Robert Benchley.
Ingen opgave er en lang, men den opgave, som en tør ikke starte. Det bliver et mareridt. ~ Charles Baudelaire.
Hvis du ønsker at følge fodspor af disse mennesker, gør det på egen risiko, ved at læse,; Sådan Stop procrastinating; Hvordan man overvinder Smøleri; Listen vil gå på, og aldrig stoppe rigtigt. Hvordan kan du vide glæderne ved tøven, hvis du aldrig har forhalet? Hvorfor er de bedste ting i livet som frådseri og dovenskab altid kritiseret når alle nyder hengive sig til dem? Succesen de siger, er ikke et resultat af procrastinating. Hvad med blive en succesfuld procrastinator? Hvad hvis det er min måde at akkumulere nok arbejde for kommende dage, så jeg har nok at gøre i morgen for at undgå kedsomheden? Hvis jeg er færdig med det hele i dag og har intet at gøre i morgen vil jeg ikke være fare for min hjerne til at blive en djævel værksted? Ærligt mennesker, få dine værdier højre først og derefter formane i stand procrastinators? Anyway, hvis du have indset, at alle ovennævnte tøven citater er en berettiget samling beskriver din disposition, så kan du dyrk din talenter ved bande solemnly at overholde værdierne i the procrastinator’s Creed, der er så følgende, og jeg tror that om der er noget værd at gøre, ville det have været gjort allerede. , Jeg skal aldrig bevæge sig hurtigt, bortset fra at undgå mere arbejde eller finde undskyldninger. , Jeg vil aldrig skynde i et job uden en levetid på vederlag. , Jeg skal opfylde alle mine deadlines er direkte i forhold til størrelsen af ​​legemsbeskadigelse jeg kunne forvente at modtage fra manglende dem. , Jeg overbevist om, at i morgen holder mulighed for ny teknologi, forbløffende opdagelser, og en udsættelse fra mine forpligtelser. , Jeg mener virkelig, at alle deadlines er urimelige uafhængigt af den givne tid. , Jeg skal aldrig glemme at sandsynligheden for et mirakel, men uendeligt lille, ikke er præcis nul. ; Hvis jeg først ikke lykkes, er der altid næste år. , Jeg skal altid beslutte ikke at afgøre, medmindre jeg selvfølgelig beslutter at ændre min mening. , Jeg skal altid påbegyndes, start, indlede, tage det første skridt, og / eller skrive det første ord, når jeg kommer rundt til det. , Jeg adlyde loven om omvendt proportionalitet excuses der kræver, at den større opgave, der skal gøres, er mere ubetydelig arbejdet, der skal gøres forud for starten større opgave. , Jeg ved, at arbejdscyklus ikke er plan / start / finish, men er at vente / plan / plan. , Jeg vil aldrig udskydes til i morgen hvad jeg kan glemme alt om for evigt. , Jeg vil blive medlem af den gamle bekendtgørelse af To-Headed Turtles (den procrastinator Forening), hvis de nogensinde får det organiseret. , Jeg ærligt talt ikke, der formåede at komme op med denne geniale stykke Afhandling, men jeg skal finde ud af snart. Sandsynligvis i morgen ….

Bil Party Idéer
Hvordan man kan skære Jeans
Yo Yo Tricks for begyndere
Sådan får du glat hår
Ufærdige Køkken Cabinets
Hvordan man kan skære lag i dit eget hår
Dyrkning Skalotteløg
Meningsfuld Tatoveringer
Rehearsal Dinner Etiquette
Sådan installeres Laminatgulv på trapper
Hvordan du udskifter vasken