Tør Rot Reparation

Bliver beskadiget træ bliver en årsag til bekymring for dig? Er du spekulerer på, hvordan at reparere hussvamp? Høj luftfugtighed en ideel forudsætning for hussvamp skal vises på træ og forårsage alvorlige skader på den. Når træet bliver ramt af svampeskader, er det berøvet fra sin fugtighed forårsager træ til skrumpe. Hvis venstre ubehandlet, hussvamp kan forårsage alvorlige træ forfald. It er almindeligt set over vinduet skodder og karme. Sporer af svampe kommer i kontakt med dæmpet træ, som et resultat af deres endeløse sive ned i skoven. Sporer spirer og mens man spiser ind i træet, spreder svampene gennem et netværk af tråd-lignende filamenter kaldet hyfer og konsekvensen er et krøllet masse, der ligner en champignon i udseende. Denne masse er i stand til at producere flere sporer som kan føre til strukturelle skader af træ. Fald fastsætte sikker du identificere tørre rådne på ethvert tidligt stadium at undgå træ henfald. Må ikke bekymre dig om hussvamp reparationsomkostninger, kan du finde produkter, der gør underværker uden at skære et stort hul i lommen. Epoxy og borater kan stabilisere forværret træ, men en bedre løsning ville være understregede stærkere på forebyggelse af tør råd. Så beskytte dine persienner og græsplæne og haven træmøbler fra hussvamp.
Hvordan man forebygger Dry Rot
Hvis du opholder dig dér, hvor luftfugtigheden er høj, skal du til mere forsigtige. Dry rot bliver aktiv, hvis den konstaterer træ, høj fugtighed og en iltforsyning sammen med temperaturen på mellem 40 til 100 grad F, så man kunne undgå hussvamp ved at sørge for disse betingelser er elimineret. Så blandt de følgende betingelser, der giver dem mulighed for at blomstre, kan du fjerne en betingelse. Du skal sørge for, at vand eller fugt ikke kommer i kontakt med træ møbler, vindueskarme og skodder. Du er nødt til at kontrollere træ for revner eller andre tegn på nedslidning eller skade. Hvis du finder ændringer i farve eller udseende af træ, se sig om efter en lækage. Et rustfarvet-rød farvet støv er et andet advarselssignal angiver tilstedeværelsen af ​​dry rot. Handle hurtigt eller dry rot kan forårsage strukturelle skader. Hvis du er svært at undgå dette problem, her er oplysninger om metoder til tørre råd reparation.
Metoder til Dry Rot Reparation # 1
Ting du har brug for; borat eller fungicid, Bor, behandlet træ, Epoxyharpiks, forretningsordenen, Hvis du ser skader som følge af hussvamp det tid til at få bedre ventilation og eliminere risikoen for fugt siver ind i træet. ; Når du har taklet ventilation problemet, skal du anvende svampemidlet borat for at dræbe tørre rådne. ; Husk, at denne metode ikke vil hjælpe under tilstedeværelse af fugt, borat være vandopløseligt vil blive vasket af med vand. ; Hvis du ser små områder af træ berørt af tørt rot, bore små huller i skoven og fyld disse med epoxy harpiks. ; I tilfælde af alvorlige træ forfald, kan du nødt til at erstatte træet påvirkes af svampeskader via behandlede træ. ; Metoder til dry rot Reparation # 2
Ting du har behov for; Primer, flydende træ hærder, Sandpapir, Træ mejsel, spartel, Powder sander, Træ dyvler, Polyester træ fyldstof, rasp redskab, syl, Bor og bits; Paint, Paintbrush, Procedure, de første skridt til tørre rot fjernelse ville indebære anvendelse af en mejselsæt for at fjerne våde og råddent træ. ; Du skal have en syl til at bore små huller i træ, der måler omkring tre millimeter i diameter, og sprøjt væsken træ hærder pr retninger. ; Nu skal du blande to dele polyester træ fyldstof eller epoxy og forme det hurtigt. ; Sørg dig mix det hurtigt fordi hvis det hærder mens du blander det, ville det være uegnet til brug. ; Brug nu spartel til at fylde hullerne og bruge epoxy til at opbygge det berørte område og pres til, at det sætter ind, for udformningen og nivellering bruge et rasp redskab og slippe af den overskydende epoxy eller polyester træ filler, før det tørrer eller forhærder. ; Når fyldstof fuldstændigt har tørret op, bruge ett sandpapir at forme plasteret. , For kuperet overflader, ville du nødt til at bruge træ dyvler, til plane flader, brug pulver Sander til tilbage sandpapir. ; Kig efter eventuelle ujævne overflader eller depressioner, og hvis du finder nogen, anvende frisk blandet epoxy eller fyld på dem. ; Tør støv og kontrollere formen. ; Udjævne plaster ved hjælp af en fin sandpapir hen over det og tilslutte sig det i det omgivende træ. ; Brug primer på den og anvende maling til at røre op lappet området. ; Læs mere på:; Wood Deck Beskyttelse; vindueskarm erstatning; Håber du har fundet denne oplysning om hussvamp reparation nyttig. Forebyggelse er bedre end helbredelse, så prøv at fjerne de betingelser, som tillader vækst af denne svamp og redde dit træ fra at få beskadiget. Sig farvel til tør rådne!

Fransk Braid Hairstyles
Interiør Design Idéer til Lejligheder
Facial på Home til tør hud
Plantning Frugttræer
Bedste Hard Rock Sange
Brusk Piercing
Hvordan man rent vasken
Terrassedør Reparation
Kinesisk Massage
Dark Eye Makeup
Ting at tale om på basis af først Dato