Tips til dyrkning Long Hair

Langt hår er altid blevet betragtet smukke og elegante, uanset alle de ændringer i frisurer og klipning, som vi har været vidne til gennem århundreder. Hvorvidt slanke og lige, eller bølget eller krøllet med saftig låse, langt hår altid fascinerer sind enhver kvinde. Selv store antal mænd er også vælge den trendy lange frisurer.
Dyrkning de lange og sunde Lokker dog kræver en masse omsorg og opmærksomhed. Selv om stigende lange og smukt hår er en smule vanskeligt, det er ikke umuligt overhovedet. Så her er nogle enkle og nemme tips til dyrkning af langt hår til kvinder og mænd.
Tips til dyrkning Long Hair Hurtigt
Følg en sund kost; lang og smuk hår er altid betragtes som et tegn på sundhed og vitalitet. Tro mod denne tro, til dyrkning af langt hår, må man vedtage en sund livsstil. Sund livsstil betyder efter en sund kost, der indeholder masser af protein, vitamin-og mineralrige fødevarer til hårvækst og regelmæssig fysisk aktivitet.
En hår Strand er intet andet end en død protein filament, og dermed mangel på nok proteinrige fødevarer i kosten kan retard væksten af ​​hår. Tilsvarende hår har også brug for hår vitaminer, især vitamin A, biotin, vitamin B6, inositol, folinsyre og vitamin C og E. Den mineraler, der kunne spille en væsentlig rolle i stigende lange hår er magnesium, zink, svovl og silica. Sammen med en dårlig kost, kan overdreven stress og spændinger også bremse væksten af ​​hår. Så styre niveauet af stress ved at få nok søvn, i det mindste for 7 til 9 timer, og med hjælp af egnede stress relief teknikker og øvelser.
Læs mere på:; Biotin for hårvækst, E-vitamin for hårvækst; Følg Korrekt Hårpleje Metoder; For voksende lange hår, har du til at følge en ordentlig hårpleje regime. For dette, først og fremmest skal du identificere din hårtype. Hårpleje kan variere meget afhængigt af hvilken type hår. For eksempel er tør og krøllet eller kruset hår som regel mere vanskeligt at opretholde og pleje, end silkeblødt og glat hår. Igen, tørt og kruset hår har brug for mere fugt end naturligt fedtet hår. Gang, har du identificeret dit hår type, trim den beskadigede del af dit hår ud, spaltede spidser og starte med helt sundt hår. Trimning er en af ​​de vigtigste del for dyrkning langt og sundt hår. Få dit hår jævnligt trimmes, helst en gang i hver 8 til 10 uger for at slippe af spaltede spidser.
Til dyrkning lange hår, skal du holde dit hår fri for snavs og døde hudceller med regelmæssig rengøring. Hvis snavs træsko huden porer i hovedbunden, vil det bremse væksten af ​​hår. Hyppigheden af ​​vaske hår eller sæbe, afhænger af, hvilken type hår. Hår, der allerede er tørt og kruset behøver ikke blive vasket hver dag. I stedet kan en sådan hår vaskes en gang eller to gange om ugen, og indsæbning bør altid efterfølges af konditionering.
Varm olie behandling kan vise sig virkelig effektivt for at stimulere hårvækst og fugtgivende tørt og ødelagt hår. Brug lidt varm kokos, oliven eller mandelolie og blidt massere hovedbunden og håret med det. Lad olien på hovedbunden for hele natten, og næste dag vaske det af med en mild shampoo. Massere hovedbunden vil stimulere hårsækkene og dermed sikre en hurtig hårvækst. Til skylning af dit hår, brug altid koldt vand. Visse hjem retsmidler gerne amla eller indisk stikkelsbær, Aloe vera, kan æteriske olier også bidrager til at stimulere hårvækst. For korrekt hårpleje, investere altid på den rigtige form for shampoo, balsam og andre hårplejeprodukter.
Børste og kam Hair korrekt Mange eksperter foreslår børste eller kæmning hår 100 gange om dagen for at øge blodcirkulationen, og at omfordele olie fra hovedbunden til slutningen af ​​håret tråde. Dog kan børste håret 100 gange om dagen ikke være muligt og nødvendigt for alle hårtyper, især for krøllet, fedtet og meget fint hår. For sådanne hår, børste et par gange om dagen ville være tilstrækkelig. Hår skal blive børstet, når den er helt tør. Mens du børster eller kæmning dit hår, så gør det blidt og ikke starte fra toppen. I stedet begynder børstning fra bunden, og derefter gradvist arbejde op mod toppen. Mens kæmning, deler dit hår op i små sektioner, og derefter begynde kæmning fra bunden, og langsomt arbejde i opadgående retning. Brug altid en god børste og en bred tandede træ kam til detangling langt hår.
Læs mere på:; Hot Oil Hair Treatment; Hair Behandling for skadet hår; hårvækst Retsmidler; Sammen med følgende disse tips til dyrkning langt hår, undgå at bruge hår produkter, der indeholder barske kemikalier. Også begrænse brugen af ​​håret og andre styling-produkter. Overdreven brug af glattejern og krøllejern kan gøre dit hår svage, skrøbelige og meget mere tilbøjelige til at knække og spaltede spidser. Selv overdreven brug af føntørrer er ikke tilrådeligt. Endelig huske, at dårlig hårvækst kan være et tegn på fejlernæring og visse medicinske tilstande, navnlig i forbindelse med skjoldbruskkirtlen. En under aktiv skjoldbruskkirtlen kan være forbundet med tør og skør hår, overdreven hårtab og langsom hårvækst. Så hvis dit hår er meget tørt og skrøbelige og udsat for let brud, skal du tale med din læge til at vurdere tilstanden korrekt.

Hvordan man skal fortolke Dreams
Concealer for Mænd
Gør takkekort
Meget korte Frisurer til Ældre Kvinder
Hibiscus blomst Tatoveringer
Snyd Ægtefælle Skilte
Nem Friendship Armbånd Patterns
Pimpsten Bruger
Fugl Tattoo betydninger
Hjemmelavet Facial Scrub
Hvordan man Spot en Liar