Ting at tale om på basis af først Dato

Vi har altid spekulerer på, hvad er de ting, at spørge på en første date. Jeg gætter mere fyre ansigt dette spørgsmål end piger. Hvad er det gode at tale om på en første date? Jeg ved ikke, hvorfor jeg føler, at dette spørgsmål plager fyre mere end piger. For alle jeg kender, kan jeg være forkert, men ja, for at gøre din første date sjov for jer begge, er det vigtigt at vide, hvad man skal snakke om på en første date. Jeg føler det eneste du behøver er en samtale starteren. Når den første date samtalen starter, dig og begynder at føle mere og mere tryg med hinanden, jeg er sikker ting vil blive meget nemmere for jer begge. Mere om datering og dating tips.
Ting at tale om på basis af først Dato
De er livlige med emner, men så ansigt, Sokrates-Hamlet-Shakespeares dilemma: at sige eller ikke sige. Nå disse er en del af de emner der falder ind under kategorien: at sige.
Basisoplysningerne Intet galt i at dele grundlæggende oplysninger om hinanden. Du ved, hvor er du fra? Hvad gør du? … Alle de ting Backstreet Boys siger, at de er ligeglade om i sangen ‘As Long As You Love Me’. OK måske det var et dårligt lighed, men det er altid godt at vide, hvis du har nogen venner i fælles og sikre, at du ikke har nogen slægtninge i fælles?
Kan lide og ikke lide, en anden meget vigtig ting, du gerne vil vide om din dato er deres sympatier og antipatier. Deres yndlingsbog, deres yndlingssport, deres yndlingsband, deres yndlingssang. Jeg har bemærket, at når du kan finde noget du deler til fælles med nogen, får du dette dejlige behagelige fornemmelse, at personen er en af ​​dine egne. I tilfælde af at du ikke, holde sondering, vil du finde noget. Hvis du stadig ikke, har du en dejlig lang samtale! Bare så længe du ikke begynder argumentere, hvordan helvede de understøtter Manchester United og buzz off alle chokerede.
Sjove historier, sjove historier er altid nogle af de bedste ting at tale om på en første date med en fyr eller en pige. I virkeligheden nogle mennesker altid gerne have en dejlig, sjov anekdote eller en vittighed i ærmet for at fortælle om en dato eller når de er møde nogen nye. Det hjælper virkelig bryder isen og gør dig behageligt, at du kan gøre den anden persons grine.
Hvordan var din dag?; Nå ofte du gå ud på en date med en person, du har kendt i et stykke tid. Så du stort set kender alle de grundlæggende oplysninger om dem, og deres sympatier og antipatier. Så hvad er pointen i at diskutere dem? Men selvom du kende dem, en dato har brug for en anden psykologisk forberedelse og dermed kan få lidt akavet. Så enkelt spørger dem, hvordan var deres dag? hvad gjorde de? Og lignende.
Ting Du Aldrig Må Tal om på første date
Nu, vi igennem med ting at snakke om på en første date med en pige eller en fyr, lad os gå til den måske mere vigtigt og decideret grå område af ovennævnte dilemma: hvad man ikke skal sige.
Køn Medmindre selvfølgelig er det den slags forældet. Jeg ved stadig ikke, hvorfor så mange os kan ikke pakke deres hoveder rundt, at seksuel præferencer bør holdes under uvisse, i hvert fald den første date. Flirt, men du skal vide, hvor grænsen grænserne, når flirt begynder at blive kinky. Oh og for record, kan det være ubehageligt for fyr såvel og ikke blot pigen på første dato.
Tidligere relationer, det er altid et dårligt plads til at gå. Men folk forsøger at komme over nogen eller på en rebound tidspunkt gøre, fortæller om deres ex ligesom alle de tid. , Som kan være fint for nogen, men en ægte dæmper om de fleste af de mennesker.
Vejret; Fordi det er altid en meget dumt at tale om og gør jer begge mere ubehageligt, når du indser, at du ikke laver meget videre med din samtale.
Mere om hvad man skal gøre på din første date. Læs videre. ; Hvad at gøre på en First Date; Først Dato Conversation Emner; Først Dato Tips; Så disse var en par af mine forslag til ting at snakke om på ett første date. Og du behøver ikke bekymre dig. Slappe af. You er dato vil gå fint!

Marokkanske Boligindretning
Omfortrådning et hus
Interiør Design Idéer til Lejligheder
Ballroom Dancing Historie
Eye makeup remover
Cherry Blossom Tattoo Design
Ruskindsstøvler
Hjemmelavet Shampoo
Bremseklodser erstatning
Sådan at fange en rotte
Udfordrende Riddles