Ting at tale om med en pige

Hvor ofte har telefonsamtaler med din kæreste bliver til lange, uendelige perioder med stilhed? »Ikke meget ‘eller’ slet ingenting« er de eneste søde Smaating du står tilbage med. Det er frustrerende og irriterende, når hun nægter at tale op eller lave en samtale med dig. Wonder, hvad problemet er? Nå, det er altid svært at vide, hvad kvinder vil have, og hvad de ønsker at tale om. Da kvinder har en dybere følelsesmæssig drev end mænd, er det svært for dem at åbne op og betro sig til nogen. Så hvis du ønsker at gøre tingene fungerer ude med “pigen i spørgsmålet ‘eller behøver plausible ideer om ting at tale om med en kæreste, du skal foretage en følelsesmæssige bånd med hende. Her er et par ting at tale om med en pige du kan lide, så du kan i det mindste få tingene i gang.
Før du går i gang …
En pige og en fyr gå igennem faser, før det faldt i kærlighed. Det første møde er det mest afgørende. Så hvis du har været tilfreds med denne pige i det første møde, har du nød til at lave en uforglemmelig indtryk på hende. ; Hvis du har lavet et godt indtryk i den første gå, vil hun møde dig igen. Hvis hun møder jer for anden gang, kuglerne i din ret. Og resten skal være historie, når du er færdig med at læse dette stykke kunst. ; Ting at tale om med en pige du bare Met
Du vil blive mødt hende i aften hos en ven fest eller på café. Tør sved og bekymringer. Det er tid til at drage nogle inspiration. De teknikker til small talk vil komme handy. Små begyndelser sådan “Great, du er på tiden”, “det er sådan et dejligt sted ‘,’ kan du lide det her?” og “hvilken slags steder kan du godt lide? ‘ vil få en lille samtale i gang. Vælg din signaler fra her og tilføje en lille element af overraskelse over samt afgøres pauser og fremføre samtalen. Hvis hun synes deltagelsesdemokrati (ikke defensiv), så …Kudos! Din første skridt blev godt udført! Lad hende vide, at du gerne vil møde hende igen og indhente det forsømte, hvor du forlod den sidste gang. Denne måde vil du få hendes telefonnummer eller e-mail id.
Interessante ting at tale med en pige på telefon
Telefonsamtaler kan nemt blive til falsk samtaler, da du ikke kan se personens reelle reaktion. Men hvis pigen du lige har mødt, er at reagere på din telefon opkald, så hun sikker på har en interesse i den igangværende arrangement med ting. Hvis du ringer hende op i slutningen af ​​dagen spørger hende om hendes dag (men gør det ikke et dagligdags vane). Fortæl lidt om dig selv og fastsætte en dato (om, hvornår du ville være møde hende næste). Fortæl hende om en ny restaurant i din by, som du gerne vil tjekke ud eller tale om en ny film. Det er en god måde at vide hendes sympatier og antipatier, også. Det vil også give dig en kant, samtidig med at beslutte, hvad du kan gøre sammen. Det er også disse ting at tale om med en pige på nettet. Hvis du chatter online eller på en social networking site, kommentere på fotografier. En kommentar, vil føre til en samtale.
God ting at tale om med en pige på en dato, Nu hvor du har fast dato eller dag at møde hendes næste, planlægge ting, du gerne vil vide om hende og de ting, du gerne vil dele med hende. En afslappet møde eller den første dato er altid en god chance for at kende den person bedre. Hvis hun arbejder, taler om sin arbejdsplads. Men hvis hun er en af ​​dem, der ikke kan lide at tale om hendes professionelle liv, ikke sonden for meget. Tal om hendes hobbyer, hendes foretrukne sport (selvom det er shopping), udendørs aktiviteter eller tv-show. Disse er gode muligheder for ting at snakke om på en første date.
Piger er lidt mere følsomme end drenge. Medens tænker på ting at snakke om med en pige, så sørg for at de ikke fornærme hende. Selv hvis du er på udkig efter ting at tale om med en kæreste (den næste fase af dette forhold), forståelse hendes humør er meget vigtigt. Hvis du stadig er på udkig efter emner og samtale startere, bare gøre mig en tjeneste og læs bedste emner at tale om med en pige. Talking er mere end vandreture, hvis man ærligt ønsker at gøre tingene fungerer ude, derefter foretage en oprigtig indsats af make en samtale. Held og lykke!

Furnace filterskift
Tuberose Flower
Hvad mænd ønsker af kvinder
Billige Baby Shower Dekorationer
Hvordan man Waltz
Frygt for afvisning
Kinesisk Bamboo Tree
Installer Crown Molding
Planlægning familiesammenføringer
Affærer med Gifte kvinder
Valentines Boxes