Timing bælte erstatning

Nogle geniale havde sagt, at “livet drejer sig om timing«, og dette gælder også maskiner. For ethvert køretøj model for enhver producent, er timingen kæde eller timingen bælte blandt de auto dele, der tjener et meget vigtigt formål i køretøjet og for en meget lang tid. Og hvis nogen timingen bælte problem dukker op, er det bedre at få en timing bælte udført udskiftning. Men hvad er en timing bælte? Samt hvordan du udskifter en timing bælte. Vil du finde svarene på disse spørgsmål og meget mere på at erstatte timingen bælte i denne artikel.
I et forbrændingsmotor, forbinder en timing bælte knast til krumtapakslen og dermed kontrollerer åbning og lukning aktion i indsugnings-og udstødningsventilen i cylinderen. Fire taktsmotorer er udformet på en sådan måde, at indtagelse ventilerne open ved begyndelsen af ​​den første revolution og lukke ved udgangen af ​​det. Tilsvarende udstødningsventil vil åbne i starten af ​​fjerde revolution og lukke ved udgangen af ​​det, før indtagelsen ventilen åbner igen. Denne synkronisering er fuldstændig kontrolleret af timingen bælte, og det spiller derfor en vigtig rolle herovre, ved at synkronisere knast med krumtapakslen.
Hvornår skal du Change Timing bælte
Der er markante symptomer, der kan beslutte, hvor ofte du ændrer timingen bælte. En af de bedste måde at tjekke ud for ethvert tegn på timing bælte problemer er at åbne hætte og tjek timingen bælte for dig selv. Men, her er nogle indirekte dårlig timing bælte symptomer, som bør ses ud for.
Overdreven Udstødning Emission; Et problem forårsager timing Bæltet kan ødelægge et velfungerende en bils motor og forårsage overdreven udledning af udstødningsrøg. Så hvis du bemærker dette symptom, kan det skyldes en timing bælte problem.
Chikaneret Start af køretøjet Hvis du har et problem med at starte en bil, kan timingen bælte have driftsfejl. Der er mange andre biler problemer, der kan forårsage dette symptom og derfor kan det være tvetydig. Men hvis du jævnligt står over bilen startproblemer, og derefter få timingen tjekket bæltet.
Overophedning og Utætte Engine, Varmt vejr kan forårsage skade på Tandremme, som er hovedsageligt fremstillet af gummi. Som et resultat, er motoren ikke arbejde i synkroniseringen og der kan være motor overophedning, efterfulgt af lækker. I et sådant tilfælde er en tilbage med intet andet valg end at erstatte timing bæltet.
Pludseligt Ændring i motorstøj, Et andet symptom, som nogle bilister måske varsel, usædvanlig motor støj forårsaget af timing bælte problemer. Ved den mindste anelse, få timingen bæltet kontrolleres med en auto tankstation.
Hvordan du udskifter en tandremmen
Her er nogle tip eller procedurer for en af ​​de nemmeste måder at erstatte en timing bælte. Men er det stærkt anbefales at tage professionel hjælp til at udskifte en timing bælte. Dette er vel ikke en “gør det selv«-proceduren og du skal gå efter det kun, hvis du har et indgående kendskab til alle køretøjets dele, og udføre det under nogle ekspert opsyn. ; Lad køretøjet køle ned til normal temperatur og afbryd bilens batteri fra motoren. ; Tag alle de dele, som ville hindre dig og samtidig fjerne de gamle timing bælte. , Nu skal du bruge en skruenøgle og bringe mærke på krumtapakslen til nul hvornår skalaen mærke på motorblokken. ; Tag bolte holde timingen kæden og fjern dækslet. Kontrollér segl krumtapakslen og knastaksel, remstrammer lejer, alle nul timing markeringer. Hvis nogen af ​​dem er beskadiget, erstatter det samme, eller den nye tidsplan kæden vil mislykkes i løbet af kort tid. , Nu, skal du fjerne den nye kæde og juster spændingen i henhold til specifikationerne for fabrikanten. Tilslut en ny pakning til denne timing bælte og kontrollere timing varemærker. ; Sæt alle de andre dele, der var løsrevet tidligere, og også tilslut batteriet til motoren. ; Genstart motoren, og derefter kontrollere, om nogen af ​​de selen problemet symptomer er stadig til stede. Hvis du ønsker at vide, hvor lang tid tager det at ændre tidsplanen bælte, ville svaret afhænge af, hvor meget ekspertise har du på dette job. ; Læs mere på:; Timing Chain Udskiftning; Timing bælte genanskaffelsesværdi Så dette er, hvordan vi kan opsummere timing bælte udskiftning og hvordan timing bælte problemer kan løses. Jeg vil gerne gentage, at forsøget på at reparere auto problemer selv kan yderligere forværre problemet, og det er vigtigt for dig at nærme sig en ekspert i de fleste auto reparationer.

Sådan får du den fyr, du Want
Auto Konstruktionsdetaljer Tip
Star Wars Cake Idéer
How to unclog en Drain
Sweet Pick Up Lines
Hair Removal Metoder
Hvordan man opbygge selvtillid
Udsættelse Meddelelse Skabelon
What Women Want i en mand
Berømte Love Quotes
Skorpionen Egenskaber