Tile Grout Reparation

Flise cementvælling tendens til at blive beskadiget meget let. Skaden kan en revne eller en enkelt stor revne eller flere revner. Hvis du opdager, cementmørtel leddene har krakket op eller er ved at smuldre, så det bør tilses så tidligt som muligt, ellers kan det føre til omfattende skader. Dette skyldes, at vand passerer gennem sådanne revner og kan ødelægge lim base eller kan endda rådne de underliggende undergulvet eller vægge. Thus flise fuger reparation er vigtig for at holde fliserne i god form.
Hvordan man kan reparere Tile Grout?
Før du begynder dette hjem forbedring projekt af fliser cementvælling reparation, skal du sørge for du er forsynet med den rigtige form for injektionsmørtel fjernelse værktøjer og materialer. Du har brug for: hånd injektionsmørtel så, gamle pensel, fliser injektionsmørtel, cementvælling float, sprayflaske, et stort stykke svamp og klude. Du skal bære passende gear like hånd handsker, beskyttelsesbriller og maske til at beskytte dig selv fra støvet og resterne af de injektionsmørtel. Trinene til reparation flise fugning findes nedenfor.
Trin # 1: Det første trin i mørtel reparation er at inspicere krakket grout omhyggeligt for at finde sværhedsgraden af ​​skaden. Lægge lidt pres på injektionsmørtel, hvis det giver en svampet føler, det betyder den knæk er dybere. I tilfælde af injektionsmørtel står fast, så bare en revne, der er udviklet.
Trin # 2: Tag hånd injektionsmørtel saven og bruge den til at bryde løs og beskadigede del af injektionsmørtel. Denne opgave skal ske meget forsigtigt, så flisen ikke får tilhugget eller revnet eller faldet ud. Derefter rense op på alle de injektionsmørtel stump og pulveriseret injektionsmørtel fra området ved hjælp af en støvsuger. For at gøre den nydannede hullet helt støvfrit, bruger en gammel pensel. Således kan du sikre en stor binding mellem de nye injektionsmørtel og fliser. Læs mere om hvordan du fjerner flise injektionsmørtel.
Trin # 3: Det tredje trin omfatter udarbejdelse af flisen injektionsmørtel. Skal du vælge en injektionsmørtel farve, som matcher med de eksisterende injektionsmørtel. Hvis der er en lille variation af nuancer, så du kan justere det med vand. For eksempel, hvis du skal lysere nuance, hvorefter der tilsættes nogle ekstra vand, mens blande injektionsmørtel, og når du har brug for en mørkere farve, så brug mindre vand. Læse producentens anvisninger nøje og blandes injektionsmørtel ifølge denne.
Trin # 4: Nu er det tid til at anvendelse af injektionsmørtel i den tomme injektionsmørtel linje. Tag nogle fuger blandingen på en cementmørtel flyde og sætte det ind i leddet. Du bør holde flyde på en 45 graders vinkel til dette formål. Dette vil forhindre injektionsmørtel falder på den tilstødende fliser. Spred injektionsmørtel korrekt hele fælles, således at en ensartet lag er dannet. , Når forskellen er fyldt helt, glat op injektionsmørtel linjen ved hjælp af en finger eller med hjælp fra en runde dyvel. Læs mere om, hvordan injektionsmørtel flise.
Trin 5: Efter injektionsmørtel er blevet anvendt, holde det urørt i ca en halv time, og så skal du fjerne alle ekstra injektionsmørtel fra flise overflade. Til dette, tage en svamp og får det våd i en sådan måde, den ikke har overskud af vand. Then slagtilfælde det let over flisen at udslette injektionsmørtel. Sørg for, at injektionsmørtel fra det reparerede fælles ikke kommer ud under rengøring af flise injektionsmørtel. Nu skal du holde det i en uberørt stand mindste for de næste 48 timer, så de anvendte injektionsmørtel bliver helbredt grundigt.
Trin # 6: Efter to dage, når du undersøger det reparerede område, vil du finde en diset injektionsmørtel rester efterladt på flisen. Til at rense det op, tage en tør klud og gnid den over uklar dis, og du vil få poleret udseende flise. Endelig gælder en mørtel sealer for at forsegle de tørre injektionsmørtel. Dette gøres for at forhindre vandabsorption i injektionsmørtel.
Læs mere på:; Fugning flisegulve; Grout Rengøring Tips; Således kan du se, at processen med flise fuger reparation er let og når du er færdig ved dig selv, kan det spare dig for en masse penge for. Normalt tager det omtrent fire dage til at færdiggøre projektet, som omfatter en dag hver for anvendelse af cementmørtel og sealer og to dage i mellem at helbrede injektionsmørtel. Hvis fabrikantens anvisninger bede om mere tid til at tørre injektionsmørtel, skal du følge dette. Dette er fordi, hvis ikke tørret korrekt så injektionsmørtel kan blive beskadiget forfra.

Par Kommunikation Øvelser
Sådan Gør Olive Oil
Curling Hår med Flat Iron
Asian Inspireret Bedding
Kloak Line Genanskaffelsesomkostningerne
Fransk Kissing Tips
Sådan ændres transmissionsolie
Sådan afsluttes en Affair
Sådan ændres Bike Tire
Romantisk Picnic Idéer
Remodeling Mobile Homes