Tile backsplash Idéer

Tile backsplash idéer virkelig kunne gøre underværker, når det kommer til indretning af hjemmet. Installation af en flise backsplash vil helt sikkert give et nyt dekorativt udseende, især til dit køkken, badeværelse eller pejsen. Så tøv ikke dine planer og gør en stil erklæring ved at installere flise backsplash design, der lever op til dit hjem. Du har et stort udvalg at vælge imellem. Tile backsplashes kommer i mange designs og mønstre.
Mens designe en flise backsplash, sikre bare at det ikke er tørner sammen med interiør i dit hjem. Disse fliser backsplashes kan føjes til køkkenet vægge eller væggene i badeværelset. Nogle er så smuk, at disse kan installeres at forskønne haven eller pejsen. Så lad os diskutere, hvordan du kan installere flise backsplashes selv og nogle awesome fliser backsplash ideer, du kan bruge!
Tile backsplash Installation
Ting du har brug for; Tile, klæbende, Plan, Scoring kutter og fliser Nippers, Grout, Caulk, Tandstørrelse, Blyant, Svamp, Soft clothpiece; Rubber injektionsmørtel float; Procedure
Det første trin omfatter planlægning og tegne et layout. ; Tegn planen at skalere ved hjælp af målinger af det område, hvor du ønsker at installere flise backsplash. I tilfælde, har du købt glas fliser, ville det være tilrådeligt, at du køber ekstra stykker som du ender bryde nogle stykker. ; Du skal købe den rigtige kvalitet og mængde af lim, afhængigt af den valgte fliser. For så vidt som at vælge farven på injektionsmørtel er bekymret, kan du vælge farve forsynet lighed med din væg, eller du kan bruge en kontrasterende injektionsmørtel. ; Læs vejledningen på den selvklæbende for at finde frem til de korrekte størrelse tandspartel. Find ud af om du kunne bruge gummihandsker og smøre injektionsmørtel, eller det skal anvendes ved hjælp af gummi injektionsmørtel flyde. ; Lej en scoring kutter eller en fliseskærer til trimning og skæring fliserne. , Nu skal du markere midten eller den visuelle omdrejningspunktet for backsplash. Tegn en linie i en vinkel på halvfems grader gennem det ved hjælp af en plan for at kontrollere lod. Der henvises til dit layout og lægge fliser på skranken i det mønster, du har besluttet. ; Begynd med centrum, og begynde at anvende lim ved hjælp af murske. Placer kanten af ​​den første flise på den lodrette linje mens en afstand på 1 / 8 på bunden. Dette hul vil blive brugt senere for perle af caulk. ; Læg den første flise på plads, og tryk på den. Efterlad rum for at sikre en ensartet afstand mellem fliserne. Når du har anvendt klæbemiddel, der ikke tager for lang tid at sætte i fliser ellers limen kan tørre op. Installer andre fliser på samme måde. Du skal muligvis mindre stykker for nogle områder, for der bruger fliseskærer. Læs mere om hvordan man kan skære keramiske fliser. ; Lad limen tørre natten over og derefter fjerne afstandsstykker. Næste morgen sprede fuger mellem fliserne. Fjern de ekstra injektionsmørtel fra fliserne ved hjælp af en våd svamp. Tør med en blød klud til at rengøre fliser. Du kan finde ud af, om anvendelsen af ​​forsegler anbefales af injektionsmørtel producenter. Vent en uge og derefter anvende sealer som pr den givne retninger. ; Du kan vælge symmetriske fliser, antikke fliser eller dekorative håndmalede vægmalerier til at forbedre dit hjems indretning. For så vidt angår materiale angår, kan du vælge fra glas, glasmosaik, mosaik, marmor, sten eller keramiske fliser mønstre. Lad din æstetiske sans guide dig i valg af materiale, og flisen backsplash design. Tag din egen søde tid til at beslutte, hvad du kan lide fra alle flise backsplash mønstre og se, at det er parallelt med badeværelse eller køkken indretning. Marked tilgængelige flise backsplashes består af blomster designs, geometriske mønstre og moderne design også. Du kan tjekke ud af arbejdet i forskellige flise kunstnere.
Læs mere om, hvordan man Lay Badeværelse Tile; Diagonal briklayout; Sådan Lay en keramiske fliser, og jeg håber, du fandt brugsanvisningen for flise backsplash installationen nem. Installer en flise backsplash at give en nyere og bedre at se til dit hjem ved hjælp af disse fantastiske flise backsplash ideer.

Krøllet hår stilarter for mænd
Rengøring Navle Piercing
Cuticle Care
Floor Tile Fjernelse
Stue: Maling Farver for Stue
Sådan Set en mus Trap
Hvordan man kan skære Jeans
Cute Svederemme
Sådan fjernes Lugt fra Carpet
Remodeling en lille badeværelse
Maternity snitmønstre