Thumb Ringe

Der findes forskellige typer af fingerringe båret af både mænd og kvinder. Fingerringe have en særlig betydning i forskellige kulturer. Betydningen af ​​en fingerring ændringer af fingeren, hvor det er slidt. Sammen med den traditionelle ringe, er tommelfinger ringe den nyeste ting i mode. Som navnet antyder er tommelfinger ringe slidt i tommelfingeren af ​​enten hånd. De er en populær form for smykker for både mænd såvel som kvinder. Vi kan sige, at tommelfingeren ringene er de mest succesrige element i området alternative mode smykker, hvilket gør dem en “must have” for enhver moderne menneske.
Thumb Ringe Betydning
Thumb ringe blev oprindeligt brugt by bueskytter, om beskyttelse af deres tommelfingre fra forstavnen strenge. I løbet af denne æra, blev tommelfingeren ringe lavet med læder, som gradvist blev erstattet af forskellige metaller. I det 15. århundrede, var iført tommelfinger ringer forbundet med erhvervet af en person og det meste lægerne bruges til at bære tommelfinger ringene. Omkring 1960′s, blev tommelfinger ringe symbol på ekstrem liberalisme om kærlighed, sex og livsstil. Thumb ringe repræsenteret lykke og frihed og mennesker, der troede på hippiekulturen, stolt bar dem. Dagens kultur og livsstil, er langt mere forskellige, og dermed, er tommelfingeren Slidte af alle, som lide at bære dem. Dette er grunden til at vi se sådan et stort udvalg når det kommer til tommelfingeren ringe.
Dag, tommelfinger ringe er en speciel smykker købt og begavede hinanden. En af de mest populære typer af tommelfingeren ringe er den gotiske tommelfingeren ringe, der er lige så populær som den gotiske kultur. Gotisk tommelfinger ringe og andre former for gotiske smykker blev gjort populære af forskellige rock og pop bands. Der er forskellige stilarter, mønstre, designs og temaer af tommelfinger ringe til rådighed i dag, som er tilbedt af deres aficionados. Thumb ringe er lavet med et udvalg af metaller som guld, sølv, oxid, platin, sterling sølv og mange andre metaller. Så ved køb af en tommelfinger ring, det eneste du skal gøre er at vælge den bedste tommelfingeren ring, der passer til dit valg og din lomme! Læs mere på tommelfinger ring betydning.
Thumb Ringe Betydning
Betydningen af ​​tommelfinger ringe har været konstant forandring siden oldtiden. Det er anderledes for mænd såvel som kvinder. Før i tiden var iført tommelfinger ringe kun begrænses til mænd. Tommelfinger ringe til mænd repræsenteret status af manden iført dem. Værdien af ​​tommelfinger ringe forhøjet med den sociale, samt økonomisk status bæreren. While betydning tommelfingeren ringe for kvinder var langt mere forskellige. Hustruer af soldater, der anvendes til at bære tommelfinger ringe som en souvenir fra deres mands erindringer. Kvinder bar deres mands vielsesringe, som var på slagmarken eller havde mistet deres liv under en krig. The årsag kvinder bar ringen i deres tommelfinger var fordi det var det bedst egnede sted for en ring, som blev større for enhver anden finger.
I dag er tommelfinger ringe bæres som et symbol på styrke, kraft og en indflydelse på andre mennesker. Iført thumb ringe er også forbundet med frihed, uafhængighed og individualitet af tanker, følelser og attitude. Thumb ringe er også ejendommeligt bruges for at symbolisere ens seksuelle orientering. I nogle egne af verden, er tommelfinger ringe kun at blive båret kun af mennesker, der får et homoseksuelt forhold. Mens der i nogle dele af verden, iført en tommelfinger ring betyder åbent forhold status. I visse andre dele, betyder at bære tommelfinger ring i højre tommelfinger han / hun er single. Læs mere om tommelfinger ring betydning.
Som du kan se, betydningen af ​​tommelfingeren ring varierer fra det ene sted til den anden, hvilket gør det virkelig vanskeligt at relatere det til en enkelt betydning. Så uden at få ind i detaljer og myter om tommelfingeren ringene betydning, hvorfor ikke nyde bære dem, når blot de ser temmelig?

Sådan ansøger Blush
Great steder at bo
Deck Building Tips
Sådan installeres Tagrender
Let at dyrke grøntsager
Punk frisurer for piger med langt hår
Hvordan man kan læse et målebånd
Sådan fjernes Tile Grout
Baby Shower Planlægning Checkliste
Bevæger sig på Sange
Påfugl Feather Tattoo