The Notebook Movie Quotes

‘The Notebook’ er en ny skrevet af Nicholas Sparks. Denne bog blev lavet til en film af samme navn, som udgav i 2004, og gik på at brutto over hundrede millioner dollars på verdensplan. This romantiske film taler om kærligheden mellem Noah Calhoun, et fattigt land dreng og Allie Hamilton, en high-end byen pige, og hvordan i sidste ende deres kærlighed triumfer. Et gribende kærlighedshistorie, ‘The Notebook’ Movie Quotes blev et raseri over hele verden og stadig ekko den sande betydning og fornemmelsen af ​​kærlighed. Skønt fleste berømte film citater fra ‘The Notebook «er ligner dem i bogen, nogle af dem blev tilføjet under drejebogsforfatteren skrivning. So nedenfor er ‘The Notebook “-filmen citater, som vil simpelthen gøre dig forelske alle igen!
The Notebook Quotes
(I et brev til Allie): Min Kæreste Allie. Jeg kunne ikke sove i nat, fordi jeg ved, at det er forbi mellem os. I’m ikke bitter længere, fordi jeg ved at det vi havde var reel. Og hvis nogle fjernt plads vi i fremtiden se hinanden i vores nye liv, jeg vil smile til dig med glæde og huske, hvordan vi brugte sommeren under træerne, lære af hinanden og vokser i kærlighed. Den bedste kærlighed er den slags der vækker sjæl og gør os nå til mere, at planter en brand i vores hjerter og bringer fred til vores sind, og det er det du har givet mig. Det er, hvad Jeg håber at give dig for evigt. Jeg elsker dig. Jeg vil at se dig. Noah.
Lon: [til Allie] Den måde jeg ser det, fik jeg tre valg. En, kan jeg skyde ham. To, kan jeg sparke crap ud af ham. Eller tre, jeg forlader dig. Nå, alt det er ikke godt. Ser du, «årsag ingen af ​​disse muligheder får mig dig.
Hertug: Videnskab kun går så langt og derefter kommer Gud.
Duke: Det er min kæreste derinde. Hvor hun er, det er hvor jeg har hjemme.
Duke: Det var et usandsynligt romantik. Han var en dreng fra landet. Hun var fra byen. Hun havde verdens ved hendes fødder, mens han ikke havde to Dimes at gnide sammen.
Allie: Tror du vor kærlighed kan gøre mirakler?, Hertug: jeg gør.
Allie: Tror du vores kærlighed, kan tage os væk sammen?; Hertug: Jeg tror vores elsker kan gøre noget vi ønsker det.
Duke: Jeg er ikke noget særligt, af dette jeg er sikker. Jeg er en almindelig mand med fælles tanker, og jeg har ledet en fælles liv. Der er ingen monumenter dedikeret til mig og mit navn vil snart være glemt, men jeg har elsket hinanden med hele mit hjerte og sjæl, og for mig, det har altid været nok.
Noah: Så det er ikke gonna blive let. It’s gonna være virkelig hårdt. Og vi bliver nødt til arbejde på dette hver dag, men jeg ønsker at gøre det, fordi jeg vil dig. Jeg ønsker jer alle, for evigt, dig og mig, hver dag. . Vil du gøre noget for mig? Jeg beder dig, hør hans ” Vil du blot billedet dit liv for mig? årene fra nu, hvad det ligne? Hvis det er med at fyr, go! Afsted! Jeg ser dig en gang, jeg tror jeg kunne gøre det igen, hvis jeg troede, det er hvad du virkelig gerne ville. Men du behøver du ikke tage, den nemme vej ud.
Duke (til ældre Allie): Jeg tror, ​​at vores kærlighed kan gøre noget, vi ønsker det.
Duke (læsning): Sommer romancer afslutning for alle mulige grunde. Men når alt er sagt og gjort, de har én ting til fælles: De er stjerneskud – en spektakulær øjeblik af lys i himlene, et flygtigt glimt af evigheden. Og i en flash, er de væk.
Duke (læsning, om Noah): Hun var kommet tilbage til sit liv som en pludselig flamme, flammende og streaming ind i hans hjerte. Noah blev oppe hele natten, der overvejer at visse smerten han vidste ville være hans, hvis han skulle miste hende to gange.
Allie mor (ca. sin kæreste for 25 år siden, som nu en arbejdsmand skovler grus): Nogle gange, når jeg er i området, jeg bare stoppe her, og jeg ser ham, forsøger at billedet hvordan forskellige mit liv kunne have været.
Noah: Jeg kunne være sjovt, hvis du ønsker. Jeg kunne være eftertænksom, uhh … smart, overtroiske, tapre? , Og jeg, uhh, kan jeg være lys på mine fødder. Jeg kunne blive, hvad du ønsker. Du skal bare fortælle mig, hvad du ønsker, og jeg bliver det for dig.
Læs mere på:; Romantisk Citater fra film; Movie Quotes About Love, Så de var en del af ‘The Notebook “-filmen citater. Men for at føle ægte magi, hyggelige op med din udkårne, leje denne film, og føler kærligheden kommer til live på skærmen!

Eyeliner Styles
Flydende Væghylder
Isolering: Typer af Isolering Sammenlignet
Enkel Tatoveringer til piger
Sådan Tie en Bandana
Beskæring Frugttræer
25-års fødselsdag Idéer
Hvordan man mindsker Body Fat
Loft Fliser Installation
Dinner Party Games
Hvordan man rent Plastic Forlygter