Teknikker til problemløsning

Sand uddannelse er at udvikle evnen og talent for at løse problemer ved at tænke selvstændigt. Ved hvert skridt, rejser livet os med problemerne. Nogle er veldefinerede nok, og de fleste er komplekse i deres natur. Livet handler om en søgen efter at holde finde løsninger på disse problemer affyret mod os i hinanden. Der er forskellige tilgange for at løse et problem, og folk har brugt år på at udvikle systemer, tænkte hvilke problemer let giver en løsning. Men der er altid et nyt problem rundt om hjørnet, der trodser en løsning på enhver form for etablerede tanke. Sådanne problemer er en udfordring, der kan inspirere nyere måder at tænke på. I denne artikel taler jeg om teknikker problemløsning, der repræsenterer forskellige skoler af etablerede tanke.
Hvad er problemløsning?; Før vi tale om teknikker til problemløsning, med henblik fuldstændighedens, så lad os undersøge, hvad vi forstår ved et problem, og hvad betyder det at løse et problem. Et problem er noget, der hindrer din vej til at nå et mål. Løsning af et problem er udforme en strategi og udføre det for at opnå målet ved at overvinde de vanskeligheder. Et problem kan have mere end én mulig løsning. Mange gange er der behov for en optimeret løsning, der repræsenterer korteste sti til at overvinde de vanskeligheder, med økonomi af ressourcer.
At finde en løsning ved hjælp af problemløsning teknikker, hvad der er først og fremmest vigtigt, er at definere problemet klart. Mange gange en løsning er ikke mulig, fordi problemet ikke er veldefineret. En klar fremstilling af en problemstilling kan ofte påpege meget let til en effektiv løsning. Der er behov for også en klar analyse af graden af ​​kompleksitet i et problem. Der er forskellige teknikker til problemløsning, der beskæftiger sig med problemer af forskellig sværhedsgrad og kompleksitet. Et behov for at vælge en af ​​de teknikker til problemløsning, som passer til det specifikke problem foran dig.
I min personlige erfaring, har problemer en karakter til formere sig. En løsning på et problem, der ofte skaber nye virksomheder. Det er fordi vi aldrig kan styre alle variable i et problem og finde en helt optimal løsning. Lad os få et kig på flere etablerede teknikker problemløsning, der repræsenterer en arsenal af værktøjer til problemløsning.
Problemløsning Teknikker, teknikker i problemløsning kan formentlig lige så mange, som antallet af unikke problemer, der findes. Domænet af menneskelig viden er stadigt stigende og så er problemløsning værktøjer og teknikker, der findes. De seneste revolution inden for informationsteknologi og globalisering har oversvømmet os med oplysninger, men vi har stadig sulte for visdom! Der er behov for en klarhed i tankegang og klar fornemmelse af formål. Her er en liste over nogle de bedste teknikker til problemløsning. Disse metoder er generelle strategier for problemløsning, der kan anvendes til at løse ethvert problem i erhvervslivet, personlige liv eller nogen form for teknisk problem. Succesen for en løsning ligger også i den kliniske udførelse. Selv om du har en løsning, skal du have gåpåmod at fuldbyrde det og stå ved sine soliditet for at arbejde.
Metode Trial & Error; Dette er en af ​​de teknikker til problemløsning som hyppigst anvendt. Ideen er at holde afprøve løsninger og forbedring af dem ved læring gennem fejltagelser. Det er en form for brute force-metoder, som fungerer, men kan være tidskrævende.
Metode Abstraktion; Denne måde at abstraktion modellere problem ved at tage de centrale oplysninger i betragtning, mens mejsling væk unødvendige ting. Så du løse problemet på en abstrakt måde, før du håndterer det i virkeligheden.
Break & Conquer, Bruddet og erobre metode problemløsning virker ved at skære de større problem ned til mindre dele, og derefter angribe dem separat. Den har lagt puslespillet en løsning sammen, ved at løse det problem delvist.
Brainstorming, Denne teknik for problemløsning er ca syntese en optimal løsning ved hjælp af diskussion af en række løsninger, der hvert medlem af problemløsning hold kommer op med. Large teams often work this way, by selecting the best part out of multiple solutions to make the best ett.
Reduktiv Analyse, reduktiv analyse er alle om at forvandle en ukendt problem, for hvilken løsning ikke findes, til en kendt problem for hvilken løsning eksisterer. Hvis du ikke behøver en løsning på et problem, så behøver du ikke ændre løsningen, men omdanne problemet og gentage det på en sådan måde, at du kan have en løsning!
Forskning metoder; Forskning baseret teknikker problemløsning afhænger af allerede eksisterende bibliotek med kendte løsninger, der findes. Fra disse kendt løsninger, kan en ny skræddersyet løsning skal bygges som er egnet til dit specifikke problem. Du forsker tilgængelige løsninger og forbedre dem.
Angribe Rodårsag; Dette er, hvad du kalder en problemløsning teknik, der løser problemet ved at angribe den egentlige årsag, hvorfra problemet udspringer. It løser problemet dybt og helt, ved at studere det grundigt og finde de bagvedliggende årsager hertil. Når den egentlige årsag er anvendeligt, er problemet ikke længere er et problem!
Lateral Tænkning, Dette er en række kunstneriske teknikker for problemløsning, der beskæftiger utraditionel, kreativ eller »out of the box ‘tænkning. Dette er den metode, som genier ofte anvender som de udnytter deres unikke kræfter visualisere en løsning fra en radikal synsvinkel.
Læs mere på:; kreativ problemløsning aktiviteterne Løsning gåder eller gåder, hvordan man løser matematikopgaver, Problem Based Learning, Disse teknikker for problemløsning er ikke de eneste og man kan få en løsning ved at ansætte mere end én af disse teknikker. Jeg synes personligt problemløsning meget vanedannende som øvelse. Med hver løst problemet, i ethvert område af menneskelig stræben vi lære noget nyt og holde optimere vores kompetencer. Ingen lander op med perfekte løsning som perfektion i sig selv er en begrænsende mål, da der er intet i denne verden, som ikke kan forbedres. En søgen efter det optimale, klar tænkning, aldrig en sige dø attitude, og en indlæringsevne via din fejl er, hvad vil føre dig til bedre løsninger?

Smokey Øjenskygge
Hvordan man Kill Spider Mider
Ufærdige Køkken Cabinets
Candy bar ved bryllupsfester
Øjenbryn Dye
Havestue rhus
How to unclog en Drain
Glow in the Dark Paint
Hvordan man undgår tømmermænd
Corner Desk Planer
Bedste måned at købe en bil