Tegn på, at Labor er nær

Dette er din første graviditet, og du har konfronteret flere »firsts« i denne tid. Den første morgenkvalme, de første erfaringer med spark, den første gang du oppustethed op, den første uforklarlige mad opfordrer til, at du havde. Så også flere andre første tanker om fødslen – »Skal jeg spiser det?” »Skal jeg sove på ryggen?”. Og nu, at du er godt i din tredje trimester og datoen for leveringen langsomt nærmer sig, er du fyldt med en nervøs spænding, som du ikke kan forklare. Og med den kommer en tilbagevendende tanke “Hvad er tegn på, at arbejdsmarkedet er tæt på? ‘,’ Hvordan vil jeg vide tegn på, at arbejdskraft nærmer?”, Osv. Der er ingen grund til bekymring. Lad dit sind stå stille og bare læse følgende artikel for at forstå de tegn på, at arbejdskraft er nær. Læs mere på; Hvad man ikke skal spise, når Gravide, Ting at undgå under graviditet; Tidlige tegn på, at Labor er nær
Nesting opfordrer; Nesting er en naturlig og emotionel proces, hvorved en mor vil ‘forberede’ for ankomsten af ​​hendes baby. I andre arter er det gennemføres ved at forberede reden, opsamling af blade og lignende. Hos mennesker, dog er det opleves af den omstændighed, at moderen vil begynde at rense huset. Hun vil støv, organisere og gøre huset rent i varierede grader. Dette er blot en instinktiv reaktionen på babyens ankomst – at forberede alt på forhånd. Bare vær forsigtig, når du støv selv. Tag forholdsregler, når du gøre det. Så hvis i morgen er du pludselig overvældet af behovet for at rydde huset, forstår det er et af de tegn på, at arbejdsmarkedet kommer snart.
Oplever Diarré; anden pointer which kategoriserer tegn på, at arbejdskraften er i nærheden, er det faktum, at du kan begynde at opleve diarré. Dette er faktisk kroppens måde at forberede dig til arbejdskraft. Det vil frigive de kemiske prostaglandiner, der fører til løs afføring. Veerne, at du oplever i løbet af afføring ligner dem erfarne under fødslen, hvorfor det hjælper. Så også, det hjælper at tømme tarmene, så baby er leveret korrekt. Læs mere om diarré og graviditet.
Baby Drops, det engagement «eller baby« falder «som det kaldes, vil forekomme meget tidligt for kvinder i den første graviditet, mens for kvinder, der har havde babyer før vil opleve dette lige før den egentlige leverance. I den sammenhæng vil baby lavere sig ind i bækken området, og i stilling til fødslen. Dette giver kvinden at ånde lettere, da babyen ikke skubber sig ind i brystkassen. Halsbrand og generelt ubehag vil også falde.
The Bloody Show; Udflåd (hvid og tyk), der opstår under graviditeten, vil stige. Men sammen med det, kan man også mærke rød striber og store slim klumper. Dette er den slim stik, som beskytter åbning af cervix fra bakterier og bakterier fra at trænge ind. Til arbejdskraft kommer i nærheden, vil slim stikket falder ud, og du kan mærke, at det er blandet med brun, rød eller pink striber (det er derfor, der er omhandlet blodige show). Læs mere på gule “DISCHARGE under graviditeten.
Sammentrækninger, Nogle gange vil kvinder oplever kraftige smerter i starten af ​​kontraktioner, og kan forveksles med dem at være et af tegnene på, at arbejdskraft er nær. Men hvis disse sammentrækninger har ingen reel mønster for dem, så de kunne bare være Braxton-Hicks veer. Disse er sjældne, og vil kun hjælpe i livmoderen for at øve og forberede den egentlige veer. Disse vil også hjælpe livmoderhalsen at dæmpe som forberedelse til levering. Når dette ændrer regelmæssigt rytmiske mønstre, det er en garanteret tegn på, at arbejdskraft er nær. Dette resulterer i en stramning af maven muskler og en følelse svarende til den, opleves af nogle kvinder under menstruation kramper. At lindre smerter under fødslen og sammentrækninger, er det bedst at gøre eller anden form for graviditet øvelser. Læs mere om hvad veer har lyst til.
Vand Breaking; Dette er nok den mest berømte og kendte tegn på alle de tegn på, at arbejdskraft er nær. Dette sker, når den fosterhinden, der er fyldt med væsker (omkring baby), bristninger. Det flydende starter derefter flyder ned i skeden enten i en vedligeholdelsesladning eller en stærk vælde. Dette skilt er en garanti for, at arbejdskraften hurtigt nærmer sig. Sommetider lægen måske nødt til at sprænge et par membraner for vandet til at bryde og leveringsprocessen påbegyndes. I visse tilfælde, vil vandet bryde før veerne begynder og i andre efter. Læs mere på; Forestående Tegn på Labor, Tidlig Tegn på Labor; Disse tegn, at arbejdskraften er tæt på, vil hjælpe dig med at identificere, om du vil gå ind arbejdskraft snart eller ej. Så når dagen for leveringen starter nærmer sig, bare holde øje med disse symptomer og være forvisset om, at alt vil blive sørget for. De bedste hilsner,

Parabolinstallationen
Hvordan du udskifter Heater Core
Fransk Nail Tips
Billig Weekend Getaways
Gothic Boligindretning
Hvordan man opbygger en reol
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer
How at nærme sig en Guy
Kvinde Body Language
Fix vasken Leak
Billige Dato Idéer