Teenage Love Quotes

Oplevelsen af ​​faldende i kærlighed i en alder af tretten eller fjorten is uovertruffen! I den alder, er oplevelsen af ​​kærlighed meget unik og frisk! Den ene er ikke meget bevidst om de tricks og ‘taktik’ af kærlighed. Denne alder kan man ikke generelt forudsige, hvordan den anden person vil reagere eller hvad han eller hun formodes at gøre, og at mystik og ængstelighed, hvad der gør den teenage kærlighed smukkere! Da vi når tyve, vi er næsten velbevandret med det modsatte køn reaktioner! Men for teenagere, er det en opgave. Så der er teenage kærlighed citater og talemåder for deres hjælp! Nedenfor er en liste over teen citater, hvoraf nogle sjove teenage elsker citater og nogle meget romantisk dem, så dommeren din kæreste stemning og bruge et citat i overensstemmelse hermed! Læs mere på berømte citater.
Cute Teenage Love Quotes
Nogen kan fange dit øje, men det tager en person, særlige fange din hjerte – Anonym.
Der er 3 store ting her i verden.; Det første er, at du elsker nogen., Mens den anden ting er nogen til at elske dig tilbage, og den tredje største ting er for det første, og anden ting sker samtidig … – Anonym.
Kærlighed er, når u cant være opmærksom i klassen; få din for evigt at skrive din fornavn med sin sidste. – Anonym.
Du lærer at kunne lide nogen, når du finder ud af, hvad der gør dem til at le, men du kan aldrig rigtig elske nogen, indtil du finder ud af, hvad der gør dem græde. – Anonym.
Hvad kærlighed er: Det er blind hengivenhed, ubetinget selv-ydmygelse, sige indsendelse, tillid og tro mod dig selv og mod hele verden, opgiver hele dit hjerte og sjæl til slå …. – Charles Dickens.
Jeg savner dig mest, når jeg er ked af det., Jeg savner dig, når jeg er ensom., Men mest af alt, og jeg savner dig, når jeg er glad. – Anonym.
Vi fik: To hænder til at holde. På ben at gå. To øjne til at se. To ører til at lytte. Men hvorfor kun ét hjerte? Fordi de andre blev givet til en anden. For os at finde. – Anonym.
De hotteste kærlighed har den koldeste ende. – Sokrates.
Mangen ung dame ikke indse, hvor stærkt hendes kærlighed til en mand er indtil, han ikke har bestået den godkendende test med sine forældre. – Anonym.
Du ved, når du har fundet din prins, fordi du ikke kun har et smil på læben, men i dit hjerte så godt. – Anonym.
Alder betyder ikke beskytte dig mod kærlighed, men kærlighed, til en vis grad, beskytter dig mod alder. – Jeanne Moreau.
Din stemme gør mig ryste indeni; Og din smil er en indbydelse, for min fantasi til at gå amok. – Anonym.
Indimellem,; Lige midt i et helt almindeligt liv,; Love giver os et eventyr. – Anonym.
Jeg er så forelsket, hver gang jeg ser på dig min sjæl bliver svimmel. – Jaesse Tyler
Du ved det er kærlighed, når de små detaljer om en anden person, dem der er ubetydelige for de fleste mennesker synes fascinerende og utrolig til dig …. – Anonym.
Giv hende to røde roser, hver med en note. Første tone siger til kvinden jeg elsker og den anden, for min bedste ven. – Anonym.
Lad ikke nogen blive din alting, fordi når de er gået, du har ingenting! Kenya Mitchell. – Anonym.
Når du har intet tilbage, men kærlighed, så for første gang, du bliver opmærksom på, at kærlighed er tilstrækkeligt …. – Anonym.
Den bedste ting her i livet; kan aldrig holdes,, de skal blive givet væk.; Et smil, et kys og kærlighed. – Anonym.
Hvis du elsker nogen, fortæl dem …; for hjerter ofte brydes; med ord venstre uudtalte. – Anonym.
Kærlighed er meget ligesom en vild rose, smuk og rolig, men er villige til at trække blod i sit forsvar. – Mark Overby
Vi er alle en lidt underlig og livets lidt underligt, og når vi finder en person, hvis skøre er kompatibel med vores, vi slutte op med dem og falder i gensidig skøre og kalder det kærlighed. – Anonym.
I dette liv kan vi ikke gøre store ting. Kan vi kun gøre små ting med stor kærlighed. – Mor Teresa.
I det aritmetiske af kærlighed, lig en plus én alting og to minus én lig ingenting …Ingen kan fortælle nogen, hvad kærlighed er, du vil simpelthen vide det når du føler intet andet ….Kærlighed kan ske overalt helst og næsten altid når vi mindst venter det …. – Anonym.
Du har mĺ vinder lidt,; Lose lidt, Og altid have blues, bare en lille,, det er fortællingen om,, det er herlighed af kærlighed. – Anonym.
A Friend’s Love siger:; Hvis du nogensinde har brug for noget, og jeg vil være der.; Sand kærlighed siger:; du aldrig mangle noget, og jeg vil være dér. – Anonym.
Engang, skete noget for mig, men det var det sødeste ting, at nogensinde kunne være,, en fantasi, en drøm, det var den dag, jeg mødte dig. – Anonym.
Læs mere på:; elsker citater og talemåder til hende, elsker citater fra Romeo og Julie; Love citater af Shakespeare; Cute Love Quotes; Dette var nogle af de bedst teenage kærlighed citater og talemåder. Du kan også læse mere om citater for teenage piger. Du er sikker på at gøre din kæreste eller kæreste tilfreds med disse citater!

Havestue rhus
Razor Burn Behandling
Hvordan man undgår tømmermænd
Serviet Folding
Sådan afsluttes en Affair
Indendørs Plant Care
Sensitive Skin Care
Flushing en Radiator
How at pumpe gas
Lomme Door Reparation
Traditionelle Anniversary Gaver efter år