Tattoo Metoder

Denne sommer, da du var dybt i kæmper for kærlighed … lugten af ​​søde roser i luften, lyden af ​​presenninger, sammenblanding af vejrtrækninger. En passion, der havde noget navn .. grænseløs ..En passion som der aldrig har eksisteret, aldrig nogensinde ville. Realisering slog. Jorden rumlede, de oprandt følelse og derefter musikken i dine ører ikke vil stoppe. Noget holdes fortæller at gøre denne følelse varer evigt … så du tog dig til den nærmeste tatovering stuen og fik sit navn sværtet til din arm. Alle på 16, dette virkede som det mest romantiske ting, du nogensinde har gjort. Og du derefter vendte 17. Hvad der skete næste er stadig en tåge, men han ikke længere var »den ene« længere. Strange kærlighed huh? Stranger tatovering …”Hvad nu?’ Du brug for hjælp pige, og hvordan …Du skal slippe af med det selvfølgelig, men clueless om hvordan man griber det an? Ikke at bekymre sig ma Cheri, er hjælpen her. Præsentere de bedste Tattoo metoder til din rådighed. Læs op på disse tattoo-fjernelse metoder som du ville Bibelen og voila! Problem løst!
Tattoo Metoder og procedurer; Der er flere metoder til tatovering fjernelse. Læs videre, og derefter beslutte, hvilke der passer dig bedst.
Laser, Laser (Light Amplification by stimuleret stråling) er en af ​​de bedste tatovering fjernelse metoder. In dette, bjælker meget intens og ekstrem lys bruges til tatovering fjernelse. Disse kan helt fjerne tatoveringen eller lette det indtil er det kun en kedelig patch. Den type laser, som vil blive administreret på dig, vil afhænge af faktorer som tonen og farven på din tatovering og placeringen af ​​den. Der er især tre typer af lasere, der bruges, er disse Ruby Laser, den Alexandrit Laser og NdYAG Laser. Alle disse lasere kaldes Q-switched lasere og er meget høj i intensitet.
Vakuum, fx når laseren energi enten bruges som en kontinuerlig lys bølge eller kan gives som lysimpulser. Laseren vil ‘cut’, ‘sæl’, og selv foretage målrettede fordampning af hud væv og blodårer. Det er en temmelig kostbar procedure, og vil forårsage enorme smerter. Læs mere om laser tatovering fjernelse.
Salabrasion; I denne metode, er en kornet salt lignende stof og vand blandes sammen. Så denne blanding bruges til gnide, skrabe og sand det område af tatovering indtil det punkt, for blødning og videre frem. Til dette, er lokal anæstesi gives til følelsesløs området først og derefter salabrasion metoden administreres. Dette indebærer skrabe ud lag af overhuden og nå det punkt, hvor tatovering inked. Men nogle gange er det ikke muligt at opnå den tatovering lag, hvis det sker ved en professionel person. Dette skyldes, bliver tatoveringen blæk sivede nede dybt ind i lag af huden. Mange gange denne Tattoo metode vil efterlade huden ekstremt øm og skrabet og arret vil forblive for livet. Det er yderst smertefuldt, og mange mennesker kan ikke beskæftige sig med den smerte, der opleves. Igen er det vigtigt at vide, at tatoveringen ikke kan helt gå, men bare kedelig nede. Derfor er det meget vigtigt at vide alle disse funktioner er involveret i salabrasion før opting for denne tatovering metode til fjernelse.
Excision; Denne tattoo metode til fjernelse er nok den mest ideelle metode til dem, der har små tatoveringer. The excision metode indebærer »fjernelse« tatovering i videst muligt omfang. Til dette vil kirurgen første injicere en bedøvelsesmiddel ind i huden og følelsesløs området omkring tatovering. Så vil de fjerne de første og andet lag af huden og med det, bliver tatoveringen farve også fået slippe af med. Efter dette, vil lægen søm op i såret. Men hvis tatoveringen er større og mørkere, så lægen vil have at pode et lag af huden på såret for at sy det igen. The excision udføres på indersiden af ​​huden først og derefter udenfor. Det er en temmelig problemfri gratis tatovering fjernelse metode og en favorit blandt folk, der ønsker at vælge nemme metoder af tatovering fjernelse. Operationen er som enhver anden, at en kirurg ville udføre, og derfor relativt nemmere.
Kosmetisk kirurgi, Dette svarer til en laser procedure eller plastikkirurgi. Det indebærer at fjerne det lag af huden og podning den med ny hud. Læs om kosmetiske kirurgi.
Intenst Pulserende Lys Terapi; På denne baggrund sendes i korte byger af energi. Det har til formål at fjerne unormale og farvede felter fra kroppen. Der er en betydelig smerte, der er involveret i denne metode, og mange gange, det efterlader skjolder af hvide pletter på den angrebne hud.
Gycolic Acid Skin Peel-metoden Dette er en form for syre peeling, der er beregnet til gnides på huden, og som med tiden vil, fade udseendet af tatoveringen. Da blækket er injiceret dybt ind i huden at bo permanent, vil dette Tattoo metode ikke kunne gå så dybt. Men hvad det kan gøre, er, at den vil blegne tatoveringen betragteligt ved at skrælle ud lag af huden. Den vil benytte en kemisk peeling som Glykolsyre eller Alpha Hydroxy syre for udsendelsen. Læs mere om tatovering fjernelse muligheder.
Andre Tattoo metoder; Der er flere andre Tattoo metoder, man kan vælge fra så godt. Nogle af disse kan bruges i kombinationer for at slippe af med den tatovering og varemærket helt. Men det vil tage længere tid ad gangen og en garanti for succes er noget mindre. Nogle af disse tattoo-fjernelse metoder er:; TSA metode til fjernelse, Cyrosurgery, Dermabrasio, irc Metode (Infrarød koagulation); Tattoo Fade Cremer metode. Læs mere om tatovering fjernelse fløde anmeldelser. ; Tattoo Cover-Ups. Læs mere på tatovering dække op ideer. ; Læs mere på; Tattoo Removal Cost; Tattoo i hjemmet; Synes hårde Jeg vil vædde på, alle disse tattoo-fjernelse metoder og de smerter, du skal nok skal gå igennem. Jeg vil ikke lyve, ja det er. Men hvis du virkelig ønsker at slippe af med denne tatovering, er du nødt til at gå igennem det. Konsultere en læge, før du tager nogen skridt og absolut ikke forsøge at gøre dette på egen hånd. Og næste gang blive rigtig helt sikker på, før det bliver en tatovering. De bedste hilsner,

Kort gøre ideer
Rense Bruser Drain
Tændingskontakt Fjernelse
Bromeliad Pasningsvejledning
Udendørs Bryllup Receptioner
Bedste Hele House Vand Filter
Cactus Plant Care
Asian Inspireret Møbler
Udfordrende Riddles
Bremse Line erstatning
Spiseborde for små rum