Tårn Piercing

Ørepiercing siges at være den ældste og mest almindelige form for piercing. Men indtil for et par år tilbage, var det begrænset til øreflippen piercing, som blev gjort almindeligt af kvinder. Men i dag, kan man få en række andre typer af piercinger i øret, som omfatter helix piercing, tragus piercing, daith piercing, tårn piercing, osv. Desuden piercing er ikke længere begrænset til de kvinder folkemusik, snarere flere og flere mænd får huller i ørene. Blandt de forskellige typer af øret piercinger, vi i dag vil tale om tårn piercing som er en af ​​de mest vanskelige, men meget populært type øre piercing, især blandt unge. Vide mere om andre typer øre piercinger.
Tårn Piercing – Procedure
Tårn piercing siges at være den, der sker på området lige over øregangen. Det er faktisk gjort på det tykke brusk, der ligger mellem den indre og ydre konkylie af øret, som kaldes anti helix. Som denne del af øret indeholder tykke brusk, er det siges at være en vanskelig slags piercing. Men det er faktisk nemmere at gøre dette piercing på folk, der har en udtalt tårn. Men da nålen skal igennem sådan en tyk brusk, kan tårnet piercing være meget smertefuldt. Men, hvis du er opsat på at få tårnet piercing gjort, tage et kig på proceduren nøje. Læs mere om øret brusk piercing.
Trin 1: Et vigtigt skridt, at man må tage, før det bliver tårnet piercing gjort, er at forske godt om piercing studie såvel som piercer. Bed om referencer til folk, der har fået deres tårn piercinger fra en bestemt piercer og vælge en, hvis han har en god rekord. Når du har besluttet dig om piercer, kan du gå videre med piercing.
Trin 2: Når du kommer til piercing atelier på den fastsatte dag, bliver du nødt til at vise en alder bevis og også bliver nødt til at underskrive visse dokumenter. Under en ven eller forælder sammen med dig vil være en god idé. Før piercer begynder med de procedurer, undersøge, om han har taget en ny nål eller har gennemblødt nålen godt i den løsning, der dræber bakterier. Også sikre, at den piercer bærer handsker, mens piercing din tårn. Bortset fra dette, skal du fjerne alle de forespørgsler eller er i tvivl, du har i tankerne, før piercing er færdig.
Trin 3: piercer vil bede dig om at ligge ned, dreje hovedet til den ene side i henhold til øret, at du vil kunne lide at stikke. For det første vil piercer rense øret helt og derefter gennembore tårnet med en krog formet nål. Han vil punktere brusk fra den ene side og tage nålen ud fra den anden side ved hjælp af saks. Når dette er gjort, smykker, du har valgt, vil blive indsat i hullet. Læs mere på gør øret brusk piercinger ondt.
Tårn Piercing – Smykker
Ligesom alle andre piercinger, ville den bedste tårnet piercing smykker være en, der er lavet af titanium. Nogle mennesker anbefaler også brugen af ​​stål smykker for tårn piercinger. En mini buet vægtstang er et af de mest brugte smykker, når det kommer til tårn piercing. Dog vil fangenskab perle ringe, også kendt som CBR også være et godt valg. Før du får din piercing gjort, vil piercer bede dig om at vælge et smykke, du ønsker. Når de smykker indsættes efter piercing er færdig, skal du ikke ændre det, før det er helt helet. Også, aldrig bruge billige smykker til råge piercinger, da det kan give anledning til infektion. Vide mere om at få din huller i ørene.
Tårn Piercing – Efterbehandling
Som jeg sagde tidligere, tårnet piercing Smerterne er meget svære og det er sandsynligt, at bo et par dage. Desuden er chancerne for smitte, er også højt i tilfælde af tårn piercing. Derfor er det vigtigt at tage størst muligt omsorg for piercing i helingsperioden. Tårnet piercing helbredende tid kan være hvor som helst mellem 2 måneder til 12 måneder, dvs det er forskelligt for forskellige mennesker. I denne periode er det vigtigt at rense piercing hverdagen i brusebadet. Iblødsætning piercing i saltvand, mindst to gange om dagen er en afgørende del af tårn piercing efterbehandling. Sørg også for at binde dit hår op i helingsperioden som hår kan blive viklet ind med piercing, hvilket øger chancerne for infektion. Hvis du oplever rødme, udledning, hævelse og smerter under helingsprocessen, ikke spilde tid til at høre din piercer eller en sundheds-praktiserende, da disse er tegn på tårnet piercing infektion.
Du kan lide at læse mere på:; Ear Piercing Efterbehandling; Inficerede Ear Piercing; Ear Piercing infektion, jeg håber du har fået en komplet idé om råge piercing ved at læse denne artikel. Efter anvisninger ovenfor er vigtigt at undgå enhver form for komplikationer i fremtiden. Så hvad venter du på? Find en professionel piercer og pryde dine ører med et tårn piercing.

Hvordan til franske Braid
Cartoon Tatoveringer
Linolie
How at drille dit hår
Contemporary Vindue Behandlinger
Hvordan man laver en pige Fall in Love med Du
Breakdance Flytter
Interiør Dørmontering
Interiør Design Idéer til Lejligheder
Beskæring Crepe Myrtle Træer
Naturlig Facial Scrub