Tankevækkende spørgsmål

Hvorfor nogen mener, at du, når du siger der er fire milliarder stjerner, men har for at kontrollere, når du siger malingen er våd? Tankevækkende ikke? Der er en hel del tankevækkende spørgsmål, som kan gøre dit hoved spin. Nogle af dem er ganske sjove, mens nogle er ganske interessante i sig selv. Vi har samlet nogle tankevækkende spørgsmål specielt til dig, nogle af disse er blot til formål at gøre dig til at le, mens nogle virkelig har til formål at provokere eftertanke.
Funny tankevækkende spørgsmål; Har du nogensinde spekuleret Hvorfor er ‘forkortelse’ sådan en langt ord? Funny er det ikke. Her en samling i nogle af de sjoveste tanke provokerer spørgsmål er du sandsynligvis mødt. ; Kan du få kantet en runde værelse? ; Hvorfor er fordampet mælk en gas? ; Hvorfor ‘ordblindhed’ er nødt til at være så svært at stave? , Hvis du forsøger at mislykkes, og lykkes, som du har gjort? ; Når folk går psykisk, hvorfor de får fysisk voldelig? ; Hvis Pinocchio sagde: “Min næse handler om at vokse, hvad der ville ske? , Hvis du nyst på en computer, ville det få en virus? , Hvorfor er den mand, som investerer alle pengene kaldes en mægler? ; Hvis en døv person har til at gå til domstolene, er det stadig kaldes en høring? ; Hvis spøgelser gå gennem vægge, hvorfor de ikke falde gennem gulvet? , Hvorfor får ikke krymper, når det regner? , Hvorfor er en firkantet måltid serveret på runde plader? , Hvorfor er det, at det er godt at score under par i golf men dårligt at være under pari i nogen ting andet? ; Hvis penge ikke vokser på træerne, så hvorfor skal banker har filialer? ; Hvorfor en rund pizza kommer i en firkantet kasse? ; Hvis en kronisk løgner siger dig, han er en kronisk løgner tror du ham? ; Hvis pro er det modsatte af con er fremskridtene modsatte af kongressen? ; Hvis alle i verden er en scene, hvor er tilhørerne sidder? ; Hvis superlim er så god hvorfor det ikke holder sig til indersiden af ​​røret? ; Hvis en person med en splittet personlighed truer med at begå selvmord, er det en gidsel situation? ; Hvorfor kan kvinder sat på mascara med munden lukket? ; Hvis elektricitet kommer fra elektroner, er moralen kommer fra morons? ; Disse må have været nogle af de mest farceagtige tankevækkende spørgsmål, du skal have nogensinde kommer på tværs, men alt er ikke rigtig sjovt derude. Læs mere på dumme spørgsmål at bede folk.
Tankevækkende spørgsmål for at få at vide Nogen: Når få at vide en person bliver vanskeligt, at disse spørgsmål spørge nogen til at kende dem bedre vil komme til din redning. Disse spørgsmål vil hjælpe dig i forståelsen af ​​personen, og forskellige aspekter omkring hans / hendes liv. , Hvad er den ene ting, du gerne mest gerne ændre ved verden? , Hvis du kunne give et nyfødt barn kun ét godt råd, hvad skulle det så være? ; Vil du hellere miste alle dine gamle minder, eller aldrig være i stand til at foretage nye? ; Er du mere bekymret om at gøre tingene rigtigt, eller gør de rigtige ting? ; Hvis du kunne vælge kun en, hvad vil du være: attraktive, rige eller berømte? ; Hvis du blev kronet til konge over hele verden, hvad ville dit første kongelige anordning være? ; Hvis du vidste, at alle du kender skulle dø i morgen, hvem ville du besøger i dag? ; Vil du hellere have mindre arbejde at gøre, eller mere arbejde du rent faktisk nyder at gøre? ; Er du holder fat i noget du nødt til at lade gå ud? ; Har du nogensinde været sammen med en person, sagde ikke noget, og gik bort følelse som du lige havde den bedste samtale nogensinde? ; Dette var nogle tankevækkende spørgsmål at stille nogen til at lære dem at kende bedre. Læs mere på 20 spørgsmål at stille nogen til at lære dem at kende.
Tankevækkende Spørgsmål om Life; Som du brug for at spørge nogen nogle spørgsmål for at kende dem bedre, kan man også stille nogle spørgsmål til at vide, hvad du ønsker. Her er en samling af nogle af disse spørgsmål. ; Hvad mangler i mit liv? ; Hvad er min største frygt? ; Har jeg set nok af verden? , Hvad skal jeg ændre mig selv? ; Er alting til en grund? ; Hvad kan jeg gøre for at ændre verden? ; Jeg gør hvad jeg virkelig ønsker at gøre? , Hvad er det skøreste ting, jeg ønsker at gøre? ; Hvem har haft størst indflydelse på mit liv? ; Hvis liv er så kort, hvorfor gør vi så mange ting, vi ikke lide, og som så mange ting, vi ikke gør? ; Det var nogle tankevækkende spørgsmål omkring livet. Vi forsøger ofte at undgå, da disse spørgsmål, som vi føler, at de har tendens til at bringe de mørke side af vores liv. Men det, vi ikke forstår, er, at svarene på disse spørgsmål er dem, der kan vise os den rette vej i vores liv.
Interessante tankevækkende spørgsmål; Har du selv tænkt hvilken vej en kompas vil gerne, hvis det var i rummet? Ja, der er en hel del interessante spørgsmål, som denne, der er vanskelige at besvare. Nedenstående er nogle af dem. ; Hvilket niveau af betydning, skal en person have, før de betragtes myrdet i stedet for bare myrdet? ; Hvis folk på det psykiske hotlines virkelig var psykisk, ville de ikke kalde dig først? ; Hvorfor brødristere altid have en indstilling så høj, som kunne brænde toast til et rædsomt sprød, som ingen anstændige menneske ville spise? , Hvorfor citronsaft er lavet med kunstige smag, mens opvask væske lavet med rigtige citroner? ; Hvordan kommer vi vælger fra blot to personer til at stille op til præsidentvalget og 50 for Miss Amerika? ; Hvordan kommer vi sætte en mand på månen inden realisere det ville være en god idé at sætte hjulene på kufferter? , Hvorfor er det, når du blæser i en hunds ansigt, han får sur på dig, men når man tager ham med på en køretur, han stikker hovedet ud af vinduet? ; Dette var nogle tankevækkende spørgsmål om de forskellige facetter af livet. Svarene på disse spørgsmål kan efterlade dig i spalter, men så de har mulighed for at gøre dig begynde at tænke ….. til at vise dig lysere side af livet ….. for at fremhæve alvorlige problemer i livet …. at provokere tanker dybest set. Ingen bliver nødt til at fortælle dig, hvordan du stille tankevækkende spørgsmålene, da disse spørgsmål er enkle nok til at gøre deres vej ind i dit normale samtaler.

Frygt for at køre bil
Summer Wedding Farver
Bedste måned at købe en bil
Blegning Hår med hydrogenperoxid
Nautisk stjerne Betydning
Korte hår Updos
Bryllupsfotografering Poses
Speedometer virker ikke korrekt
Sådan får du en annullation
Fodbold Party Idéer
Unikke Valentinsdag gaver