Tandlæge Jokes

Åh nej. Jeg kan bare ikke stå min søn!”Hvorfor? Er han en tandlæge?
Tandlæger er mennesker vi simpelthen elsker at hade. Lad os se det i øjnene, hvis der er nogen profession, der er universelt hadede i verden, er det tandlæge. Du undgår tandlægen som pesten, helt op indtil din tand frem til en sådan fase, hvor det ligner en verdenskrig kirkegård, er det kun hvorefter du går til tandlægen. Og så selvfølgelig du returnere klagende og krybbebidning over hvor meget din tand gør ondt, men hvor slemt tandlægen er. Alle sagt og gjort, noget, der vil hjælpe løfte dit humør er noget tandlæge vittigheder, som vil hjælpe tandlæger og patienter ser lysere side af denne ædle erhverv med hjælp disse tåbelige vittigheder.
Funny Tandlæge Jokes
En kvinde og hendes mand afbrudt deres ferie for at gå til tandlægen. Jeg ønsker en tand trukket,, og jeg ikke ønsker Novacaine fordi jeg i en stor fart, kvinden sagde. Bare uddrag tanden, så hurtigt som muligt, og vi vil på vores vej. Tandlægen var ganske imponeret.; Du er bestemt en modig kvinde, sagde han. Which tand er det? Kvinden henvendte sig til sin mand og sagde, Vis ham din tand, kære.
Patient: Doktor jeg har gule tænder, hvad skal jeg gøre?; Dentist: Bær en brun slips …
Open bredere. anmodede tandlægen, da han begyndte sin undersøgelse af patient.; Gode Gud! han sagde forskrækkede. Du har fået den største hulrum, jeg nogensinde har set, den største hulrum, jeg nogensinde har set. Okay Doc! svarede patient., Jeg er bange nok, uden at du sige noget to gange.»Jeg arresterede sagde tandlægen. Det var ekkoet.
Short Tandlæge Jokes
En kvinde ringede hende tandlæge, da hun modtog en kæmpe regning. Jeg er chokeret? hun klagede. Dette er tre gange hvad du normalt beregning., Ja, jeg kender, sagde tandlægen. Men du skreg så højt, du bange væk to andre patienter.
Hvad betyder tandlægen af ​​året får? En lille mindeplade
Hvilket spil har tandlægen spille, da hun blev et barn? Hætter og røvere
Hvad laver en tandlæge gøre på en rutsjebane? Han seler selv
Hvad var tandlægen gør i Panama? Leder du efter rodkanalen
Patient til Tandlæge: Hvor meget for at få mine tænder rettede?; Tyve tusind dollars svarede tandlægen. Patient hoveder til døren., Tandlæge til patient: Hvor skal du hen?; Til en plastik kirurg for at få min mund bøjet.
Patient: Hvor meget at få dette tand trukket?; Tandlæge: $ 200; Patient: $ 200 for blot et par minutter værd arbejde?!, Tandlæge: Jeg kan udtrække det meget langsomt, hvis du har lyst.
Gammel mand: Darling, dine tænder minder mig om stjernerne, Gammel kvinde: Fordi de glimter og gnist?; Gammel mand: Nej, fordi de kommer ud på natten!
Bedste Tandlæge Jokes
Jeg kom ind for at lave en aftale med tandlægen. sagde manden til receptionisten. Jeg er ked af sir. Hun svarede, han er ude lige nu, men … Tak, afbrudt naturligvis nervøse potentielle patient. Hvornår vil han ud igen?
Undskyld mig et Øjeblik, du, sagde tandlægen til patienten, men før du begynder dette arbejde Jeg må have min boremaskine., Herregud, mand! udbrød patienten irriteret. Kan du ikke trække en tand uden generalprøve?
Edward: Har du nogensinde stødt på en mand, der ved den mindste berøring, der fik dig til gys og bæve i hver fiber af dit væsen?; Lucy: Ja tandlægen.
Tandlæge: Må ikke bekymre dig. Jeg er smertefri.; Patient: Jeg er ikke.; Patient: Doc hvad skal jeg gøre med alle de guld og sølv i min mund?; Tandlæge: Må ikke smile i et dårligt kvarter.
På hvilket tid gør de fleste mennesker går til tandlægen?; I tand-hurty (02:30).
Sp: Hvad er forskellen mellem en tandlæge og en New York Yankee fan?; A: En Yanks for the rødder other rødder the Yanks.
Hvad man skal kalder man en gammel tandlæge? Lidt lang i tand
Tandlæge Jokes for Kids
Et lille dreng blev taget til tandlægen, hvor han fik at vide, at han havde en hulrum, der skulle udfyldes. Nu ung mand, spurgte tandlægen, Hvilken slags fyld ønsker du for det carious tand?; Chokolade, please, svarede den unge knægt.
Mor: Har din tand stoppet hurting Endnu? , Søn: Jeg ved det ikke. Tandlægen beholdt det.
Ginny: Far, når jeg bliver stor, vil jeg blive et hjerte-læge eller en tand-læge?; Far: Tandlæge honning; Ginny: Hvorfor far?; Far: Vi har kun ét hjerte, men 32 tænder?
Johnny sad i venteværelset efter at få hans tand udvindes. Receptionisten spurgte ham, hvordan han havde det. Jeg er okay, sagde han, men jeg kunne ikke lide de fire bogstaver-ord lægen anvendt under udvindingen. Hvad sagde han? spurgte sygeplejersken alarmeret. Ups! svarede Johnny.
Så det var alt om tand, hele tand, og kun tanden. Som Murphy ville have sagt, vil du altid akut lider af en tandpine efter den nærmeste tandklinik har lukket ned. Så for øjeblikket kan du i stedet et godt grin med disse tandlæge vittigheder, som er korte hylende morsomme vittigheder, der er bundet til efterlade dig i splits, fordi, som din tandlæge vil fortælle dig, Latter er den bedste medicin?

Nail Polish Farver
Business Påklædning til mænd
Hvordan man siger Happy Birthday på fransk
Zinnia Frø
Dorm Room Pranks
Baby Shower Spil til mænd
Kloak Line Genanskaffelsesomkostningerne
Brude Brusekabine Temaer
Furnace filterskift
Funny Witty Citater
Hvordan man Iron en Skjorte