Tag: Typer af Tagdækning

Tagene er meget vigtig del af enhver form for kommerciel og hjem byggeri. Tage hjælpe med at beskytte interiører fra den barske sol, regn, sne, snestorm, kort sagt miljøforhold. Tage har en lang historisk forbindelse og en særlig arkitektonisk typer tag fortæller en mere om de kulturelle påvirkninger i en region.
De øverste del af bygningen, tag, hjælper med at beskytte bygningen. Der er mange ting, der kræver særlig tagdækning typer, ligesom en postkasse til en kirke, et stadion og endda et busstoppested. I et hjem, beskytter et tag huset fra miljøforhold. I en have, beskytte typer tag konservatoriet fra kolde, vind og regn, men tillader sollys at opfylde planterne under den. Taget type i en veranda, kan hjælpe med at beskytte området mod sollys. Således efter de forskellige behov, der findes forskellige typer af tagdækning. Lad os se de forskellige typer af tag, du behøver at vide, når bygge et hjem. Du kan læse mere om byggematerialer.
Tagdækning Typer
Som nævnt tidligere, tag typer er det vigtigste aspekt af vores hjem. Du kan vælge fra mange typer af tagdækning, når man bygger et nyt hjem eller reparation af en løbende tag. Afhængigt af tagtype, vil du kunne give et andet udseende og føler, at dit hjem. Følgende er de forskellige typer af tag, du kan vælge for til dit hjem. Du kan læse mere om tagmateriale typer.
Gavl Roof; Gavlen tagtype er en af ​​de meste populære typer af tage til boliger. This tagdækning type har to tagflader, der er af samme størrelse. De er sat i samme vinkel, ryg mod ryg. Det gør et højdedrag i toppen og danner en trekantet tag. Dette tag type er en meget billig design og let at lave. Det giver en god ventilation og mere loft plads. Men det er ikke godt for høje vind områder, da det kan lider skade. Du kan læse mere i tagdækning omkostninger og skøn.
Cross gavl tag Korset gavlhus Taget er i lighed med gavlen tag, kun at det har to dele, der krydser. De to loftsektionerne er sat sammen i en ret vinkel. De to dannede kamme står vinkelret på hinanden. Længde, tonehøjde og højder for de to tag, kan eller ikke kan afvige fra hinanden. Kan du bruge denne tagdækning typer for Tudor og Cape Cod stil hjem.
Flad tag det flade tag som navnet antyder er flad, men har en lille hældning for at hjælpe med at kaste vand. De er undertiden benævnt »lavt hældning tage«. These typer tag kræver mindre materialer samtidig med at opbygge og er derfor mere økonomisk. Dog kan det være nødvendigt at re-tag Sådan lukker oftere, da materialerne sidste omkring 10 til 20 år. Også, hvis de fælles vandet ikke er afregnet jævnligt, kan taget blive beskadiget. , Hvis du bor i områder, der får mere regn og sne, kan dette tag ikke vise sig at være et ideelt valg.
Mansardtag, Dette er en populær tagtype, der blev fremsat af arkitekt Francois Mansart i 1600-tallet i Frankrig. Denne type tag har to markant forskellige pister, på hver side. Den øverste del af taget har en lav hældning, så bare nok vand løbe væk kan forekomme. The lave hældning kan ikke ses fra jorden. Den nederste del af taget har en stejl hældning med vedhæftet kviste. These tagdækning typer tilbyder en masse loftsrum. Det giver også ekstra plads, der er kendt som “loftet”. Hvis du bor i tunge snefald områder er dette tag type ikke anbefales. Sneen, kan bygge op på lav hældning portion og forårsage belastning på afstivning.
Valmtag, Denne type tag svarer til gavl tag med alle sider af taghældninger, der opfylder de vægge i huset. Kan du bruge denne type tagdækning, hvis du bor i områder med høj vind eller orkan. De har en god intern skinner og er ikke let pillet ud. Hipped tage udbyder mindre interne tag plads og dermed giver mindre lagerområder.
Cross Hip Roof; Dette svarer til valmtag typer. This tagdækning type har to led, der krydser. De to loftsektionerne mødes på et punkt, der kaldes en “dal”.
Pyramideformede Hip Roof, Dette er en valmtag type, der danner en pyramide form. Der er fire lige store trekanter, der mødes på et enkelt punkt på toppen af ​​taget.
Slatbox tag; Dette tag type svarer til en gavl tag. Det har to sider, der ikke er symmetriske med hinanden.
Halvtag, den halvtag har ét tag ansigt, skrænter nede hele strukturen. Det er sommetider benævnes lean-til tag. Det er en af ​​de nemmeste og billigste tagene at bygge.
Hængejerns tag; Denne tagtype ligesom mansardtag har to forskellige skråninger med to symmetriske sider. Det øverste hældning er lavere, og bunden hældning har en stejl hældning, der kan være næsten lodret. Den er også kendt som laden tag, som det er almindeligt set i hø staldene. It har rigelig plads til opbevaring.
Bonnet Roof, Motorhjelmen Taget er den mindst almindelige type pf tag, du kan komme på tværs. Det er en type af modificeret valmtag, som er fundet i fransk folkelig arkitektonisk typer tag. Dette arkitektoniske tag type er modsat Mansard typer af tag. Den øverste skråning er stejlere end den nederste skråninger og i bunden hældning hænger over huset. Således er det vedrører den åbne sider våbenhuset og kan give ly for sol og nedbør. Disse typer af tagdækning er også kendt som ‘sparket udhæng’ tag.
Det var nogle af de typer af tagdækning, som du kan overveje, samtidig konstruere et tag. Du skal tage hensyn til forskellige vejr-, miljø-, pris faktorer og dine krav, mens du vælger en af ​​de forskellige typer af tagdækning. Jeg håber, at denne artikel på tagdækning typer beviser til hjælp for dig at forstå de typer af tagdækning til rådighed.

Amazon regnskoven Planter
Buddhistisk Tatoveringer
Eyeliner Styles
Billige Gaver til mænd
Hibiscus Beskæring
Hvad man Må på søndag
Billig Weekend Getaways
Sweet 16 invitationer
How at drille dit hår
Sådan ændres en generator
Skin Stramning Cream