Tæpperens Priser

Tæppe rengøring er sådan noget, der kan forårsage en reel smerte i hovedet, især for dem der lige har indført dem i deres boliger. Mange tæppe produktionsvirksomheder anbefale deres kunder at have deres tæpper renset mindst en gang i hver 1 til 1 ½ år. Det er endnu et faktum, at en gennemsnitlig tæppe ejer får tæppet renses én gang i hver 7 år, hvilket er ganske overraskende. Der er to ting bag denne situation, for sikker. Den ene er, at de ikke er klar over faktisk hvordan man renser tæppet og for det andet (hvilket er mere sandsynligt), er de bekymret eller uvidende om tæpperens priser. Nå, der er forskellige tæpperens metoder til rådighed, der kan bruges af folk, der ønsker at få arbejdet gjort. For så vidt angår tæpperens priserne angår, kunne man altid henvise til følgende artikel!
Fakta om Tæpperens priser
Det bliver meget vigtigt for et tæppe ejer at være opmærksom på det samlede areal af huset, der er dækket af gulvtæppe. At få ordentlig tæppe rengøring siges at være et af de smartere måder at investere penge i det rigtige sted. Der er forskellige tæppe rengøringsselskaber og tjenester, der tilbyder dig den bedste service, hvorfra du kan vælge fra, uanset behov. Disse forskellige tæppe rengøringsselskaber har regler for deres egne, hvilket i høj grad påvirker tæpperens priser, i det pågældende område. Læs på gulvtæppet Pletfjerner så godt.
De fleste af tæppet rengøringsvirksomheder afgøre deres tæpperens priser som pr det område af rummet og placeringen af ​​tæppet. De har nogle faste satser på at rense gulvtæppet, at de anvender færdigheder til. Prøv og finde ud af en berømt tæppe rengøring virksomhed i dit område, kan du faktisk kontakte deres hotline og få alle dine spørgsmål besvares sammen med de nøjagtige omkostninger ved dit tæppe rengøring projekt. The grundlæggende tæpperens priser, der faktisk omfatter spotte og forbehandling af tæppet så godt. På en gennemsnitlig et areal på under 300 m² anses for at være et værelse, alt over, der betragtes som et andet værelse, og hvilke omkostninger er beregnet i overensstemmelse hermed.
Som en grundlæggende forberedelse til at starte tæpperens, flytte alle møbler artikler fra det rum, hvor tæppet rengøring skal udføres, hvilket ville selvfølgelig spare dig gebyrer for at ekstra arbejdskraft. Ellers tilføje mindst $ 10 til $ 30 i de samlede udgifter, du har kommet op til dit tæppe rengøring projekt. Når du søger efter gulvtæppet rengøringsfirmaer, altid søge efter virksomheder, der leverer service, ved hjælp af miljøvenlige rengøringsmidler, hvilket ville være altid godt for dit helbred og naturen så godt. Det er rigtigt, at øko-venlige tæppe rengøring er højere, men det er gavnligt for alle, også dit kæledyr, hvis de har nogen.
Gennemsnitlig Tæpperens priser
Husk, at kommercielle tæppe rengøring inkluderer også polstring, hvis det skal til rengøring. En vigtig faktor, som påvirker tæpperens omkostninger er region eller lokalitet, som du tilhører. Nedenstående priser kan variere en anelse som pr dit lokalområde. På et gennemsnit, falder tæpperens priser eller andet sted omkring $ 0,30 per sq ft, men altid holde sig for øje, at dette er et generelt skøn og de faktiske priser i dit område kan variere.
Gør-det-selv-metoden Her er nogle gennemsnitlige tæpperens priser for forskellige dele af huset, hvis du vil gøre det DIY måde. Tæppe rengøring i en enkelt soveværelse kan koste $ 29 eller mere, mens et dobbeltværelse kan koste 37 dollars og meget mere. Spisestue tæppe rengøring kan koste $ 37 og mere, mens lounge kan koste omkring 40 dollar. Tæppe rengøring på gangen kan koste et sted omkring 22 dollar, mens en trappe kan koste 26 dollar (op til 12 trin). Tæppe rengøring af badeværelset og trappe landing er relativt billigere, hvilket er omkring $ 8, mens en lille tæppe kan koste dig $ 22 for rengøring!
Kemisk rensning Metode; Tæpperens priser for 650 sq ft kunne være et sted i intervallet $ 125 til $ 245. Samtidig kunne en 1350 m² single-etagers hus, med tilnærmelsesvis 950 m² tæppe området køre $ 190 til $ 390. En 1700 m² tæpperens kan koste dig op til $ 325 til $ 600. Disse omkostninger omfatter tæppe område af soveværelset, gangen og stuen også. Kemisk rengøring på de videregående ender i forhold til damp rengøring metode, der anvendes til rengøring tæpper.
Damp Rengøringsmetode; Steam tæpperens metode er billigere priser og en 900 m² af lejlighed kan koste $ 150 til $ 210. Mens tæppe rengøring priser for en 1300 m² single-etagers hus kan range et sted mellem $ 150 til $ 310. Mens tæppe rengøring udført for en 2200 m² hus i to etager kunne gå op til $ 180 til $ 545. De fleste af de virksomheder kan leje damp tæpperens system for $ 75 og mere, hvis du ønsker en DIY damp rengøring metode til dine tæpper.
Læs også om:
Kommercielle Tæpperens maskiner; finde en kommerciel Tæpperens Service; Der er kun få måder at spare tæppet rengøring priser, ligesom rengøring tæppe fra tid til anden, ved at vedtage DIY måde. Der er et par hjemmelavede tæpperensere, der kunne bruges til årsagen! Så tænker over det. På dette notat, så lad mig slutte denne artikel om “tæppe rengøring priser«. Håber det var vidende og hjælpsomme til jer alle! Have en glad rengøring!

21-års fødselsdag Party Temaer
Gør Baby Shower Invitationer
Business Påklædning til mænd
Gode ​​Gaver til kæreste
Billige Dato Idéer
Vin Stain Removal
Manchetknapper: Sådan Ifør Manchetknapper
Bryllup Indgang Musik
Podning Planter: Sådan graft en Plant
Havestue rhus
How til dato Online