Tæppefliser installation

Attraktive tæppefliser kan berige ethvert hjem indretning. Den stigende popularitet af tæppefliser er også fordi det er lettere at vaske og rengøre. Unikke tæppefliser er, at hvis der er en stædig plet på en bestemt tæppeflise, kan du fjerne det pågældende flise og installere en ny. Så du vil ikke have at re-installere hele gulvet. Tæppefliser findes også i forskellige farver, mønstre og teksturer, der er lette at fjerne og udskifte. Tæppefliser kræver mindre vedligeholdelse og tæppeflise installation omkostninger vil også blive reduceret, fordi du kan installere det selv uden at skulle ansætte en professionel. Så uden at spilde tid, så lad os gå videre til tæppeflise installation tips og vejledning.
Tæppefliser Installationsvejledning
Tæppeflise installationsmetoder kan variere alt efter hvilken type af tæppefliser du har købt. Normalt de er tilgængelige i to typer – den ene er tør-støttede, som kræver speciel lim til montering mens den anden er selvklæbende, som kan lægges direkte. Før køb tæppefliser måle område af rummet, hvorefter tæppeflise udbyder vil fortælle dig, hvor mange af fliser, der ville være påkrævet. Tæppefliser er normalt fås i 18 x 18 tommer størrelse. Skal du købe et ekstra sæt af fliser til udskiftning i tilfælde af pletter eller skader på gulvet. For tæppe flise installation du vil kræve store skarpe sakse, kridt linje, målebåndet, tømrer torv og dobbeltsidet tæppe tape. Efter at samle alle disse værktøjer kan du starte med tæppeflise installationen ved at følge trinene nedenfor.
Trin 1 – Rengør gulvet; Det første skridt bliver at rense gulvet, hvor tæppefliserne skulle installeres. Så rene og vakuum gulvet at fjerne alle snavs og debris. Også fjerne gamle tæpper fra rummet. Flyt møbler og andre genstande til et andet værelse.
Trin 2 – Find den Center, Dette er det vigtigste skridt, fordi mens du installerer tiles et meget stort spørgsmål, der opstår i forbindelse med starten af ​​installationen. Af denne grund at fastlægge det nøjagtige centrum af dit værelse er afgørende. For at gøre dette markeres den centrum i hvert af væggene af måle hvert af væggene i værelset og inddele den i to. Nu, hjælp ett kridtstreg, uafgjort ud ett linje fra midten mærke hver væg at finde mødet punkt i centrum af rummet. Dette punkt vil fungere som udgangspunkt for dit tæppe flise installation.
Trin 3 – Læg Fliser, Efter at lokalisere midten af ​​rummet, placere fliser er nemt. Du er nødt til at placere den første tæppeflise om mødet punkt i to linjer, også sikre, at flisen er placeret jævnt på både linjer. For tør-backed tæppefliser, lå først dobbeltklæbende tæppe tape langs streger og langs omkredsen af ​​rummet. For selvstændige stikning dem ikke fjerner papiret underlag af limen, skal du først justeringen. Læg alle brikkerne sammen kridtet linjer, der løber fra center til center. Kontroller, at de er monteret tæt sammen, i henhold til de pile, der er angivet på bagsiden af ​​fliserne for at angive retningen af ​​briklayout. Sikre, at kanterne på fliserne flugter, der støder op til hinanden uden mellemrum i mellem. Du kan holde lægge fliser i samme retning, som sikrer at mønstret opretholdes indtil du når den sidste tæppeflise.
Trin 4 – Montering for Edges, For montering fliserne i hjørnerne, bliver du nødt til skære fliser. For at gøre dette, vend tæppeflise hovedet og placer den under den sidste, hele flise i rækken. Efter dette, skal du markere den linje, hvor den sidste brik ender. Skær tæppe torvet med saks eller kniv. Også bruge en tømrer’s Square for opretholdelse ett lige linje mens der skæres.
Trin 5 – Fjern bagsider; Når du er tilfreds med tilpasningen og det mønster af fliser kan du fjerne papiret fra limen på bagsiden af ​​fliserne og også dobbeltklæbende tæppe tape og start stikke fliser til gulvet.
Du kan læse mere om, Tæppefliser Installation, hvordan du installerer Tæppefliser, Tæppefliser til trapper, det er alt sammen på tæppeflise installation, jeg håber, at ovenstående trin gør installationen nemmere for dig. I dag en blanding af forskellige farvede teglsten og mønstrede tæppefliser findes på markedet, som kan berige dit hjem decor. Så hvad venter du, tilføje pep til dit grumme udkig værelse ved at installere nogle attraktive tæppefliserne, at for, alle selv.

Viskerblad erstatning
Sensitive Facial Skin
Kreative Måder til Ask en Guy til en Dance
Hotteste Pepper i verden
Gulv Tile Idéer
Hvordan man ser som en model
Top Pick Up Lines
Tile backsplash Installation
Bird of Paradise – Serviet Fold
Borddækning Etiquette
Sandeltræ olie fordele