Tændingskontakt Problemer

En tændingskontakten er den første ting, du betjener når du kommer i, da det er den enhed, der udløser bilens motor til at arbejde. Det gør det til en bil del, hvis vedligeholdelse ikke kan ignoreres på alle. Det er fordi, hvis tændingslåsen er død, gør din bil ikke starte! Det er derfor man skal vide, hvordan du foretager fejlfinding tændingslåsen problemer. Denne artikel fortæller om fælles tændingslåsen problemer, at man skal beskæftige sig med så hurtigt som muligt.
Tændingskontakt Funktion: at beskæftige sig med tændingskontakt problemer, man behøver at forstå sin struktur og arbejdsmetoder. Tændingslåsen kan betyde to forbundne enheder i en bil. En del er låsecylinderen inde hvor du indsætter din bil nøgle for at tænde for antændelse og de andre tilsluttede del er den egentlige elektroniske switch, der ligger bag cylinderen. Denne opdeling af flasken og elektroniske switch er ikke det samme i alle biler. Nogle har en tændingslås der omfatter begge disse komponenter i én enhed.
Funktionen af ​​tændingslåsen er at tænde for bilens motor. Den opnår denne funktion, ved at give et skub til flyve hjulet, gennem et andet gear omsættes til handling af en elektrisk relæ ordning. Alle moderne tænding switche kommer med en række skifte muligheder. De tilgængelige indstillinger generelt er ‘på’, ‘off’, ‘lock’, ‘Start’ og ’tilbehør «. Afbrudt stilling slukker bilen systemer, mens låsen mulighed, der findes i visse biler, kan du fjerne nøglerne efter slukning. Udgangspositionen er fjederbelastet, og når du indsætter nøglen og drej den fra off / lås stand til at starte, får starteren gear øjeblik, og bilen starter. Når du slipper dit greb, nøglen bliver til ‘på’ position, på grund af virkningen af ​​foråret. Dette sikrer, at starteren gear er koblet. Tændingslåsen problemer kan normalt opstår fra funktionsfejl i låsecylinderen eller den elektriske kontakt nedenunder.
Bad Tændingskontakt Symptomer; Et klassisk symptom på en dårlig tændingslås, er naturligvis en bil ikke starte. Imidlertid er dette symptom deles af mange andre bagvedliggende årsager som en død batteri og en dårlig forret. Så en måde at afgøre, hvis du har at gøre med tændingslås problemer, er at eliminere andre muligheder. Tjek bilens batteri med et voltmeter. Hvis det er okay, så skal du tjekke tændingslåsen arbejde. Hvis advarselslamper på bilens instrumentbræt, skal du ikke tænde når nøglen drejes til ‘On’ position, og hvis de gør tænder, de ikke lukkes, når du tænder skifter til startposition, så er du sikkert beskæftiger med tænding kontakt problemer.
Beskæftiger sig med Tændingskontakt problemer, den bearbejdning af tændingslåsen er afgørende, og derfor bør man ikke gå på kompromis, når det kommer til at håndtere tændingslåsen problemer. Den bedste måde at reparere en tændingslåsen er at erstatte det! Noget kunne gå galt fra låsemekanismen til el skifte. Det er grunden til tændingslåsen udskiftning er den bedste mulighed for at gå til. Mest, problemet ligger hos den elektriske tændingslåsen indeni. Her vil jeg give dig en kort beskrivelse af tændingslåsen udskiftning procedure.
Du skal være bevæbnet med en ny tændingskontakt forsamling, skruetrækker og skruenøgler. Første ting at gøre, er frakoble den negative terminal af bilens batteri. Næste du skal fjerne ratstammen dækker. Efter at du skal fjerne hele rattet for at få adgang til tændingslåsen mekanisme. Før denne afbryde bilens horn wire også. Næste ting om fjernelse listen er centralerne for vinduesviskeren og dreje signaler sammen med deres ledninger.
Så kan du fjerne tændingslåsen ved at fjerne skruerne, sammen med ledninger. Så kan du frakoble den gamle nøgle cylinder fra de gamle kontakten. Erstatte den gamle switch med den nye, og tilslut den gamle cylinder med den helt nye tændingslåsen. Gendanne alle de alle ledningsforbindelser som før og derefter sætte den anden skifter sammen med rattet på plads igen. Det er hele tændingslåsen udskiftning procedure i korte træk. Specifikke instrukser vil variere alt efter bilmodel.
Læs mere på:; Tændingskontakt Fjernelse; Bil startproblemer, Bil problemer; fælles Bil problemer; Håber denne artikel har givet dig en anstændig idé om, hvordan man diagnosticere og behandle tændingskontakten problemer. Gøre fejlfinding job på egen hånd, vil komme i handy i nødsituationer, når du virkelig har brug for at rette ting på egen hånd. Det siger sig selv, at det vil spare dig for en masse penge og reducere bilreparationer omkostninger.

Hvor stor er en Queen Size Bed
50:e bryllupsdag Idéer
Romantisk Valentinsdag Ideer
Sådan installerer Skifer Tegl backsplash
Vægmonteret Bogreoler
Club dansetrin
Hjemmelavet Facial Scrub
Lip Gloss Opskrifter
Hvid Birketræet
Stue Colors
Billige Centerpiece Idéer